Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако дъщеря ми иска сериозна връзка с 17-годишно момче, въпреки че сме либерални родители?
Как мога да помогна на дъщеря си, която се оттегля и се фокусира единствено върху приятеля си?
Как да се справя с поведението на дъщеря ми, което излиза с момче, което лъже и се държи небрежно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какво да правя, ако дъщеря ми иска сериозна връзка с 17-годишно момче, въпреки че сме либерални родители?
 - 
				Как мога да помогна на дъщеря си, която се оттегля и се фокусира единствено върху приятеля си?
От съществено значение е да поддържате открита и подкрепяща комуникация с дъщеря си. Насърчавайте я да развива и поддържа разнообразен кръг от приятели, като я насърчавате да участва в различни извънкласни дейности. Изразете загрижеността си, като същевременно показвате разбиране и подкрепа за нейните чувства.
 - 
				Как да се справя с поведението на дъщеря ми, което излиза с момче, което лъже и се държи небрежно?
Важно е да поддържате открита комуникация с дъщеря си и да изразите загрижеността си относно нейното благополучие. Говорете с нея за връзката й и значението на доверието и уважението в една връзка. Насърчете я да разбере собствената си стойност и да не толерира лъжите и небрежността във връзката си.
 - 
				Защо е важно да общувате открито с децата си относно техните сексуални взаимоотношения?
 - 
				Какви теми трябва да бъдат обсъдени с децата относно сексуалните взаимоотношения?

. 
.					

Най-малкото показват различно мислене и на мен винаги ми е било интересно да прочета и нещо различно от масовото прехласване. Затова се кефя и на т.нар черна овца xenia, защото е от хората които имат мнение и го отстояват.

То големи страсти са се вихрили!