Вие хубаво ми стискате палци,но аз не успях да отида на интервюто днес,много е дълго да ви обяснявам защо,по-важното е,че се чух с мацката и ме покани отново в понеделник
Благодаря ви за стиснатите палци 
Софи,ами по принцип няма кой да гледа Габи,затова и отказах предложенето от банката,но там където ще ходя в понеделник на интервю,работното време е от 18 до 22ч.,някаква куриерска фирма,търсят оператор за база данни,повече подробности в понеделник.Незнам Антон как ще се справя с Габи и по-точно със заспиването,защото преди това цялата къща едва ли ще ги остави сами.
Ще видим какво ще стане.Дес,аз душо изобщо незнам дори правилата на форума
никога не съм ги чела
Просто немога да ги направя по-големи 
За общия РД-хубаво е е,че вече имаме резервация.Ако искате аз мога да ви пообиколя от понеделник натам и да събера парите и да ги занеса на Цецето.Като не ставам за организатор,поне за бирник да се класирам
Юлче,тя Катюша се шегува,ама аз докато те четох си помислих същото
Ако не се яват желаещи,можем да ви опитаме виното и пюретата....опссс,пържолите 
Муцунакис,е може ли такива работи,може да сме стояли пейка срещу пейка,ама от къде да знаем

Сега ,ако обичате да ми поясните какво съм пропуснала аз за Сладурка и за отношението и със Следствието
Сладур,да ти е жива и здрава майчицата

Честит рожден ден на Васето и на Рони!Да растат спокойни и щастливи деца и да порастнат умни и красиви мъже!
Канела,случайно Рони да присъства на страниците на списание "Моето дете"

Чао ви за сега.Моят мъж е на банкет,техните служби имат по 100 празника в годината
...та мисълта ми беше,че ще съм при вас
- значи това е онази дългоочаквана изненада, която чакам като подарък по случай годишнината.
Нааай - сетне
В този момент съзирам, че тази джаджа се отваря като книжка. ОТварям и изведнъж ме съзират очите на моите двама мъже. Много се развълнувах, просто нямам думи ... каквото и да кажа няма да е така силно колкото чувствата които бушуват в сърцата ни. Всъщност вижте и вие .... :

) даде изявление в другият форум,че тук и е скучно и затова се прехвърля при тях.Не дойде тук с гордост да го заяви,а просто си изръси помията там.Ми побеснях ви казвам
Засега няма да споменавам имена,макар че това ми идва да направя.Просто ако решим да разчистим списъка,ще я махна.Еййй ама колко тихи води имааааа,идея си нямате
Ще ходим да купуваме балони, надписи и всякакви джунджории за рожд. ден, че през седмицата не мога много да разчитам на мъжО. Ще трябва и за торта да се поогледаме, че то не остана време.