тест за овулация

• 273 756
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Здравейте момичета,
Аз за първи път се включвам да напиша нещо в сайта, но за сметка на това много от вашите коментари съм изчела. Ние също правиме опити за бебенце от няколко месеца-неуспешни до момента, но не съм следяла нито температура, нито точно кога е овулацията ми. Този месец съм решила вече да вземам мерки по въпроса, да си купя ову  тестове и да следя до колкото ми е възможо. Силно се  надявам да има ефект. Това, което искам да ви попитам е при положителен тест дали момента за зачеваре е същият и следващият ден или...не съм разбрала правилно? Кои тестове ми препоръчвате? И ... има ли тук сред нас дами, които са забременяли след употребата на такива тестове да споделят опита си....това ще ми вдъхне нанежда след няколкомесечните безуспешни опити...
Успех желая на всички бебе Crossing Armsпрамещ Crazyи....знам че всички ние ще имаме скоро успех!

# 1 321
Аз препоръчвам тестовете OVIEW.
При положителен тест - О се очаква да настъпи в следващите 24 до 48ч. Най-добре е да правите опити за бебе в деня, в който е положителен теста и в следващите два дни, ден почивка и още един опит. Хубаво е тестовете за О да се правят от "-" до "-" .  Трябва да спазваш упътването, което е на опаковката - от кой ден да започнеш тестуването, да не пиеш течности и да не пишкаш 3 ч. преди теста, да го правиш по едно и също време и в часовия пояс 10ч до 20ч (като момичетата във форума препоръчват от 15ч. до 17,30-18ч.). Също така е хубаво и да мериш БТ (има такава тема във форума).
Успех!  Hug

# 1 322
Тестовете Овю наистина са много добри.Единственото,което имам да добавя е,а то си го пише и в листовката,че след положителен резултат най-добре е да правите опити на следващия и по-следващия ден.При всяка марка тестове упътването е различно,така че се довери на него.
Иначе и аз знам,че опитите се правят в деня преди,по време на и след О.От друга страна не е хубаво няколко поредни дни да се прави секс,защото семенната течност се разежда.А ако качеството й е е добро тогава нещата отивам съвсем на зле.
Надявам се,че съм била полезна.

# 1 323
  • София
благодаря ви момичета. Ще опитам! Сега остава да сподели някой положителният си опит от използването им... все пак би трябва да има такива Wink

# 1 324
Здравейте момичета,
Аз за първи път се включвам да напиша нещо в сайта, но за сметка на това много от вашите коментари съм изчела. Ние също правиме опити за бебенце от няколко месеца-неуспешни до момента, но не съм следяла нито температура, нито точно кога е овулацията ми. Този месец съм решила вече да вземам мерки по въпроса, да си купя ову  тестове и да следя до колкото ми е възможо. Силно се  надявам да има ефект. Това, което искам да ви попитам е при положителен тест дали момента за зачеваре е същият и следващият ден или...не съм разбрала правилно? Кои тестове ми препоръчвате? И ... има ли тук сред нас дами, които са забременяли след употребата на такива тестове да споделят опита си....това ще ми вдъхне нанежда след няколкомесечните безуспешни опити...
Успех желая на всички бебе Crossing Armsпрамещ Crazyи....знам че всички ние ще имаме скоро успех!

Хубаво е с тестовете да мериш и температура , тогава имаш пълна картина и по лесно можеш да се ориентираш.

# 1 325
  • София
Подкрепям Troy   Peace
В домашни условия О. може да се докаже  с  Тестове за О. + БТ
Тестовете за О. не гарантират, че ще има такава.
Те само посочват кога да я очакваш
БТ доказва, че е имало О.

# 1 326
  • София
Здравейте  Hug

Моля за вашата интерпретация на този тест за овулация.
Положителен или отрицателен е той според вас?  newsm78

Предварително благодаря  за мненията   bouquet

# 1 327
за мен е почти положителен Simple Smile може би утре ще е по наситен Simple Smile и между другото защо не мериш и температура , така можеш да засечеш по то4но.

# 1 328
  • София
за мен е почти положителен Simple Smile може би утре ще е по наситен Simple Smile и между другото защо не мериш и температура , така можеш да засечеш по то4но.

Благодаря, Troy  Hug  Ще видя и утре как ще е тестът...  Thinking
А иначе, да, следя и БТ , но още нямам пад   newsm78

# 1 329
дай графиката да видим.

# 1 330
  • София
дай графиката да видим.

Отивам в другата тема - за БТ  Peace

# 1 331
  • София
Здравейте  Hug

Моля за вашата интерпретация на този тест за овулация.
Положителен или отрицателен е той според вас?  newsm78

Предварително благодаря  за мненията   bouquet

(+) положителен
Тестовете за О. е добре да се правят от (-) до (-) - за да се засече пика на ЛХ , а спряло него по-точно се определя О.

# 1 332
  • София
Да, знам, че трябва от "-" до "-"  Simple Smile
Просто днес направих първия тест за месеца и той изненадващо се оказа "+"  Simple Smile
Да видим утрешният какво ще покаже...

# 1 333
  • София
Да, знам, че трябва от "-" до "-"  Simple Smile
Просто днес направих първия тест за месеца и той изненадващо се оказа "+"  Simple Smile
Да видим утрешният какво ще покаже...

Не се засягай - това не е упрек Simple Smile
Само напомням
 hug

# 1 334
  • София
О, не, не съм се засегнала изобщо Hug Съжалявам, ако е прозвучало така  Simple Smile
Денис, благодаря ти, мила  Heart Eyes   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт