тест за овулация

• 273 806
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 720
Dioni,защо мислиш че е задължително да те болят всеки месец яйчниците,мисля че това не е индикатор за малък фоликул.....Дано стане...А то аз знам че се редуват единия яйчник овулира единия месец,а другия-следващия месец...

# 721
При мен пък този месец се получи 2 дни положителни тестове и никаква болка и дискомфорт - само напрежение в гърдите, сега започвам да си мисля дали това не е значело че е бил малък фоликул и нищо не се е получило????? Дали е възможно липсата на дискомфорт да се дължина Инофолика? Някой друг пие ли инофолик?
http://invitrobg.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D1%81% … D1%82%D0%BA%D0%B0

ето тук е обяснено, че нормално фоликулите достигат до 12 мм, и ако не те е боляло не мисля, че означава че е малък
при мен не беше нормален беще 30 мм и докторът изрази мнение, че е възможно да е нова киста (аз си имам здравословни проблеми), но все пак се спука и се отдели яйцеклетка и се образува жълто тяло, а в прочем на същия яйчник имам киста от февруари с размери 25 мм, която не попречи на овулацията ми миналия месец
затова не мисля че трябва да се притесняваш ако не те е боляло, даже аз преди въобще не съм се замисляла боли ли ме не ме ли боли, преди да почнем опитите за бебе, но това не означава, че не съм имала овулации до сега  Grinning
желая ти успех  Hug

# 722
Успех на всички пробващи като мен,нова съм тук и сега се вълнувам като пиша....

# 723
Ох,тука като чета писанията по темата направо се побърках...При мен трети ден вкл.и току що тестовата чертичка е с по-наситен цвят от контролната...Тука някъде чета че тр.да са еднакво наситени.....Някой да сподели мнение,please...

# 724
  • София
При мен пък този месец се получи 2 дни положителни тестове и никаква болка и дискомфорт - само напрежение в гърдите, сега започвам да си мисля дали това не е значело че е бил малък фоликул и нищо не се е получило????? Дали е възможно липсата на дискомфорт да се дължина Инофолика? Някой друг пие ли инофолик?
http://invitrobg.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D1%81% … D1%82%D0%BA%D0%B0

ето тук е обяснено, че нормално фоликулите достигат до 12 мм, и ако не те е боляло не мисля, че означава че е малък
при мен не беше нормален беще 30 мм и докторът изрази мнение, че е възможно да е нова киста (аз си имам здравословни проблеми), но все пак се спука и се отдели яйцеклетка и се образува жълто тяло, а в прочем на същия яйчник имам киста от февруари с размери 25 мм, която не попречи на овулацията ми миналия месец
затова не мисля че трябва да се притесняваш ако не те е боляло, даже аз преди въобще не съм се замисляла боли ли ме не ме ли боли, преди да почнем опитите за бебе, но това не означава, че не съм имала овулации до сега  Grinning
желая ти успех  Hug
Мерси и аз не се бях замисляла кога точно и как ме боли преди да започна да се вглеждам в себе си и да се опитвам да открия някакви симптоми.

Ох,тука като чета писанията по темата направо се побърках...При мен трети ден вкл.и току що тестовата чертичка е с по-наситен цвят от контролната...Тука някъде чета че тр.да са еднакво наситени.....Някой да сподели мнение,please...

Не се шашкай - сигурна ли си, че придишните два дни чертита са били еднакво наситени? И при мен 1 път се случи тестовата черта да е по силна на цвят от контролната - не вярвам това да е проблем.

Успех момичета

# 725
ето тук е обяснено, че нормално фоликулите достигат до 12 мм
Това категорично не е вярно! Не знам в този сайт как могат да публикуват подобни глупости!

За зрял се счита фоликулът когато е над 18 мм.

# 726
Това в което съм сигурна е че онзи ден,вчера и ей сега тестовата е по-ярка,а контролната е по-бледа....Еднакви не съм виждала още....Теста ми е клиър о вю..Де да го знам,знам само че беше 10лв.

# 727
А пропо,преди 7 год.си купих същия тест,даже беше пак 10лв.помня,пак бяха с такава разлика в интензитета двете чертички,и на излизане вече от овулация(аз така си го обяснявам аз де)вече контролната е по-наситена а тестовата избледнява...А тогава как стана от един път егаси.....

# 728
Оххх, с марката трябваше да започнеш........  ooooh!

Прочети страници назад и ще видиш колко много оплаквания има от тази марка тестове. Просто ги изхвърли на боклука тези Clear Ovu!! Купи си Oview и няма да сбъркаш. А и няма да имаш такива безумни резултати - 3 дни две черти.....

# 729
Аха,еми не знаех че е смотан,ама все пак благодаря ти,следващия път ще си взема от този другия,иначе да,попрочетох че няма особено добри отзиви за този тест....Ама няма как,аптеките трябва да печелят  .....гадове

# 730
  И аз се тествах с Clear Ovu. Първите три дена показваше две еднакво бледи черти, а после два дена беше много по-наситена от контролната. Ще ми хвърли ли някой боб? Simple Smile

# 731
Хапка,точно това се опитвам и аз да обясня,явно и при теб е така,за боба е ясно,овулацията е тогава според мен...Друг е въпроса дали ще хванем момента или дръжки........После пак ще избледнеят чертите....Айде да си вземем от другия тест сл.път,кво ще кажеш?

# 732
Аз миналия месец ползвах Oview, струват около 10 лв - 5 теста. Първите 3 дни тестовата линия беше по-бледа от контролната, 4-тият ден-тестовата беше малко по-наситена(което означава положителен тест) и 5-тият ден отново тестовата беше съвсем малко по-бледа от контролната. Което ме навежда на мисълта, че овулацията е била на 5-тия ден. Работихме по въпроса в деня на + тест и следващите 2 дни, но уви....., нищо #Cussing out

# 733
Аха,ясно,значи и този тест не е по-различен разбирам....Мисля че сега вече нямя начин да не стане като пробваш другия път...И не вечер,а сутрин трябва....Рано..секса имам в предвид...И аз сега нз.с тез черти,утре е последния тест от 5тте...И аз се чудя,еми квото стане.....

# 734
ето тук е обяснено, че нормално фоликулите достигат до 12 мм
Това категорично не е вярно! Не знам в този сайт как могат да публикуват подобни глупости!

За зрял се счита фоликулът когато е над 18 мм.
кофти  Sad аз точно от такива сайтове се информирам...

Общи условия

Активация на акаунт