Със вкусни торти,шарени балони,се вихрят НОЕМВРИЙСКИТЕ купони

• 17 646
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Привет  Hug
Вие хубаво ми стискате палци,но аз не успях да отида на интервюто днес,много е дълго да ви обяснявам защо,по-важното е,че се чух с мацката и ме покани отново в понеделник  WinkБлагодаря ви за стиснатите палци  Hug
Софи,ами по принцип няма кой да гледа Габи,затова и отказах предложенето от банката,но там където ще ходя в понеделник на интервю,работното време е от 18 до 22ч.,някаква куриерска фирма,търсят оператор за база данни,повече подробности в понеделник.Незнам Антон как ще се справя с Габи и по-точно със заспиването,защото преди това цялата къща едва ли ще ги остави сами. Tired Ще видим какво ще стане.
Дес,аз душо изобщо незнам дори правилата на форума  Blush никога не съм ги чела  Sick Просто немога да ги направя по-големи  Embarassed а знаеш ли колко си мъчих,сега ще пробвам в друг сайт,където знам как става  Crazy

За общия РД-хубаво е е,че вече имаме резервация.Ако искате аз мога да ви пообиколя от понеделник натам и да събера парите и да ги занеса на Цецето.Като не ставам за организатор,поне за бирник да се класирам  Mr. Green

Юлче
,тя Катюша се шегува,ама аз докато те четох си помислих същото  Crazy Ако не се яват желаещи,можем да ви опитаме виното и пюретата....опссс,пържолите  Grinning
Муцунакис,е може ли такива работи,може да сме стояли пейка срещу пейка,ама от къде да знаем  Crossing Arms

Сега ,ако обичате да ми поясните какво съм пропуснала аз за Сладурка и за отношението и със Следствието  Rolling Eyes
Сладур,да ти е жива и здрава майчицата    bouquet
Честит рожден ден на Васето и на Рони!Да растат спокойни и щастливи деца и да порастнат умни и красиви мъже!
Канела,случайно Рони да присъства на страниците на списание "Моето дете"  Rolling Eyes Утре ако се сетя ще го сканирам да го видите,същия като Рони  Simple Smile
Чао ви за сега.Моят мъж е на банкет,техните служби имат по 100 празника в годината  ooooh!...та мисълта ми беше,че ще съм при вас  Wink

# 271
добър вечер и от нашата къща.

Включвам се за да споделя с вас най-приятната емоция, която моите двама мъже ми поднесоха днес!  Heart Eyes

Днес беше поредният еднообразен ден. Играхме си с малечко, хранихме се, той поспа на обяд и към 16:00 реших че излизаме на вън въпреки времето. Имах да пазаря от Кауфланд разни неща, че утре нашия тати е ангаже и трябва да се оправяме сами. Освен това утре ще празнуваме РД на Митко и трябваше да се подготвя и за това. Напазараувах хубаво, както на мен ми е кеф  Mr. Green, избрах подарък на Митко цветя за Маруся и почти замръкнахме по улиците.  Прибрахме се, започнах да приготвям вечерята и мъжо се прибра от работа.Всичко нормално и по старо му. Аз в кухнята си шетам, слагам масата пък те двамата си играят нещо. По едно време идва мъжо и ми вика: Скъпа, виж Мариян иска да ти подари нещо. и гледам аз Мариян размахва една малка синя кутийка в ръцете си.  Shocked

веднага се досетих  newsm53 - значи това е онази дългоочаквана изненада, която чакам като подарък по случай годишнината.  newsm19 Нааай - сетне  Mr. Green след тоолкова чакане.

Веднага се досетих че е някакво бижу и някак си много се развълнувах та чак не знаех как да взема кутийката и да я отворя. Ама нямаше как, все пак си е моя  Mr. Green .
Отварям и .... златна верижка със златна ВИСУЛКА. Висулката кръгла като монета и на нея изгравирано цвете, обръщам и на гърба виждам надпис: С любов!  ауууу kiss  В този момент съзирам, че тази джаджа се отваря като книжка. ОТварям и изведнъж ме съзират очите на моите двама мъже. Много се развълнувах, просто нямам думи ... каквото и да кажа няма да е така силно колкото чувствата които бушуват в сърцата ни. Всъщност вижте и вие ....  :

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 10:29 от katiatg

# 272
Дита, Кате, страхотни подаръци и мили жестове от страна на половинките  Heart Eyes
Със здраве да си носите бижутата!
И да си поглезите и вие тези страхотни мъже, ей!  Laughing
Кате, не мога да отворя снимките в по-голям размер  Rolling Eyes
Хайде, толкова от мен тази вечер. Лека нощ на всички!  Hug

# 273
  • София
Добро утро , мами и послушни дечица!

На пук на лошото време дне съм в прекрасно настроение  Hug . Зъбатка нещо се пробуди към 4, но не й обърнах внимание и на секундата заспа. Можело значи, а предишната нощ е тормозила баба си да си играят от 4 до 6  Mr. Green.

Дита, Кате страхотни подаръци имате, както казва арабелка и мъжете са ви невероятни  Peace

Лека закусчица с кафенце и страхотен весел ден ви пожелаваме с Нинка

ПС Днес празник има Боянчо на Мими - но май вече ще честитим направо втората годинка , нали така? .Празник имат и дечицата на едни мами дето честно казано не съм ги чувала, но да са живи издрави  Flowers Four Leaf Clover
Предложение по този повод - какво ще кажете, Инч Хай да преработи списъка и да останат само пишешетите мами. Може например да погледнеп и мами, които не са писали например от 6 м да отпаднат- разбира се обадят ли се отново ще ги вкючим .   BlushМай създавам само работа на Дес . Може да да прегледам кога са писали за последно и да направя нов списък и да го дам на Деската, ако ви хареса идейката разбира се  Hug

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 08:02 от katiousha

# 274
Честит празник на всички именници!Със здраве да носят името си!Късмет да има винаги по пътя им!
Весел празник ,с много слънчево настроение
!

И понеже днес си имам малък именник,моето малко Ангелче,а аз не съм по виртуалните почерпки,ще ви кажа само :"Наздраве и за здраве"(нищо,че е малко рано)

Ние днес ще празнуваме в свекър ми и свекърва ми ,защото и двамата са именници.Те ще подготвят всичко,от нас е само ракийката и виното.
Единственото неприятно нещо е ,че през нощта Ангел беше със запушено носле ,а сутринта доста киха.
                           Ще се включа пак надвечер,а за сега -весел ден!

# 275

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.

Честит 1-ви Имен ден на малкото ангелче Михаела на Лейдибейби Hug Hug Hug  bouquet

ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЧИЦАТА  Мартин, Михаил, Никола, И на ludetina79 госпожичката.

ПОчеррпете се за  здравето на майка ми - МИХАЕЛА.

Кате/тг/ -стархотен жест, подарък, мило е нали?
Катюш - мерси за кафето и закуската, имам нужда и нашия мъж се събуди в 04 и ревна заради зъбчето. размотава ни 1ч.

По обед заминаваме на вилата да празнуваме с родара ИД на майка.Вечерта ако не ни мине котка път ще сме младоженци Simple Smile и ще излзиаме по кино, клуб и вечеря.... Ухааа, ай.... бай

# 276
Честит имен ден на Михаела на verik1979 !
Със здраве и усмивка да си носи хубавото име!

Честит първи имен ден на мъничката Михаела на Лейдибейби!
Да е много здрава и мама и тати скоро да си я приберат вкъщи!

Честит празник на всички останали именици!
Да са винаги закриляни от своя покровител Св. архангел Михаил!

Гале,    bouquet за твоето майче!

# 277
Честит имен ден на Михаела на Верик, на Михаела на Лейдибейби и на Ангел на Баксиска! Честит имен ден и на маминката на Галето! Честито и на всички, които имат именици в своите семейства! Всички да са живи и здрави!

Кате, страхотен жест и подарък от мъжа ти  Heart Eyes

Ние днес навършваме 1 година, откакто живеем в нашия си дом  Heart Eyes

Аз вече съм много притеснена с тази гърда. Ще трябва да намеря начин и време да отида на мамолог в Хасково или Пловдив, че тук нямаме  Confused Поради тази причина просто не ми се пише. Чувствайте се поздравени за всичко от мен  Hug

# 278
Честит първи рожден ден на днешните рожденници - Мартин, Михаил, Никола и момиченцата на  ludetina79 и скорпионка!
Много здраве и весел празник на семействата им!

За списъка и аз съм съгласна.
Не знам по какъв признак ще се коригира, но определено има хора, които и от една година /че и повече/ не са писали.
Разбира се, причината може и да не е нежелание, но ако се появят не пречи пак да се включат  Hug
Вярно, че има момичета, които само четат, но пък щом намират време за това, може да намерят и такова, да драснат по едно-две изречения - да кажат просто как са, някоя честитка и пр.
И има такива, които го правят  Hug
Абе ще има обидени накрая сигурно.
Но забелязвам, че и ние честитим много избирателно  Wink
Оня ден една от друга всички са копирали честитки към Митко, Митко и Магдалена.  Crazy
Вчера, пак на стадния принцип, всички честитят само на Васко и Рони.
Как си подбирате поздравите? Защото Стела и Вася, не са писали също толкова време, колкото Джи и маунтин /не ми се сменя на латиница, ще ме извините/. Та вероятността да ги прочетат, е също минимална.  newsm78

Вярно, че и Ангел празнува днес  ooooh!
Да е жив и здрав Ангелчо на Бакшиша и всяко зло да го забрави!

# 279
Честит Имен Ден на Ангелчо и Михаела на Верик и всички които празнуват днес!Да са живи и здрави!
Арабела,напълно съм съгласна с всяка твоя дума Peace И аз мисля че списъкът е за разчистване.Кой както ще да го разбира.
А и нещо което ме терзае от мноооого време и все си мълча,но мисля сега да го кажа.Една от присъстващите в списъка мами(скоро не е писала,а всички и честитиха празника на детето наскоро,аз не Naughty) даде изявление в другият форум,че тук и е скучно и затова се прехвърля при тях.Не дойде тук с гордост да го заяви,а просто си изръси помията там.Ми побеснях ви казвам #Cussing out Засега няма да споменавам имена,макар че това ми идва да направя.Просто ако решим да разчистим списъка,ще я махна.Еййй ама колко тихи води имааааа,идея си нямате Wink

# 280
Аз чиститих на Митко на Стела и на Магдалена на Вася  Peace За Вася не знам защо го направих, но за Стела си имам лични подбуди, които Медхен знае  Wink, ако се досеща разбира се  Peace Извинете ме  Hug

# 281
Ааа сетих се нещо.Предлагам да изчакаме да минат рождените дни на децата,може някои да се завърнат именно тогава.И през декември ще обновим листата Grinning
Какво ще кажете?

Абе Роси,ми какво като си го направила.Те всички имат Рожден ден дечицата,а и Стела пишеше редовно по едно време.Мисля че няма защо някой да изпитва неудобство от това.Просто те са в списъка,нормално е да са поздравени.

# 282
Добро утро, сладурки!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Днес едно мрачкаво ми се вижда времето  Whistling Ще ходим да купуваме балони, надписи и всякакви джунджории за рожд. ден, че през седмицата не мога много да разчитам на мъжО. Ще трябва и за торта да се поогледаме, че то не остана време.

Дита и Катето/тг/ си имат страхотни бижута. Браво на мъжете им.  Peace

Аз за списъка не мога да се изкажа, че и аз съм от рядко пишещите май  newsm78 Незнам... Каквото решите  Peace

Айде, страхотен и весел ден с голяма прегръдка от мен и Моничка  Hug Hug Hug

# 283
Дес, и аз попаднах на мнението й  Wink
Обаче, всъщност всеки има право на избор.
Не съм се ядосвала за подобни работи, не се чувствам лично засегната.
Аз й желая, детенцето й да е живо и здраво и ако имаше тема, примерно, в Календар на събитията, бих й честитила там. Защото виртуално я познавам и защото искрено й желая всичко най-добро. Но тук, също не го направих, просто защото, знам, че тя самата не е пожелала да е една от ноемврийките. За какъв чеп, тогава да честитя в темата.
Всъщност, специално за чиститките, аз честитя на хора, за които все още си спомням, свързвам ника им с определен човек и мнения и не са заявили /открито или по други форуми/, че не желаят да бъдат част от дружинката.

# 284
  • София
Арабела, задаваш въпроси с повишена трудност  Laughing Явно пишем и честитим както дойде  newsm78 Няма лошо.

А за списъка - на мен лично не ми пречат да си стоят там  Peace На Дес ми се вижда приемливо предложението  Peace

Дес, не се коси, бе. Има хора, на които им е начин на живот това и се чудят кого да оплюят и с кого да се заядат. Дреме ти. Аз един път се опитах да го кажа, защото разбрах, че без повод са ни нарекли "змиярник" или нещо подобно, и те само това и чакаха. Така че - пълен игнор и живи и здрави.

Днес нещо ме мързи да излизам. Сега варя на балеринката заешка яхния с картофи и моркови /от толкоз заешко барем горните зъби да й бяха избили, ама не! Whistling/.

Хора, спрете се с тия пари, то не се знае колко ще излезе масрафа, ще трябва и торта да се поръчва /нали ще имаме торта?/ От Троишката група, ако се видим, ще дадат по някой леФ, ще се оправим  Peace

Ох, това го пиша ото 1 час. После пак.

Кате, честито ти бижу и със здраве да си го носиш!

Весе, ти не си ли на село бе, душицо? Или само ни четеш? Драсни два-три реда.

Общи условия

Активация на акаунт