Тийнейджърите XI

• 28 818
  • 330
  •   1
Отговори
# 315
Ех, това Шушулче, защо е нужно на всяка манджа мерудийка да ставаш?
Aisha  пише в тази тема от доста време, нейните мнения са ми интересни и полезни, така че не разбрах смисъла на твоето .
Смисълът е, че честитях РД на дъщерята на otmiana-Diana.
А тийнове са до 19 години. Знам, че тя пише от мн време в темата, но дъщеря й вече не е тийнейджърка и това, че работи и изкарва парички да се издържа сама е нормално за всеки млад човек, още повече като не учи и не е ангажирана с лекции.
Иначе, евала й за това, че постоянно я хвали. Аз тази година завършвам първото си висше, др година - второто, ама от майка 1 похвала не съм чула ooooh!.
Ако не ти харесват мненията ми, не ги чети, на сила не съм те карала Peace.

# 316
Шушулче,наистина си на всяка манджа мерудия и звучиш като дърта свекърва.Ако си на 23,това не е добре.Заяждаш се в темата за абиториентите и даваш акъл за неща,дето хич не са твоя работа.

# 317
Шушулче, за последен път се обръщам лично към теб .
Не виждам връзка между участието на Aisha в тази тема и рождения ден на дъщерята на otmiana-Diana .

И в други теми си се изказвала меко казано нетактично и нелепо .
Браво на теб за постиженията и съжалявам, че майка ти не ги оценява .
А родители на вече пораснали тийнейджъри  могат да бъдат много  полезни  с опита си  .
Питам се, ти като каква изказваш мнения- бивш тийнейджър или препатил родител?

# 318
И аз пък да си кажа мнението, не че някой ми го иска, но пък мен не ме дразни това, да има различно мнение от моето. Това, че Шушулче е открита и казва това което мисли, я прави един честен човек, който за мен е достоен за уважение. Защо веднага наскачате върху някой, който просто има различно мнение от вашето. Аз самата се дразня от мненията на Aisha и редовно ги прескачам но като поостаряла вече, се въздържам да си кажа открито мнението. Това прави ли ме по-достойна от Шушулче, или пък вас като премълчавате някои истини по принцип. Вярно, че и аз на нейните години шляпах яко с устата, но живота ме понаучи, че понякога е по-добре да премълчавам някои неща. Но пък се радвам на младите хора, които все още съществуват и изказват мнението си открито. Това вашто поведение ми напомня на поведението на Гагаузов, който е уволнил онова младо момиче Валерия ,която видите ли, си е позволила да му каже, че нарушава законите и разпоредбите подписани от самия него. Как пък е посмяла да му каже, че не е редно да се пуши в сградата, ааааа? Ама хайде моля ви, какво ви пречи това младо дете с мненията си. newsm78 Най-малкото показват различно мислене и на мен винаги ми е било интересно да прочета и нещо различно от масовото прехласване. Затова се кефя и на т.нар черна овца xenia, защото е от хората които имат мнение и го отстояват.

Извинявам се за спама, ама не виждам наистина нищо лошо в инакомислието. Хайде стига с този общ знаменател за всичко и стадно мислене, което достатъчно дълго време ни е било начуквано в главите. Или пък сложете предупреждение, че тук може да се изказват само и единствено потребители съгласни с вашето мнение и начин на мислене Peace

# 319
Шушулче не дразни с различното си мнение,а с това,че изтърсва нещо ни в клин,ни в ръкав.И точно това,че е млада,а говори точно като дърта свекърва,най-много ме изумява.Аз не се дразня от Шушулче,напротив започва да ми става мъчно за нея.Тя не е щастлива и това и личи по изказа.

# 320
И на мен ми стана мъчно за нея след репликата за нея и майка й и тогава се запитах, това ли е начина, по който смятате че трябва да реагираме, ако твърдите, че сте най-правите и правилно постъпващите. Дали пък не е по-добре да й помогнем  да преодолее тази мъка (ако има такава) или комплекс за недооцененост, да й покажем или тя да ни покаже какво е постигнала и да я подкрепим, вместо да я нападаме като стадо свраки. И Айша принципно е права за себе си да пише тук, защото за нея порасналото й дете е все още (и винаги ще си бъде) нейното малко момиче. И Шушулче си има нейното, защото пък тя си се чувства все още тинейджър и е повече от нормално. То аз понякога се чувствам така, дето съм дърта одъртяла Joy Joy Joy пък какво остава за нея Laughing
Затова, към Шушулче - наистина е хубаво, че си изказваш мнението, но пък и си помисли какво печелиш и какво губиш изказвайки го. Аз за себе си съм стигнала до извода, че ме интересува  мнението на хора, които аз ценя и уважавам и които смятам за достатъчно интересни, интелигенти и въобще хора, на които държа. Дори и да ми стане неприятно, предпочитам да чуя искреното им мнение, отколкото някоя лицемерна лъжа. Защото така имаш ориентир за собственото поведение и мислене. Тези, които не са достойни да са ти приятели и които чувстваш далеч от своя светоглед, спокойно подмини. Дори не се опитвай да ги променяш. Те ще си останат там където са. Не ти е дори нужно да им отваряш очите. Ти ще вървиш напред. Аз поне не се чувствам майка Тереза и да смятам, че мога да променя света, или по-скоро спрях да мисля така.  Peace

