Със вкусни торти,шарени балони,се вихрят НОЕМВРИЙСКИТЕ купони

• 17 650
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
 newsm59
[/color]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ РОЖДЕННИЦИ Simple Smile ЛЕНА, ГЕОРГИ И ЖИВКО. ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ПАТЕРИЦИ ЗА ТЕЗИ КОЙТО НЕ УСПЯХМЕ ДА ЧЕСТИТИМ НА ВРЕМЕ - АНГЕЛ, ПАВЕЛ, НАЯ, ЛЕНИ, ХРИСКА, НИКОЛА, ВИКТОР, ТАНИЧКА. МИЛИ ДЕЦА, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И РАСТЕТЕ ЗА ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!  Heart Eyes  newsm59

# 16
  • София
Аз тамън се разписах в старата тема, а то нова имало  Simple Smile

За прохождането - Стефан така го мързи милия, че няма на къде повече. Изобщо незнам кога ще проходи newsm78 Има си два чифта боти - едните по-ниски, другите по-високи та с тях. То зима зима, ама не мисля, че ще газят в снега чак толкова, че и ботуши да купувам.

За цикъла - ми моя пак го няма да му се незнае и смотана работа - вече взех да се изнервям яко така - последно беше на 15 септември, от 15 октомври тръпна и никой - писна ми вече. Чудя се да правя ли изобщо тест или не, то вероятноста да съм бременна е 1 на 1 млн сигурно, че време да се уважим не остава с тази денонощна охрана в кошарата до мен, а и среднощната проверка, която буквално влита и се пльоска отгоре ми не е без значение...Вчера ми стана лошо и ми се повдигна в едно такси, та малко се попритесних, но го отдадох на последствията от закъснелия съботен Хелоуин  Confused

Катюша, ще се опитам и аз да снимам Стефан как спи, въпреки че той се буди от най-малкия шум. Спи на колена с вирнато нагоре дупе  Mr. Green винаги като го погледна и избухвам в смях  Mr. Green

Ох, отивам да се оправям, че след малко трябва да ходя да прибирам каката от градина и да я водя на пиано.

# 17
Ехооооу,привет  Hug
малииии,докато се приберем ми се отели вола  Crazy То не бяха чанти,багажи,луда работа,като някакво магаре се товаря понякога  Rolling Eyes За протокола 9,350 кг. /+100 гр.  newsm78 /  78 см.  Малко ми се виждат тия 100 гр.,но педи каза,че всичко си е О.К.  гледам,че говорите кой какво може,ами Таня казва та-та,ма-ма,де-де,кака, баба ни ще да казво,но казва ббб-ба /беля / .Имитира как прави магарето,кокошката,кучето е "я-я" ,патето и рибките.Казва как хърка тати,как се кара баба и и как се смее чичо и.Разбира почти всичко,което и казвам и знае всички неща в аапартамента.
Сега ще кача малко снимки в албумчето  Wink
Сладурче,дано Иви бързо се оправя,много кофти с тая Т  Hug да я нацелуваш.
Оф,диетки пазите вие,ама аз сега се чудя как да кача 2-3 килца,че мн отслабнах и ми омръзна който ме види да ми казва,че съм се стопила и дали не съм болна нещо  Sick До преди да забременея бях 55 кг.,сега съм 47  Rolling Eyes
Оффф,трябва и да уча,че на 115-ти пак съм на изпит  ooooh!
Хайде оставям ви за сега  Heart Eyes

# 18
  • Pierrefonds, CA

Честит рожден ден на Лена, Георги и Живко !!!!

Ванилия, "Социално подпонамагане" към съответната община се занимава с еднократните помощи при раждане  Peace Значи не те търсят за това  Twisted Evil

# 19
  • някъде там

на рожденниците днес ЛЕНА. ГЕОРГИ и ЖИВКО, желаем много радост и усмивки, да са много здравички и силни

ние с Ема сме добре, на нея и мина вируса, но аз от няколко дни ме болеше гърло не взех сериозни мерки и сега бухам кат' магаре, ще направя преса на корема  Mr. Green

за ботушките - ще и взема нещо, защото с тез буйки като стане студено немога да я изкарвам, но ще са обикновени. Днес даже и харесах 2 модела едните ботушки, а другите като ботички, едни мекички сладурчести, пробвах ги но тя спеше и неможах да се ориентирам съвсем. Пак ще ги пробваме  Wink

Емка - бадемка знае кое е кучето, котето, прасето, пилето, кравичката и още някое друго, но може да имитира само куче и крава, казва ''баба'', ''мама'', ''тата'', 'айде', 'па-па', прави здрасти, дава целувка но с външната част на дланта, показва колко голяма ще стане, къде са и ушите, косата и очите, като се наака извънредно /обичайните и часове са сутрин и след следобедния сън/ или ако е много напишкана. От днес се учим да показваме на колко ще станем  Mr. Green

Софи и аз така чудя се как да кача малко, хем не пазя диети, хапвам когато съм гладна, пък то всеки ''малеееее ти си се свършила''  Sick, не се притеснявай за кг на Танички и Ема предния месец нищо не беше качила, но после се оправи, да е задравичка и да си хапва пък другото .......

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 16:22 от renyto

# 20
  • София
По въпросът с ботушките - и аз като Роси / Росииии, Галееее снимки Praynig / , тези които харесвам струват 80-90 лв. Еми много пари са за нещо, което ще използваме месец - два  Crossing Arms . Например текущ проблем- зимното ни страхотно/невероятно /розово/пухкаво и не знам какво още яке ни е на границата. Още десет пъти най-много да го облечем, а го взех доста по голямо.

# 21
  • София
Най-после да се включа и аз с пожелания за рожденниците Embarassed

Честит рожден ден на малката дама Лена. Да е жива и здрава, все такава финна, хубава и обичлива! Много да се обичат с мама и тати!

Честит първи рожден ден и на Гого и Живко! Да са живи и здрави! Желая им да имат най-щастливото детство!

За Медхен, Тиана и Панти   Hug

# 22
  • София
Страшни рожденници си имаме  Party . Сега разглеждах снимките. Имам въпросче - защо са  август 2007, септ 2007, октомври2007...май сме 2008  Laughing . Освен това още си нямаме ноември - утре ще направим няколко снимчици с Мими и Катето и ще кача - актуални  hahaha .

Лека и мека нощ на всички  Hug

# 23
Ей, много сте писали, бе, аз кога ще чета  Crazy Аз да си кажа за Галето, че си е същия сладък шемет, който познавам и много обичам от форума  Heart Eyes Единствената разлика е, че е маааалко по-хубава, отколкото ни се показва на снимките  Heart Eyes Ама нещо много бързо ни мина времето заедно  Rolling Eyes Аз направо не разбрах кога ни изгони  Laughing Иначе беше ужасно гостоприемна да ни предложи да отидем на вилата на спокойствие да се явидим, обаче Сашо ми отказа и някак не ни се получи много добре срещичката  Confused Хапнахме по един пекан картоф и докато минем центъра, времето за паркинга ни свърши и тя ни изгони. Не се шегувам , така си беше  Naughty Гале, не се крий ! Излез и си признай  Laughing  Hug Абе ще се видим пак с нея , няма как  Heart Eyes

Поръчах торти за РД - онази с калинките, която Катюшка беше показала / Сашо реши да е тя, онази с ряпата щяла да ни е много  Confused / и една Бяла Неделя за нас  Crazy

Аз утре ще ви чета, че баткото сега гледа Уоли  Rolling Eyes

# 24
Роска, браво за хубавата среща. Wink Чакаме снимките.

Кате, последните 2 албума аз ги правих и типично по блондински съм цапнала 2007 ooooh! Обаче не знам как да го оправя. Embarassed Ако ти знаеш - действай. Wink

Следобед ходих до Хиполенд да зяпам за ботушки или боти, ама няма малки номера. Confused А Симоната е с малко краче, 19 номер са й огромни, а по-малки ботушки няма... Tired Така, че ще чакам големия сняг да видя дали няма малко да й порастне крачето и тогава ще търся.

Лягам, милички!Спете спокойно! Hug

# 25

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
 Роси, Роси!
Днес бях супер щастлива от срещата си с Роската, хахаххаха, супер премерена в държанието си, спокойна и тиха.
Уравновесена и усмихната. Сашо е невероятен сладур, хранеше Лили когато отидох и се бяха омазали до ушите,
 Лили гледаше Ники под вежди, срамуваше се да се докосват, ама ние ги спипахме тайно.
Тя е много кротка и само търси одобрението на тати и мама за всичко!
Хапнахме си и се опитахме да си кажем много, много неща, повечето за вас де... Simple Smile,
 ама тайна сега!!!  Hug Hug Embarassed Embarassed Embarassed
 Не, не съм Ви изгонила, миличка.
Напротив, Чувствах се много комфортно и исках да сме си заедно,
но както видях в очите на Сашо не му е адски гот да си седи и да си се мота из града ,
докато жена му си дърдори с една дружка от форума,
еми поставих се на негово място или си мислех през цялото време за моя мъж как е с мен на подобна среща  Embarassed
Сега ще полегна, че до сега нямах възможност да влизам, че майка ми учеше нещо.

Хайде снимката!

# 26
  • София
Сладурки  Hug Hug Hug.

За албумите - рових, рових и ги промених  Peace.

# 27
  • някъде там
милички и аз си лягам, дано утре да съм по-добре че с тва моито бухане сили нямам, а и винаги като не ми е добре се депресирам леко незнам защо  Embarassed, направих си инхалации, сложила съм си компрес с ракийка и черен пипер, мъжо ме намаза с обезболяващ спирт да се сгрея, полегнала съм на ел. възглавница и топъл душ си взех, абе всичко което се сетих. И сиропи, прахчета, капки и хапчета съм заредила, а да видим аз няма да се дам лесно  ooooh!
разхождам се с маска и Емка ме гледа странно, налита да я маха  Wink

лека и спокойна  Hug

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 22:00 от renyto

# 28
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Галенце, аз пък щях да казвам Ники какъв бърборко е  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Ти само се оплакваш от детето напразно  Naughty Много си е хубаво детето, ама с характер  Wink Да е жив и здрав, пък ако каже Господ може и да се вземат младите, щом се харесват. То си беше любов от пръв поглед  Crazy Ей, как ме е яд, че ми е толкова акъла и не снимахме двамата влюбени как се държат за ръчички  Heart Eyes Невероятна картинка беше. Ама аз нали ти казах, че съм завеяна, та да си кажа и тук, че и в Пловдив си носих апарата да се снимаме с Баксиска и Юлето, ама някой трябваше да ме побутне  Sick

Уф, айде, че ме ръчкат в ребрата  Crazy

# 29
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ СЛАДУРИ ЖИВКО И ГОГО. ДА СА ЗДРАВИ, ЗА ДА ИМАТ СИЛИ ДА ЩУРЕЯТ.
И НАЙ-СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА ХУБАВАТА ЛЕНА. ДА НЕ ИЗПУСКА НИТО ДЕН ОТ ЯСЛАТА И ДА Е ВСЕ ТАКА ЗА ПРИМЕР НА КАКИТЕ И БАТКОВЦИТЕ.
НА МАМА ЕЛИЦА ПОЖЕЛАВАМЕ ОЩЕ ПОНЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ, А НА ТАТИ - СЛЕД ИМА-НЯМА 15-ТИНА ГОДИНКИ ОПАШКА ОТ ПЪПЧАСАЛИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ ПРЕД ВРАТАТА  #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт