Със вкусни торти,шарени балони,се вихрят НОЕМВРИЙСКИТЕ купони

• 17 644
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • София
 Blush Роси, съвсем без да искам ви забравих. Да е жива е здрава Лилито и много да слушка мама, тати и бати  Hug Hug Hug. Специални поздрави и всички останали празнуващи - рожденници и именяци   bouquet

# 286
Ох, много се смях с това: http://www.-spam094-/showthread.php?t=2575

Joy

# 287
  • Хасково
Първо Честит рожден ден на патерица на Рони и Васко!!! Бъдете здрави, умни и послушни дечица!!!
Честит рожден ден и на Сладуркината майчица пак на патерица !!! желая й много здраве и да помага в отглеждането на още много внуци

А сега честит имен ден на Ангелчо, Михаела и малката Михаелка на Лейди!!! Да носят със здраве и гордост имената си!!!

Весе, ти не си ли на село бе, душицо? Или само ни четеш? Драсни два-три реда.

Еййй Цеце разкри ме  Mr. Green Утре заминаваме, че малко се пообъркаха нещата. В тази връзка трябва със съжаление да ви съобщя, че със сигурност няма да присъстваме на общия РД  Cry. Както бях писала, трябваше брат ми да дойде да ни вземе, но се налага на 17.11 да влезне в болница, за неисвестно колко време. Естествено, възможно е да го изпишат до тогава, но вече ще бъде късно.... Организацията, парите и всичко останало ще е готово, а аз да се включвам (най-вече с парите) в последния момент, ми е крайно неудобно Naughty Но с радост, трепет и много завист  Mr. Green ще очаквам да споделите с разкази и картинки за това невероятно събитие  Heart Eyes
Нямам време повече, трябва да събирам катуна  Crazy че утре рано сутринта потегляме. Ако не успея да се включа по-късно днес - ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НАШИ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ, КОИТО ЩЕ ПРОПУСНА ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!!!! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ ИМ!!!

До скоро, милички и само приятни емоциии!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 288
Весе, стига бе - най-малко трябва парите или нещо друго да те притеснява  Naughty
Ако брат ти е изписан (дано бързо да се оправи  Praynig ) не му мисли изобщо, а пристигайте  Hug
Чу ли?  Hug

# 289
  • София
Здравейте, прекрасни!

Араблче За честитките честитя на общо основание и не ми пречи един копи пейст от първа страничка. Не виждам нищо лошо в това, защото като честитя на повече хора се радвам заедно с тях за празника им.

За изтриването от списъка- е, аз не съм старо куче медалист в темата, но: На мен не ми пречат хората, които са в списъка, но не пишат. Хората са на периоди. Просто Аз не е писала от поне два месеца, но и да не пише шест за мен си е фундаментална и я помня много преди да започна да пиша. Аз от две години не работя в сферата, в която работех преди, но чувствам колегите си близки, въпреки че не съм с тях всеки ден си честитим празници и се чуваме понякога.
Незнам, не искам да започвам спор, просто се опитвам да подхождам с добро и да не се обиждам на когото и да е. все пак най- лесно е когато човек е подтиснат да критикува и да плюе другите и да се почуства поне малко по- велик. Бившите форумки, които ни обиждат и ни наричат лелки явно не са щастливи и им съчувствам. Не искам да се изкарам светица, а искам да кажа, че тук се забавлявам и общувам с хора, които иначе може и да не срещна и не ми се ще да се натоварвам с каквото и да е. Peace

Обичам ви всички, но защото не мога да отлича едни от други, а защото съм си обичлива.  bouquet

философстването ми ще се наложи да спре, че някои хора недоволстват на много високи децибели. Wink

# 290
  • София
Снимчице, като предлагах за списъка имах предвид хора които само са се записали и от тогава не са писали. Не съм искала да обидя никого или пък да предизвиквам спорове и кавги  Praynig. Просто се замислих, че от написаните 4-5 мами аз не познавам - виртуално - нито една. Това разбира се не е критерий.  Сем, и аз съм на мнение , че не на всички е възможно да се отчитат всеки ден - някои работят други са с дете като моето  Mr. Green, други имат по две.... и така. Важното е от време на време дасе появяваме - дали за здрасти - дали за да кажем как сме . Кой както може.  Hug

И аз ви обичам всички  Two Hearts и пишещи и непишещи.

# 291
Новата тема.Заповядайте!

И само да вметна,че хора които са писали доста преди и сега не го правят няма да махам.Просто мисля тези които и веднъж не помня да са писали откакто сме в родени Thinking Надявам се,че няма да се получи безмислен спор отново.Преди нали я обсъждахме същата тема,не се стигна до консенсус,та не ми се ще да помрачаваме с кавги хубавият ни месец Hug

Общи условия

Активация на акаунт