Big Brother 4 - Кастингът

• 42 122
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 250
Започват с чувалите  първа май ще стартира Лудата.............и картина нямам вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

На кого казвате лудата? newsm78

# 2 251
  • На погрешната планета
Започват с чувалите  първа май ще стартира Лудата.............и картина нямам вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

На кого казвате лудата? newsm78

На Виолета hahaha

# 2 252
Лъскавото-Иванина
Лудата-Виолета
Сребърен спрматзоид-Филип,но само аз му казвам така Peace

# 2 253
САМИЕТО ПАК Е НАСТРАНИ #Cussing out

ОХ не се ядосвай. И нейния ред ще дойде.   bouquet
Sickама като дойде време на масата ...добре се справя...

# 2 254

Голяма нагаждачка и такава една мазна ми се струва,но скоро и тя ще си отиде Mr. Green

# 2 255
Ааааа тя заради хапчетата.  Twisted Evil

# 2 256
Манолката коментира Мрти-бил злобен,отвратителен и само се подигравал зад гърбовете на хората.Женя е на същото мнение Sick
Аз пък разбрах ,че е сънувал нещо такова. После Жени каза, че някоя си и  "чела", а тя нищо не усетила. Така стигнаха до някакво откритие за някого, но всичко беше свързано със съня на Манол. Нищо не успях да разбера, готвя и гледам болно дете Tired
Някой да каже, че ми стана интересно, но да бъде обективен, плс.
Жени говореше за четене в смисъл на баене  Peace. Каза, че е карала Самие да и бае, но нищо не е усетила, напротив, по-зле и станало. Друг път ходила и при туркини, и при циганки, баели и тя веднага усещала промяната. Чудеше се кой е най-възрастният в къщата, да и измие лицето.
ще и мине друг път на Жени ....трябва да е с чисти помисли Самиету...но малко се съмнявам че е така .../кой знае за какво й баи/

# 2 257

Голяма нагаждачка и такава една мазна ми се струва,но скоро и тя ще си отиде Mr. Green
... предлагам Самиету щом го играе пасивен играч а другите се мъчат и я носят на гърба си...като дойде време за муцане тя само ще сервира...и в никакъв случай суетене в района на кухнята

# 2 258
Вместо да номинират и гонят Петър, трябваше най-напред манго и фатме да изгонят!

# 2 259
Зейнеб беше туркинче...бат Сале ромче ама бяха сладки и им се радвахме а тия индивиди немогат да им стъпят и на малкия пръст...а за хигиена да не говорим...няма място за сравнение

# 2 260
...Марти готви пиле...и се врътка в кухнята...Таня гледа едни празни чаши и уж на майтап го пита защо не е прибрал чашите... хич не се грижи за хигиената в къщата...но го обърнаха на майтап  и докато той си прави нещо... до него една тенджера ,която чака миене и прословутите чаши стоят със страшна сила си  мисля....аз ли не съм наред че разсъждавам така ама...Принцесата  се лута насам натам умиииииира от скука и хич не и дреме на.... поне едни чаши да вдигне...как може такъв мързел ...незнам....и на туй отгоре нещо го пита а той се забавя в отг си...и се самовглъбил в това което прави на туй отгоре си отнесе  една остра критика от нея ,че като го пита нещо да отговаря...и подви рошава черна опашка към друго място на мързел.

# 2 261
  • Бургас
Големи са образи сега по нова ...  Joy

# 2 262
Таня се влачела като тюлен по пода.  Joy

# 2 263
  • На погрешната планета
Сега на рекламата, на мен ми се стори, че Виолета наплю Косьо, а не той нея newsm78

# 2 264
ВИДЯХТЕ ЛИ КОЙ КОГО НАПЛЮ #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
ЛУДАТА Е ЗА ИЗГОНВАНЕ #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт