Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Помогнете ми,не си знам часът на раждане!Осиновена съм.

 • 4 106
 • 14
 •   1
Отговори
 • Монтана
 • Мнения: 134
Здравейте,моля ви да ми помогнете да намеря астролог който да разбере часът ми на раждане Sad Вече съм на 37г и знам,че съм осиновена .Познавам Биол.Майка  но тя не иска да ми каже нищо:( Имам доста проблеми, и искам да разбера на какво се дължат.Имам сестра близначка която е записана няколко дни след мен.Просто живота ми е объракан много.Говорих с един гадател и директно ме прати да диря астролог.
Благодаря предварително!

# 1
 • Мнения: 8 789
Драга Елизабет часът на раждане и астрологията няма да решат проблемите ви и няма да оправят объркания ви живот.  Hug

Смея да предложа да посетите специалист по регресия /връщане назад в предишни животи/ и да видите, какво е забатачило така нещата. След това да посещавате малко психолог и да промените начина си на мислене и някой вътрешни настройки.

Реално един ден, като много остареете, ще се обърнете назад и ще видите, че не сте имали объркан, а интересен живот, който сте можели да изживеете с друга нагласа и да участвате в приключението му.  Hug
Ние не принадлежим на миналото, а то на нас принадлежи!

# 2
 • Мнения: 6 246
Елизабет, присъединявам се към съвета за психолог, който да ви помогне да се приемете и да се обичате такава, каквато сте. Докато не приемете факта, че сте изоставена от биологичните си родители и осиновена, а осиновяването като начинът да имате семейство, а не да растете по институциите ще циклите в самосъжаление. Потърсете книгата на Нанси Верие "Първичната рана". Простете на БМ, че Ви е изоставила и по този начин вероятно Ви е дала шанс за по-добър живот. Разберете и, че Вие нямате вина. Осиновяването не е нещо лошо, то е просто един начин да се срещнат родител и дете. И съвсем не е толкова рядко, колкото си мислите. Запознайте се и с други осиновени, така ще се убедите на практика, че не сте изключение, че осиновяването не Ви прави различна.
Астрологията и на мен ми е любопитна, но не смятам, че реално може да посочи път за решаване на проблеми. Дори и да се окаже,че ни е предопределено от звездите да извървим определен път, освен да го приемем какво може да направим? Да се борим да променим това, което можем и да приемем онова, което не можем да променим. Но ни трябва и мъдрост, за да ги разпознаем.
Имате ли контакт с близначката си? Заедно сте ли били осиновени или сте разделени? Еднояйчни близнаци ли сте? Може би, ако имате контакт с близначката си тора ще помогне да се почувствате цяла. Вярвам във връзката между близнаци, особено еднояйчни, дори и да са разделени.

Колкото до точният час на раждане и аз не го знам, а не съм осиновена. Раждана съм със спешно секцио, часовникът е бил на ръката на майка ми, но на нея и през ум не й е минало, че точният час на раждане може да има някакво значение.
Аз имам две деца, и двете са осиновени. Знам точният час на раждане на едното. Животът на другото е доста по-труден, но не заради обстоятелствата около раждането, а по ред други причини и грешки на възрастните около него. И поради характер, по-скоро неприемане на осиновяването. Така, че до голяма степен зависи от характер, който ни е даден по рождение и от нас самите. Народът го е прозрял отдавна - "Това, което човек сам си прави и господ не може да му го направи", "Помогни си сам, за да ти помогне и господ".

Съжалявам, че не мога да помогна с нужната Ви информация. Моля Ви не приемайте горното като упрек или критика, а като добронамерен съвет.

# 3
 • Монтана
 • Мнения: 134
Здравейте,обиколих що има психолози.Никой нищо!Всички четат книгата и така ми отговарят.С нищо не са ми помогнали.Що се отнася до осиновяването,аз съм много привързана към осиновителите си,въпреки че майка почина и ми е много болно ,и трудно макар аз самата да имам семейство и дете .Самата аз щях да осиновявам дете понеже не можех да задържа плод оказа се 'че имам анти-тела и бебета ми умираха .И така шок след шок,докато не развих толкова страх ,че не мога да изляза на вън.Близначката ми я познавам .Едноячни сме ,но майка ни Биологичната при раждането е избягала от дома с едната само а мен е оставила.И нея я познавам и баща си но никога не съм искала да бъда с тях .Тя ми каза,че съм се родила с болно око и не ме е искала и сега не ме иска ..и аз не съм я търсила изобщо повече.Сестра ми не иска да има нищо общо с мен понеже БМ я надъхва да не се занимавас мен да не им взема имането ,което не искам и нямам и права.Аз си имам семейство, и щом не ме искат ок нямам и намерение да се занимавам ,но искам да знам миналото си за това търся астролог!

# 4
 • Мнения: 6 246
Това, че едвояйчната близначка не иска да се опознаете, е лошо - все пак сте едно цяло. Но и насила не става. Тя губи. Относно миналото - важно е, но е само една малка част - това преди раждането. На фона на целия ни живот, почти нищожна. Това, че сте имала хубави и близки взаимоотношения с осиновителите е много хубаво, то трябва да Ви дава сили и да Ви крепи в трудните моменти. Те са хората, оказали най-голямо влияние върху живота Ви. За съжаление и при биологичните семейства има доста неизвестни, здравословни и битови проблеми. Болно е, когато те отхвърлят за втори път, а точно това се случва понякога. Това е риск, който осиновените поемат, тръгвайки по пътя да търсят корените си и отговор на въпроса "защо са ме изоставили". Съжалявам, явно БМ, наистина не е достойна да се нарече майка. Убедена съм, че тя губи много повече като отказва да Ви познава и да Ви даде нужната информация. Но дребни душици има и винаги е имало. Оставете ги на предразсъдъците им, техният живот е доста по-труден заради тях. На Вас те не са Ви нужни. Благословена сте с добро семейство, с хора, които Ви обичат, страдат и се радват с Вас и имат нужда от Вас. Съсредоточете се върху това и оставете тази част от миналото си зад гърба си. Бъдещето е пред Вас и истинското Ви семейство и близки. Другите са случайни хора, с които пътят Ви се е пресякъл в един миг, а после сте се разделили. Приемете, че това, което Ви се случва е за добро. Да, знам, че понякога си задаваме въпроса " защо точно на мен?". В едно предаване по TLC млада афроамериканка с дете с квадрипареза казва, че в родилното баба й отговорила така на въпроса й "защо на мен?" - "А ти с какво си по-различна от другите, че на тях да можое да се случи, а на теб - не?". Не е честно, но си мисля, че трудностите се струпват на силните хора, защото те ще се справят с тях и ще станат още по-силни.

# 5
 • Мнения: 2 132
но искам да знам миналото си за това търся астролог!

Астролозите повече с бъдещето се занимават, отколкото с миналото. Прави се прогностика. Но могат да се анализират и причинно-следствените връзки, родовата карма, ако астрологът е добър. Друг е въпросът доколко това ще Ви помогне, ако знаете какви проблеми е имало в рода и какво Вие сте наследила по тази линия. На мнение съм, че ако на някой човек не му е дадено да си знае часа на раждане, значи така е трябвало. Да може да си изживее живота без странични шумове – съвети от астролози, прогностики, дисекция на миналото. Защото има силно внушаеми хора или с по-лабилна психика, които могат само още повече да се объркат след консултация с астролог, а това с нищо не им помага. Миналото трябва да се приеме – такова, каквото е, и да се живее в настоящето.

# 6
 • Монтана
 • Мнения: 134
Лесно е да се каже !Повярвайте не искам нищо общо да имам с БМ.Но ми тряба да знам кой от семейството е имал подобен проблем,защото където и да отида ,,пример:Плевен ДНК анализ "колко часът сте родена и има и в родът ви болни хора и от какво?"Еми аз на всеки обяснявам ,че не знам ...вече ми става кофти.Хората не знаят съдбата ми не са виновни,но и аз не съм виновна да имам за БМ лош човек.Поне да ми бе дала отговор на въпросите ,а не да настройва сестра ми, и да крещи като побъркана!

# 7
 • Мнения: 6 246
На лекар пък защо му е да знае в колко часа сте родена? Никой до сега не ме е питал в колко часа съм родена или в колко часа са родени децата ми. Питат ме от моя град ли са осиновени, защото не ги познават. За мен това е проява на нездраво любопитство. По-важната информация е за наследственост, дали са родени в термин, как са протекли бременността и раждането, какви влияния (евентуално) е имало по време на бременността (алкохол, цигали, лекарства).
За другото е така, но не е задължително БМ да има подобна информация. Като ми откриха Хашимото първият въпрос на ендокроноложката беше има ли в рода ми други случаи. И макар да не съм осиновена аз не знам дали има и други.
Друг пример за наследствено заболяване - хемофилия, което за щастие нямам. Ние сме женски род, по скоро коляното на дядо ми - майка ми са три сестри, в моето поколение сме пет момичета и братовчедките ми имат общо пет момичета и три момчета. При това положение заболяване като хемофилията може да се предава поколения преди да се прояви, а баба ми е сирак та и за там няма информация.
Иначе разбирам проблема с наследствеността или липсата на информация поне по медицински въпроси - като осиновител аз също не знам такива неща за децата си. Когато ме питат казвам:"не знам, осиновено е". Ако има значение как е протекла бременността казвам каквото знам, е не е много, но това е положението. Лошото е, ме обикновено такъв разговор се води пред детето,нои лекар, който не ни познава няма как да знае. Иначе една лекарка в детско (бях с двамата) направи много тъп коментар като разбра, че и двете са мои - "Така ли? Ама те не си приличат!". На което й отговорих " защото нямат биологична връзка". И до там.
Съветвам Ви да ги зачеркнете от живота и от мислите си, явно не са достойни хора и не заслужават. Мислете за тях като за мъртви. Или неоткрити. Може и на лекарите да казвате - майка ми почина, няма кого да попитам (ако си спомням правилно осиновителката ви е починала) и да не се обяснявате.
Сега се върнах назад и прочетох пак - доколкото ми е известно този проблем се получава при преливане на кръв, ако не е съобразен резус факторът. Да са ви преливали кръв?

# 8
 • Мнения: 6 246
За това ли става въпрос?

http://www.mamatatkoiaz.bg/article/172/бременност-и-резус-конфликт

# 9
 • Монтана
 • Мнения: 134
Ами,поради загубата на децата ми тук ми задаваха тези въпрос
http://www.umbalpleven.com/genetika
Тогава изведнъж рязко се сринах с тревата.Това ме накара да търся часът и астролог!Съфорумци тук в Темата
 много ми помогнаха с съвети, и благодаря за това.Ще се потъся каквото е нужно.

# 10
 • Мнения: 6 246
Дори и да е генетично или наследствено, проблемът си е проблем и той трябва да бъде решен. Единствената причина, поради която лекар може да се интересува от часа на раждане на пациент е ако има достъп до данни от ражданията и да може по този начин да идентифицира майката, при положение, че в същия ден има повече от едно родено дете от същия пол. Макар, че не знам това какво би помогнало, още повече че вие знаете вече коя е БМ. В София били ли сте на консултация?

# 11
 • Мнения: 5 724
elizabet.hri понеже в заглавието на темата е написано ' помогнете ми', ще напиша нещо, което се надявам, че може да ти даде кураж.
С директна помощ в ректификация за съжаление не мога да съм полезна, защото не съм професионалист в астрологията. Но има много астролози, които могат да се справят с тази задача.
Моята майка е осиновена. Не само, че не си знаеше часа на раждане, а не беше сигурна нито за деня/ месеца/годината, нито за мястото.
Е, сега вече знае всичко. И място и ден, и час.  С помощта на астролози. Всичко се припокри и с реални събития започнаха да се отварят едно след друго факти и истини от миналото .
Твоята съдба е със своите специфики, със сигурност те ще бъдат указание при направата на ректификация.
Успех! След като си тръгнала по този път, значи има защо. Внимавай, филтрирай, сравнявай и бъди будна. Hug

# 12
 • Монтана
 • Мнения: 134
Катерица-Благодаря ви!

# 13
 • Мнения: 2 132
Твоята съдба е със своите специфики, със сигурност те ще бъдат указание при направата на ректификация.

Такива неща като изоставяне, осиновяване, ранна загуба на родители се виждат в хороскопа. И от това трябва да изхожда астрологът, който прави ректификация. Има и една производна карта, в която със сигурност трябва да има такива индикации. Ако липсват, значи часът не е верен или не е ректифициран правилно. Но първо нека разбере поне някакъв ориентировъчен час, върху който да може да стъпи астрологът. Оттам нататък има как да се провери астрологически.

# 14
 • Мнения: 44
Търсете астролог, който да ви направи Ректификация на хороскопа, както са ви посъветвали по горе. Датата на раждане се открива, като кажете на астролога други дати на важни за вас събития.

Общи условия

Активация на акаунт