# 321
Така, този път наистина  за последно коментирам .
Krische, къде твърдя, че аз съм най -права и правилно постъпваща ?
Разбира се ,че всеки има право да пише в темата, точно затова реагирах, защото Шушулче изразява мнение, че на някой друг не му е мястото тук, излагайки доводи, с които си противоречи .
Няма да коментирам изказванията и в други теми, които ме възмутиха/ меко казано/.
Коментарът ми беше обобщаващ

# 322
  • близо до София
Силви, да не е карал хепатит в лека форма без да знае?
На мене така ми се увеличи черния дроб преди 30 г. и още съм жива.
Поне това бяха обясненията на капацитетите от Правителствена болница като им събрах очите.
Бях като сина ти на 18 г. тогава.

Правихме изследване за Хепатит В и С отрицателен, за Хепатит А изследвахме чернодробни ензими, които също са в норма.
Изследвахме пълна кръвна картина, левкограми и т.н. нормални. Чудя се може ли да бъде фалшиво увеличение вследствие  от гръбначно изкривяване? Това предстои да питам лекарите.
Аиша, твоето увеличение от само себе си ли изчезна? Създаде ли ти някакви проблеми?

# 323
  • София
И аз пък да си кажа мнението, не че някой ми го иска, но пък мен не ме дразни това, да има различно мнение от моето. Това, че Шушулче е открита и казва това което мисли, я прави един честен човек, който за мен е достоен за уважение. Защо веднага наскачате върху някой, който просто има различно мнение от вашето. Аз самата се дразня от мненията на Aisha и редовно ги прескачам но като поостаряла вече, се въздържам да си кажа открито мнението. Това прави ли ме по-достойна от Шушулче, или пък вас като премълчавате някои истини по принцип. Вярно, че и аз на нейните години шляпах яко с устата, но живота ме понаучи, че понякога е по-добре да премълчавам някои неща. Но пък се радвам на младите хора, които все още съществуват и изказват мнението си открито. Това вашто поведение ми напомня на поведението на Гагаузов, който е уволнил онова младо момиче Валерия ,която видите ли, си е позволила да му каже, че нарушава законите и разпоредбите подписани от самия него. Как пък е посмяла да му каже, че не е редно да се пуши в сградата, ааааа? Ама хайде моля ви, какво ви пречи това младо дете с мненията си. newsm78 Най-малкото показват различно мислене и на мен винаги ми е било интересно да прочета и нещо различно от масовото прехласване. Затова се кефя и на т.нар черна овца xenia, защото е от хората които имат мнение и го отстояват.

Извинявам се за спама, ама не виждам наистина нищо лошо в инакомислието. Хайде стига с този общ знаменател за всичко и стадно мислене, което достатъчно дълго време ни е било начуквано в главите. Или пък сложете предупреждение, че тук може да се изказват само и единствено потребители съгласни с вашето мнение и начин на мислене Peace
Съгласна съм с теб на 100 % . Вече не ми се пише особено и в тази, и в абитуриентската тема !Някои неща ми идват в повече . Но жалкото е , че доста мацки също се оттеглиха или може би избягаха в други теми.  Laughing

# 324
*silvi*, пуснете и едни изследвания за туморни маркери и Австралийски антиген.
Също така е добре да мине за известно време на специален хранителен режим. Отидете и на ехограф, за да се види дали наистина има увеличение. Всъщност как го установиха?

# 325
Но жалкото е , че доста мацки също се оттеглиха или може би избягаха в други теми.  Laughing

Естествено, темата отдавна се оака. Тъкмо живне и някой цъфне, за да си излее нервната криза.
Уж целта беше да се жалваме от хормоните на пубертета, а то стана демонстрация на недостига на такива в критическата.
Чуден пример за децата ни.  Mr. Green

# 326
  • близо до София
*silvi*, пуснете и едни изследвания за туморни маркери и Австралийски антиген.
Също така е добре да мине за известно време на специален хранителен режим. Отидете и на ехограф, за да се види дали наистина има увеличение. Всъщност как го установиха?
За австралийски антиген казаха, че не е необходимо, тъя като не е излизал в чужбина. Установи се с ехографско изследване увеличение на слезката, тогава дроба беше в горногранични размери. На контролата слезката излезе в горногранични размери, а дроба увеличен.

# 327
Няма ли начин да направите втора контрола? Ако е възможно - на друг апарат и с други специалисти?

# 328
  • близо до София
Ами ще го направим след няколко месеца. Второто изследване е на друг апарат, един от най-добрите и с други специалисти. Незнам наистина..

# 329
Да се обадя,че и аз съм тук! HugТо големи страсти са се вихрили!
Ние сме общо взето ок-имаме оценки за поправяне,но ще се справим,иначе с парите,изкарани от сервитьорството през почивните дни си имаме лаптоп.И аз искам детето ми да е пълна отличничка и да има ориентация какво да учи по-нататък,а не да работи,но не може всички да са еднакви.Малката "се готви" за матури,пред блока,с колелото,но тя си е отличничка!

Общи условия

Активация на акаунт