Big Brother 4 - Кастингът

• 42 151
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 475
ама тоя Йори що толко мрази Умби................

# 2 476
Умберто си е направил чучело, с метлата вместо коса и със лилаво якенце (май на Рениту от самолета) и го е нарекъл ИренаJoy Joy Joy

Сега е гушнал "Ирена" - явно за да кара Наталия (която закъсня за срещата им) да ревнува. hahaha

# 2 477

Щото е супер ограничен и дребнав-затова.Не вижда по-далече от носа си.И е такъв сухар.
За него Умберто е куче,циганин,маймуна странна и т.н.  #Crazy

уфф, само като се сетя за него и отношението му към Ум.в допълнеие и чудното му флегматично мрънкане и говорене,тип-"ей сега заспивам" а пък тарикатската стойка мммм перфектен ми е Жорето Mr. Green ще ме извините,ама мн съм му набрала.Честно казано искам да ме изненада с нещо хубаво....да видим дали ще ми се вдигне в очите  Laughing

# 2 478
Ива почна да врънка на Коце за цигара, да му се умилква, гушка, даже ръчичка сложи на бедрото му - ама той "не, утре!" Joy

# 2 479

Щото е супер ограничен и дребнав-затова.Не вижда по-далече от носа си.И е такъв сухар.
За него Умберто е куче,циганин,маймуна странна и т.н.  #Crazy

уфф, само като се сетя за него и отношението му към Ум.в допълнеие и чудното му флегматично мрънкане и говорене,тип-"ей сега заспивам" а пък тарикатската стойка мммм перфектен ми е Жорето Mr. Green ще ме извините,ама мн съм му набрала.Честно казано искам да ме изненада с нещо хубаво....да видим дали ще ми се вдигне в очите  Laughing
оптимист докрай , а? Mr. Green

# 2 480

....да видим дали ще ми се вдигне в очите  Laughing
оптимист докрай , а? Mr. Green

smile3506

# 2 481
На двора седят тримата низвергнати - Ум, Нати и Марти.

Нати си е сложила една крейзи перука (жълто-червена), Ум е по средата и ги е гушнал с ръчичка и двамата.  Марти беше по неговата пижамка и се оплакваше че умира от студ, а Ум взе един комплект завивки и го уви целия. Heart Eyes  Сега тримата си говорят някакви си техни смешки доколкото се разбират и си се хилят и кефят  bouquet  - докато останалите злобеят вътре по техен адрес. Rolling Eyes  Пу да им се изкривят устите от злословене дано! Twisted Evil

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 01:37 от Saskia

# 2 482
Сега триото на двора коментират как хората се изнервят и променят като са номинирани (Жоро и Жени визират).  Марти мисли че Жоро ше излезе в понеделник...

# 2 483
Първо Марти се прибра, после и Нати. Стоят и ядат супата (от която ония злоби се оплакваха по рано) и се канят да си лягат. Появи се Филип пиян, и целуна Марти - май по устата (ако уцели в това състояние). Joy  Нати ще иде да спи тази вечер при Марти и Таня, за да не спи на едно легло с Виолета. hahaha

# 2 484
Филип говори на камерите в мнооооого близък план  Sick и разправя Биг Брадър, как ми се е*е.  Кани се да легне при Жоро и да го изнасили!

Малеее, скочи му! #Crazy Ужаст...

ПП. Ъм, всички ли заспахте? Че май сама си пиша... Sad

ПП2.  Филип целува и облизва обектива!   И разправя че се възбуждал от камерите които го следят.  Има ли емотиконка показваща че ми се изправя косата от ужас?!

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 02:06 от Saskia

# 2 485
Филип тамън тръгна да си сваля гащите и ББ го извика в изповедалнята!  hahaha

Прасето излезе в градината и почна да чука куклата Ирена!  Умберто го погледна, прецени ситуацията, и набързо избяга надалече. Joy  Сега почна да я бие с метлата! Ама със злоба я бие! Тоя човек е за психиатър, ебаси агресията. Shocked  Да го изкарва ББ, стига с тая агресия вече!!!

Междувременно Жоро стана и отиде при Ива и Жени да си говорят нещо.

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 02:20 от Saskia

# 2 486
Ама гнусар е прасето Филко. Sick Дано се махне по-скоро дебелака.

Вече само Нат,Георги и Марти са ми  приятни за гледане.Умберто ми е смешник, кефи ме с номерата си.Иванянка взе много да  се излага.Манол-също.

На  Виолетка красавицата защо лудата й казвате?  LaughingНа мен тя ми е забавна с непривидимостта  си в действията. Само бива да  намали децибелите  като се кара,нищо друго. Искам точно Виолетка да спечели.  bouquet

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 02:30 от пловдивчанка

# 2 487
  • София
Добро утроо!

За мен Иванина е изцяло виновна за състоянието на Данела. Как можа близо два месеца да я използва, а като чу за новите мъже реши, че Дани я излага и злепоставя. Все си мислех, че Ива не може да е толкова добра и тя си показа рогата. Виолета все пвече ми заприличва на лудото Венче, и оная изобщо не се усещаше колко плаши и дразни и си мислеше,че е права. Ще ми се като я изгонят да и покажат всичките скандали и крясъци да се види отстрани как сме я виждали ние зрителите. Абе това номинациите защо изкарват всичко най-лошо в човека? И Жени и Георги много злобни станаха.

А за картофите Коце най-малко може да е виновен, има си някои картофи, които си миришат на пръст, но Коце няма как да знае кой картоф ще мирише.  Филип направо ми идеше да го ошамаря като навиваше Вила да остава, да си ходи бе, тя и без това е за лечение.И Филип с нея, че вече е гаден.

Харесвам Марти и Наталия засега, защото не се знае и те кога ще превъртят.Самието поне не ме дразни. Умберто ми е приятен.Всички останали дразнят ужасно.

# 2 488
  • Тук и сега
Simple Smile Добро утро и от мен!

Както обикновено Биг Брадър събужда съквартирантите с готини денс парчета...
Обаче те отново са недоволни от живота  Grinning ,проблема е липсата на цигари...
Иванина негодува,защо са само 2 за всички и цяла една за Наталия,която по-късно сподела с Косьо ,че ще я подели и с другите...
09:09- Марти мина през банята (като всички други    grinning012 ),сега е в спалното и се мазоти с кремче и фон дьо тенче  Simple Smile

Мисля си дали,ако някой българин е в Португалския Биг Брадър(ако има такъв) и прави същите маймунджалъци,като Умби ,ще бъде търпян и гледан..? newsm78

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 09:22 от sakrovishte

# 2 489
  • София
Умберто е много умен, просто нарочно им лази по нервите за да ги види докъде ще стигнат в злобата си!

Общи условия

Активация на акаунт