И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 426
  • 464
  •   1
Отговори
# 300
 Честита месечинка на Бобчо! И честито му седмо зъбче:) Весе, още 13 млечни останаха и после ще си починеш Mr. Green

Ритко, то между лиготеча и порастването на зъби за жалост няма много връзка.. Бела се лигави от двумесечна, а зъби на хоризонта- нъц... Аз съм й взела PANSORAL и я мажа с него. Ефект много кратковременен, почти нулев. На моменти е неспокойна и си викам- от зъби е, скоро ще дойдат... И все в устите на децата надничам, при другите идват, при мойто- не. Знам, че няма да остане без ззъби, а пък и все още се кърмим, та не ми и трябват Mr. Green А и тя идеално гризе бисквити и хапва попара и по-едросмляни пюрета и беззъба. То откъде да знае милото, че има едни приспособления за сдъвкване на храна, различни от венци Heart Eyes Но пък при някои идват и по-рано- е на Бобчо на 4 месеца му пораснаха. Та при вас нищо не се знае. Браво на перфектните мерки на Лора Heart Eyes

# 301
  • Виена
Честит празник и от мене на всички! Пожелавам ви топлина и уют, любов и разрирателство! Честити отминали празници и събития на всички, които поради неписане и невлизане дъъъъъъъъъълго във форума съм пропуснала. От сърце пожелавам само хубави емоции, радост и щастливи моменти!
Леле, какви са ни хубави бебетата...  Heart Eyes
Аги, Лъчи да оздравява и да не тревожи сърчицето ти  Hug
Светле, аз ще си идвам по работа и задължително ще ходя до Пловдив до Аграрния, дето не го завърших. Ако времето е хубаво, ако ми направят справките в университета бързичко и Филип не мрънка много, може да скокнем и до вас, че направо се размазах с тия снимки.
Ники, Ралунчо, благодаря за готовността да съдействате.  Hug Ще се възползвам с удоволствие. Но и само мами с бебоци и шкембета да видя, пак ще съм повече от щастлива. Дано успеем да се срещнем. Няма ли вариант за място на закрито с бебоците, че и проходилите да могат да потърчат, а ние да се наклюкиме с кеф?
Д-р Ники, короната на предния зъб ми се клати от два дни, след като Филип ми "вкара" една глава от радост и лигня. Дано се закрепи до идването поне. Ама възможно ли е да направим мост за една седмица?  Crazy
Мацки, започвам бизнес. По този повод ще отскоча по никое време до София. Стискайте палци да потръгне. Това ще ми осигури спокойствие и финансова стабилност, от което наистина се нуждая неистово.
Още нещо се сетих... Имам нужда да се срещна с детски психолог. За Филип. Ники, май пак към тебе ми е обърната надеждата  Embarassed
Гуш на всички  Hug

# 302
  • София
... Няма ли вариант за място на закрито с бебоците, че и проходилите да могат да потърчат, а ние да се наклюкиме с кеф?...

При нас има място за проходилки и дечурлига ..., така че само трябва да организираме срещата.
Ето малко и от Лорина-Дебелина ... , че само се каня и обещавам да кача актуални снимки,
а се оказах голяма несериозница.
Ники, дано ни излезе по-късно зъб на нас, че и ние се кърмим.  Heart Eyes

# 303
 Леле колко е пораснала Лора, каква е хубавица, тия сини очи...тате Иво да нареди няколко пушки по дувара, че какво го чака... Ритко, добра кравичка си ти:))
 Ей тая снимка ми е много мила:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=9014031

Тая вечер ще се пробвам и аз да кача малко снимки, ама да видим...

# 304
  • Sofia
рени, не искам да ти се натрапвам, просто предлагам желанието си да ти помогна, ако мога с нещичко
по образование съм детски психолог
но може би Ники ще се отзове, така че млъквам засега

# 305
Честит първи сняг.Сега чакаме новини от Шушу,обещала е тържествено  Laughing
Преди малко сложих Марти да стъпи на парното да гледа снега,голяма радост падна.Едно тропане по прозореца,едни крясъци.Така ми се искаше да го изведа да го навали малко,ама на тоя вятър няма да стане,за това са потапям в чистене  Sick
Ритко,какви са изискванията към бъдещия ви зет  Wink Страхотна е Лора,и толкова порастнала,а тези сини очи направо са невероятни  Heart Eyes
Рени,не искам да ти давам акъл,не знам какъв е проблема при Филип,но чак пък да го водиш на психолог  Thinking Това е лично мнение,разбира се .
Пожелавам ти успех в начинанието ,с което си се захванала,дано ти донесе нужното спокойствие и удовлетворение  Hug
Весе,айде честит ви 7-ми зъб,на нас ни останаха още 5,надявам се след това да се спи

# 306
Готово, снегът заваля и Криси вече може да си получи бебето от маминия й Шушин корем.  Grinning
Мече, през лятото когато се видях за малко с моята приятелка от полярните ширини ми се похвали, че вече правила разлика кога е минус 50 градуса и кога минус 38. Било се било усещало. А вие можете да се окажете малко землячки.  Grinning
Честита (пропусната за кой ли път Embarassed) месечинка на БобчоHeart Eyes Скоро мама му  Hug ще може да се наспива, както вървят темповете през очите ми на страничен наблюдател.
Ритко, нали вече съм ти казвала, че Лора не е от теб Wink. Съвършено много прилича на татко Слон. И изглежда много вкусно, нищо че Лилибончето ме обвини в канибализъм.  Mr. Green
По този повод - Честит рожден ден на момиченцето ти, Лилибонче!   bouquet  bouquet  bouquet Да минава леко през неориентирания и неясен път на пубертета! Да има добри и нормални (за разбиранията как се живее и как се общува с мама и тате) приятелчета! Сега ще имате повод да си нагушкате и пософиянчения батко.   
На всички софийски бебешори честит първи сняг. Ще чакам снимки до снежните човеци.  Grinning
Последният да затвори вратата стана моето писане. И пак някой и нещо забравих.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 307
 Предполагам Рени няма нищо против твоето компетентно мнение, Деси Hug А мъжо каза, че също има идея за детски психолог, за медиатор още не е срещнал колежката, която ги владее тия работи, не знам кой ден е на смяна, но тия дни ще е питането. Аз обещавам да ръчкам. На моя мъж трябва да му се повтори едно нещо поне десетина пъти, за да го свърши smile3515. Обеща да ми оправи една раница, аз повтарям, повтарям и ми писна... а той ми донесе една нова ми купил- и вика- да си имаш раница, докато ти оправя другата  Joy

Да видите колко е отегчен човек, след като прочете вестника:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305450&pid=9014904

И колко е доволен, след като си е похапнал добре:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305450&pid=9014958

# 308
Честит ви първи сняг и от мен.
А при нас само буря и вятър  Cry Не можеш да мръднеш никъде. Може би утре и ние ще видим сняг.

# 309
Страхотни бебета си имаме тук .Пу-пу .Толкова са сладки .  love001

# 310
  • София
Рени, благодаря ти! Hug По-добре е вече, особено след като промених лекарското лечение... Close За втори път вече ми се случва джипито да бърка в диагнозата и лечението. Ще я сменям то се е видяло, а докато това стане... Rolling Eyes Идеята за виждане на закрито е страхотна. То и без това сега на открито не става. Така че в детско клубче ще е ОК и за двете страни. Hug

Мърморанче, снощния софийски вятър сега при вас бушува. Снега сигурно довечера ще ви навали.  В този ред на мисли - Шушу нали живее в София? Wink

Лилибон, Честит Рожден Ден на твоята мома! Да ти е жива и здрава и да не тревожи маминото сърце сериозно!  bouquet

# 311
  • Виена
Деси, Ники, благодаря!  Hug Деси, ако можеш на лична, пусни един имейл или телефон за връзка. Пък като си дойда, ще се видим, надявам се.
Берни, нямам проблем с Филип, слава Богу. Боя се обаче, че може да се провокира нещо. Необходимо ми е прецизно професионално мнение. Само с четене няма да стане. Искам хора, дето са си учили уроците да ме посъветват за един куп дилеми, които са в главата ми.
Блазе ви за снега!
Засега се изпарявам! До по-късно!  Hug

# 312
Рени,радвам се,че нямаш проблеми с Филип и стискам палци страховете ти да не се сбъднат. Hug
Аз все пак изоставих чистенето на половина и изведох Марти навън.Голям смях и радост падна,а и той падна няколко пъти в снега  Mr. Green По късно ще кача снимки,сега ще изчезвам да си довърша започнатото докато спи и после отиваме да му купуваме ботушки,че обувките ,които има се оказаха ниски за дълбокия сняг,който е натрупал.
Ники,Бела е страхотна.И как хубаво се е омазала  Laughing
Честит рожден ден на дъщеричката ти Лилибон.Да ти е жива и здрава,нека ти носи само радост и много поводи за гордост!

# 313

Лилибон, да ти е жива и здрава рожденничката, а на нея и пожелавам още пъстър живот изпълнен с много любов и положителни емоции

# 314

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЛИЛИБОН ! Само радост и щастие да ви носи рожденничката!

Много усмивки и положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт