Роси, съвсем без да искам ви забравих. Да е жива е здрава Лилито и много да слушка мама, тати и бати
. Специални поздрави и всички останали празнуващи - рожденници и именяци
. Както бях писала, трябваше брат ми да дойде да ни вземе, но се налага на 17.11 да влезне в болница, за неисвестно колко време. Естествено, възможно е да го изпишат до тогава, но вече ще бъде късно.... Организацията, парите и всичко останало ще е готово, а аз да се включвам (най-вече с парите) в последния момент, ми е крайно неудобно
Но с радост, трепет и много завист 
че утре рано сутринта потегляме. Ако не успея да се включа по-късно днес - ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НАШИ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ, КОИТО ЩЕ ПРОПУСНА ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!!!! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ ИМ!!!

. Просто се замислих, че от написаните 4-5 мами аз не познавам - виртуално - нито една. Това разбира се не е критерий. Сем, и аз съм на мнение , че не на всички е възможно да се отчитат всеки ден - някои работят други са с дете като моето 
и пишещи и непишещи.
Надявам се,че няма да се получи безмислен спор отново.Преди нали я обсъждахме същата тема,не се стигна до консенсус,та не ми се ще да помрачаваме с кавги хубавият ни месец
Препоръчани теми