И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 415
  • 464
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Момичета, мерси за пожеланията! Да ви се връщат и на вас!  Hug

Да почерпя виртуално и да изчезвам, щото реалните почерпки са до никъде още. Simple Smile

Бела ме развесели и с вестника, и с пюрето. Simple Smile

И накрая - поздрав за всички, при които вали сняг.

# 316
Лилибон да ти е жива и здрава щерката   bouquet
Ренка дано ти провърви в начинанията и да нямаш и за напред проблеми с Филип  Hug

# 317
Лилибон, да ти е жива здрава порасналата принцеса! С много топлина и обич да е изпълнен животът й! Да е честит празникът и на мама!   bouquet

че ще спя, когато Бобо стане на 3 години Crazy
hahaha Тя била оптимистка бе!  hahaha

Рита, мацо, Лора е приказка просто. Хммм, верно да му мисли баща й как ще я варди от ергените след време.  Mr. Green Особено ми хареса снимката, на която сте гушнати двечките. Ох, да - и специални поздрави за мама за размерите на Лорка.  bouquet Ще ми е много хубаво ако минете да се видим след Хисар - да запознаем дундитата. Peace

Агинце, как е Лъчи сега? Гушни мъничкото слънчице от мен! Бързо да ви минава. Ужасно е, наистина ужасно, когато дечицата са болнички. Може ли да спинка нощно време или кашля? Дано снегът поизчисти малко въдуха от гадните вируси.

Ники, оставям свпечатление, че ти това дете със затворени очи го храниш.  Mr. Green Бях забравила как се омазват. Grinning

Рени, Пловдив е мноого близо до Карлово.  Grinning Значи да считам, че и аз ще се вредя в гушането и мачкането на  бебе Филип.  Heart Eyes

Зоренце, и на мен много ми хареса думата ОКОНЧАТЕЛНО.  Hug

5ja, стискам палци,милинка! Hug
И да споделя приятното си впечатление от факта, че има някакво приятно раздвижване из нашия форум тези дни.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 318
Поздравления за всички, чиито празници съм изпуснала! Бъдете здрави и мнооого щастливи!

Бебоците са наистина невероятни!  eat
Ники, оставям свпечатление, че ти това дете със затворени очи го храниш.  Mr. Green
Много се смях  на това rotfImbo rotfImao rotfImbo но Белослава си е много сладка, дори и малко омазана

Честит ви първи сняг, където го има. При нас е адски гадно, вятър и измислен дъжд..
 Hug

# 319
 Лилибонке, да ти е жива и здрава рожденичката! Много вкусна торта,ееей, изкуших се и излапах едно парче напук на олекотения Дюкан за кърмачки:) Пожелавам ви хубав празник днес Hug А на рожденичката й пожелавам живота й да е празник!

# 320
  • София
Лилибон, да ви е жива и здрава пуберката и да ви тормози по-малко в този си период. Mr. Green

Ники, я сподели за Дюкан и кърмачките ... .  Mr. Green Нещо не ми стига времето да прочета темата и да я следя, та ти накратко да помогнеш.
Бени, само трябва да ги запознаем младите, пък те ако се Аресат ще се вземат. За бащите и майките не гарантирам, че ще са доволни, ама
аз като познавам свекървата няма да се притеснявам.  Mr. Green  Heart Eyes

# 321

Лилибонче, да ти е жива и здрава момата !Да хубавее, да бъде примерна ученичка и добра щерка!

# 322
Lilibon,

честита рожденичка! Да е жива и здрава, да има много късмет, да те радва и хич да не те ядосва.

# 323
  • София
Честита рожденничка Лилибонче!Да ти е жива и здрава,много щастлива,умна икрасива!

Честит първи сняг милинки!Даже и тук в Белгия имаше сняг,което мноого ме зарадва.Ето няколко снимки на Жори и първият му сняг: Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=9027096

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=9027106

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=9027119

# 324
  • на дъното
Lilibon малко със закъснение Честита рожденничка!Много да те радва и да ти е жива и здрава. Hug  bouquet
angels_zg   Жори е голям сладур Hug.Малко ви завиждам,че си имате сняг.

# 325
И тук снощи валя сняг, но днес  няма и помен от него.
angels_zg ,много сте сладки на снимките.

# 326
                                                              Честит Рожден Ден на klamerche!!!
                                    Много здраве и късмет в живота! Весел празник!

# 327
  • Варна
Жори и първия сняг - много сте хубави, като ви гледа човек, ще си каже - ето го съвършеното  щастие. Девойки мили, защо като си гушнете бебоците придобивате този отнесено-прекрасен вид на мадони, нарисувани от Ренесансов художник?

Честит рожден ден на кламерчето! Да е здрава и щастлива!   bouquet

Тук грее ясно слънце, едно чисто синьо небе се е опънало от хоризонт до хоризонт, сняг няма, време е за навън, че вчера цял ден бях заета с шетане. Лек ден на всички!   Nature Sunny

# 328
Лилибон, честит празник и от мен  bouquet!

Ритке, много сте пораснали и сте още по-сладки Hug, да я нагушкаш от мен!

Ники,Бела ме на кефи много Peace ?Чете вестник, за да е в крак с новините и после си похапва хубаво на пук на всички глупости, които пише там.Цункай я от мен, докато  дойда да я видя,само че да не ме е оставиш наистина на  саме с нея, че ще ме страх - честна дума.Между другото ми падна едно зъбче/изкуственото, ама не това, което ти ми направи, а до него/.Сега какво да правя. да ходя ли да ми го слагат или да изчакам когато почнеш работа,направо да го сменим /защото, ако помниш беше много смешно направено/?

Светле, забрави ме ти мене!Не така, че ще се разсърдя Naughty!Да поздравиш Вики и нагушкаш Дари от мен Hug!

Аз да ви се похваля купихме и заклахме цяло прасе/за първи път присъствам на такова нещо/.Направи ми впечатление, че бяха застреляли прасето, за да не се мъчи, а не както съм чувала, че направо го колят.Много месо, много нещо...Ама всичко транжирахме, нарязахме и прибрахме във фризера.Сега да ви питам отрязахме от черния дроб и месото с идеята да го занесем за проба, за да знем дали е годно за консумация.Някой знае ли къде се носи и колко време отнема изследването?Не смеем да го ядем докато не видим резултатите.

# 329
Сега да ви питам отрязахме от черния дроб и месото с идеята да го занесем за проба, за да знем дали е годно за консумация.Някой знае ли къде се носи и колко време отнема изследването?Не смеем да го ядем докато не видим резултатите.
Ние го носим във Ветеринарна служба .Доктора изследва и казва годно ли е за консумация.Не отнема много време .Най-много час.

Общи условия

Активация на акаунт