И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 435
  • 464
  •   1
Отговори
# 270
  • на дъното
Рени благодаря ти  Hug.Въпреки мъката радвам се че тук в форума намерих истински приятели.

# 271
Силви  newsm59 на патеричка, много здраве и много късмет, а януари да си получиш най-хубавия подарък
Светле, много ми харесва новия ти аватар, да са ти живи и здрави и двамата и ти покрай тях  Hug Hug Hug

# 272
Silviayo, радостни мигове и здраве ти желая Hug!

Днес има празник и Catnadeen, да ти е жив и здрав рожденника! Много щастие и усмивки желая на теб и цялото ти семейство!
 bdbaloni

# 273
  • на дъното
Мила Наде да ти е жив и здрав  Дани и много да те радва Hug

# 274
  • София
Ренчо, зависи какви са споровете.
Имаме закон за медиацията, но за медиатори не знам.
Като си дойдеш, се обади , Любимото ще помогне с каквото може,или поне ще те ориентира.
Липсваш ни много, освен от сега да организираме среща.  Heart Eyes Hug

Наденце, да ти е живо и здраво слънчицето, Миличка.
Весел празник ти желая. Да те слуша и да не спира да те радва.

Heart Eyes
Силви, и на теб честит празник. И когато му дойде времето да си най-щастливата майка. Heart Eyes

Аз нали съм си кърмачка... .

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 11:11 от rit@_zit@

# 275
Силвинце, на патеричка - Честит Рожден Ден, милинка!   Heart Eyes Пожелавам ти мъничкото слънчице, което очакваш да осмисли живота ти по нов начин и да върне усмивката на майчинито личице.  Hug

Наденце, честит празник, приятелче!   Heart Eyes Да ти е жив и здрав Дани! Да е слънчево и безгрижно детството му! И да се не отървава от здраве!

Нефертити, много мило ми стана от думите ти.  Embarassed Искрено ти желая след две-три години и ти да си с аватар поне с двама разбойници на него. Поне значи , че може и повече - три, четери, пет... колкото понася на тати портфейла.  Mr. Green

Ренка, благородно завиждам на другарчетата, че ще мачкат бузки Филипови. Представям си скакво нетърпение очакваш пристигането си в БГ. Heart Eyes

А аз искам да споделя едно свое впечателние - много рядко институциите ме радват, но и това се случи. Изненада съм много приятно от ръководството на училището на Вики. Вместо гадните тестени закуски от миналата година -нямам нищо против тестеното, но тези и кучето отказваше понякога да яде - сега им дават здравословни леки закусчици - натурални сокчета, плодови млекца, ябълки, банани, мандарини. Страшно доволна съм. И съм впечатлена как успват да ги уредят с 32-те стотинки, които държавата отпуска. Явно директно с производители контактуват. Факт е, че явно има начин.

Моето око минава.

# 276
  • Варна
Честит рожден ден, Силви! Желая ти здраве и много щастлива следваща година от живота ти!

Да е жив и здрав рожденика ти, Катнадийн!   bouquet

# 277
Честит рожден ден, Силве!   bouquet
Много неща ми се ще да ти пожелая, а не ми стигат правилните думички.

Честит рожден ден и на Дани! Много да го слушат у дома! Да расте здрав и щур!    bouquet

Ренка,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Светле, някои неща стават бавно. Не навсякъде работят мекерета.  Wink

# 278
Аз най-сетне сколасах да кача снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=8985057

Айде сега - чакам хвалби какви са ми хубави мъжете! Mr. Green

Рони, нали знаеш за мозъка и кърмата? Grinning Така че ще оправдаеш въпроса ми, ако е тъпичък - какво значи мекерета?  Embarassed

# 279
Да, кърмачка си Светълке!  Crossing Arms
Да си криеш снимките толкова време?!  Naughty
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=8985247 най-много ми хареса. В добри ръце е Дари, ще стане човек от него. Попива от малък.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А мекере е една много хубава дума от българския език. Mr. Green Бива ли учителка по БЕЛ да не знае тези чудесни родни думи?  Crossing Arms
Патанар-тъпанар означава на моя език.  Simple Smile

# 280
  • Варна
Много сте хубави, Светле! И много усмихнати! А Дарко вее перчем, маха с ръка към апарата, общително изглежда момчето!
Много се радвам, че успях да видя толкова много обич и радост на снимките!  Heart Eyes

# 281
  • на дъното
Ауууу Светле какъв сладур си имаш и до колкото мога да правя сравнение прилича на теб.Любимата ми снимка е където се прозява. Гушни го от мен.

# 282
  • Sofia
скъпа catnadeen, да ви е жив и здрав Даниел,
много да ви радва и ощастливява,
весел празник, миличка!!!

Много сте хубави, Светле! И много усмихнати! А Дарко вее перчем, маха с ръка към апарата, общително изглежда момчето! Много се радвам, че успях да видя толкова много обич и радост на снимките!  Heart Eyes

светле, и аз като Лилибончето, много ви се зарадвах... умиление обзе моето сърце... бъдете здрави и все така сплотени, обичащи се и красиви  Hug  Heart Eyes  ей тази ваша снимка ми е безспорният фаворит  Grinning   Mr. Green   много са сладки двамата братя, благодаря ти за споделените мигове...   bouquet

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:16 от vihrogonche

# 283
  • София
Силвенце,честит празник,макар и със закъснение - желая ти много щастие и скоро да гушиш едно прекрасно слънчице!

Честит празник и на малкото рожденниче Дани,да расте здрав и щастлив!

Светленце
,много се сладки цялото семейство,такова спокойствие и уют лъха от снимките.Много ме кефи снимката на спящите мамини момчета! Heart Eyes

Жори ми е хремав и ми е едно тъжно за него. Sad

# 284
Станах аз сутринта и се чудя какво да закусвам...Пък то имало Дарко! Светле, много е сладък малкия, какви бузки, какви гънки на гушката и на крачетата - ммм. А пък Вики какъв е боен с тези липсващи зъби - и какъв е грижовен. Пу-пу-пу! Моята любима снимка е общата ви семейна. Да сте живи и здрави и винаги толкова усмихнати.

Силве, бъди здрава и щастлива. Наде, честит празник, да ви е живо, здраво и диво детето.

Рени, радвам се, че се появи   bouquet.

Жорко да се оправя бързо.

При нас вече има сериозен сняг. Вчера на връщане от разходката заваля, ама мечката спа, та го пропусна. Ама нищо, де - няма начин да не го забележи, тук снегът присъства трайно, но за сметка на това е в големи количества.

Весел ден на всички. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт