И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 400
  • 464
  •   1
Отговори
# 375
  • София
На днешния ден църквата почита паметта на Св. Стилиян Пафлагонийски, наречен още Детепазител, защото се възприема като закрилник на бебетата и малките деца.
 Praynig Praynig Praynig, закриляй всички дечица. Закриляй Марти на Ивето.  Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 376
  • София
Фивка,честит празник миличка,желая ти много здраве и сбъднати мечти!Бъди все така борбена и ще бъдеш възнаградена,сигурна съм! Heart Eyes

# 377
Фивка,Честит Рожден Ден, милинка! Пожелавам ти изпитанията и мъката да са останали зад гърба ти, а някъде напред да те чака твоето щастие. Пожелавам много рожденни дни,посрещнати в присъствието на любящ съпруг и на палави дечицаbouquet  bouquet  bouquet

На днешния ден църквата почита паметта на Св. Стилиян Пафлагонийски, наречен още Детепазител, защото се възприема като закрилник на бебетата и малките деца.
 Praynig Praynig Praynig, закриляй всички дечица. Закриляй Марти на Ивето.  Praynig Praynig Praynig

Praynig
В тази връзка знам, че не е тук мястото, но искам да попитам нещо - само по банков път ли се превеждат парички за Марти? Скоро четох, че пак са нужни.

# 378
  • София
Аз искам само да кажа че направих нова папка на силните ни бебковци, за да може да се разглежда спокойно.
Малко подредба трябва да има.  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511

# 379
Фивче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава и нека това е краят на страданията ти! Този няма да е най-щастливият, но ти пожелавам  много рождени дни като щастлива обичаща и обичана мама.

# 380
В тази връзка знам, че не е тук мястото, но искам да попитам нещо - само по банков път ли се превеждат парички за Марти? Скоро четох, че пак са нужни.
Светле, аз ползвам банката, в която е открита сметката. Нека Лилибончето да каже, ако има по-удобен начин.  Hug
Сега видях - http://www.save-darina.org/content/view/378/137/.

Едни философиЙ ми са в главата, но ме мързи да пускам тема. Като ми мине мързела и си навия на масрафа ще пусна темата за дилемите, дето са ми в черепната кутия. То мозък май не е останал там.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 17:58 от рони

# 381
Фивче,честит рожден ден милинка!От сърце ти желая да намериш сили да се пребориш с проблемите и следващия рожден ден да си в очакване на едно малко човече,което да изпълни сърцето и дните ти!
Ех,Ритко каква си ни подредена  Wink Браво на теб  Hug
От днес Марти е с нова прическа,къдриците заминаха в едно пликче и чакат да бъдат приложени в албума,но кога ще стане не знам.По-късно или утре ще пусна снимки да го видите колко е променен,все е дно не е мойто дете е някое друго  Laughing

# 382

Фивче, желая  всичко най-добро от тук насетне!

# 383
  • Варна
За Марти мисля, че е най-добре да се превеждат пари по банковата му сметка. От там директно ги превеждат в Германия, иначе трябва да ходят да ги внасят в банката, а Емо хем ходи на работа, хем гледа двегодишната им дъщеричка, която не ходи на ясла.

Хем се тревожа за тях, хем имам някакво светло чувство, че нещата ще се наредят. Дано!

рони, кажи сега, какво те мъчи?  Hug

# 384
здравейте,
продължавам да изпълнявам заръката ви и да ви уведомявам как върви при нас нещата.
вече съпругата ми е влезе в 6 месец.засега всичко е ок.бремеността върви добре.малката рита страшно много и вечер  се забавляваме много с нейните представления.
днес ходих ме на видеозон.за 4-ти път ни казаха,че е номиче.слушахме тонове,гледахме на видеозон и казаха,че засега всичко е ок и напълно си итговаря на 24-та седмица.
надявам се,че и при вас вървят добре нещата

# 385
  • Варна
Фивче, честит празник, миличка!

# 386
Рони, Лилибон, благодаря за информацията.

Отдева не докладвах. Ние с Даренцето днес бяхме на консултация - пораснал е доста - качил е още 1,300 и е вече 6,600. Mr. Green Но док каза, че щом е на кърма, няма страшно. Няма да стане дебел-не че вече не е де. Че по-нататък ще се регулират нещата и няма все така да качва, а и при кърменето не можем да му ограничим количеството храна все пак. Туй за нас.

# 387
  • София
браво на Даренцето,все така да наддава!

Утре е лапарото на братовчедка ми,стискайте палци.Много ме е яд,защото ще и правят само диагностичко-да се види точно,каква е преграда и дали ще трябва операция или може и лапароскопски да се махне.Дано не се наложи операция.Ама дори да не се налага,нямало сега да я махнат ,ми ще и правят ново лапаро.Е защо трябва 2 пъти да преживява тоя стрес и да лежи по болници,направо бяс ме хвана.

# 388
 Ееей, Светле, да ти дам малко и Бела да покърмиш Mr. Green като гледам след половин месец и той ще ни мине на килограми:) Май само Мишето на Лейдито още не ни е настигнало, ама до нова година може и тя да ни задиша във врата:)
 Обаче аз съм много доволна от днешния преглед при Драганов, каза, че е много добре, всички ъгли са идеални и каквото и да е имало някога, вече е коригирано:)
 Да ви кажа какво прави малкия бръмбар напоследък. Сутрин се събужда рано-рано, ама е станала много културно дете- взима си шишето с вода /което аз вечер й оставям до главичката/ напива се с водичка и пак си заспива:) и не буди мама и тате /не че мама не я чува как си цока/. След това аз се събуждам към 9ч, а тя още дремуца Heart Eyes
 Извадих елхата и я сглобих/миналата година си купихме изкуствена/. Утре ще я украсявам, да видим какъв интерес ще предизвика у новия член на семейството ни:)

Зори, стискам палци на братчедката, дано не се налагат повторни операции...дано и тя скоро гушне живо и здраво бебенце!

Честита прическа на Марти!

Браво на Дарито на Сладка мама, паролата е 2007, качвай снимки да видим големите сини очи на всеобщата ни любимка!

ПС. Някой получавал ли е резултат от цитонамазка ПАП- 3Б. Притеснено ми е доста за моя много близка приятелка Четох из форума разни статии, ама нямам много време за повече,а тя е много уплашена...

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 23:59 от KikiNiki

# 389
Ники, честити новини от прегледа, само така и за напред Peace!

Рони, я казвай бързо какво те мъчи.Какви са тия дилеми, това чудо?Сега ще има да  мисля.... newsm78

Светле, браво и на вас с Дари, добре се справяте Hug.

Angels, стискам палци лапарото, дано всичко е наред Praynig.И аз се чудя защо трябва да й правят две?Едното какво диагностично и после наново....Ужас, егати и докторите, не може още на първото, ако видят, че се налага някаква намеса да отреагират?Къде ще е опрацията?

777, само така Hug.Да поздравиш жена ти от нас  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт