Галя честито, толкова е хубаво, че ще изпиташ отново този вълшебен момент да погледнеш за първи път бебето, което девет месеца си се чудила как изглежда. То това и за Киша се отнася, на финала си Киша още малко остана
За дисциплината какво да ви кажа, и ние като всички останали, тръшкаме се, удряме, но аз тъпо и упорито говоря и обяснявам и вече започвам да виждам ефект. Кристиан най-много се тръшка ако вземе някоя чужда играчка, а те са най-интересни както знаем, и аз я върна на детето на което принадлежи. В началото се шашках да ви кажа, но вече съм претръпнала, просто я взимам и обяснявам, че не е наша и ако вика много просто го отстранявам от площадката. Тези дни за мое учудване обаче като вземе нещо и му кажа, че не е наше, той го връща на детето и си пляска и вика бавооо, та може и да имаме напредък. Да се похваля също, че вчера го кръстихме. Кръщенето мина супер, бяхме в Св. Пантелеймон в Бояна. Попа е супер усмихнат и ведър човек, а малкия се държа безупречно. Не плака дори като го събличах и попа го топна във водата. После се почерпихме с роднини и приятели в ресторант Добро в Лозенец. Избрах го заради детския кът, хем децата щастливи, хем ние си хапнахме и пийнахме на спокойствие. Много успешна седмица от нас и довечера ще кача снимки от кръщенето. За срещата съм за с двете ръце, сега ще помисля за дата и ще пусна и своя глас.
.

Доктора ми казва, че с детенцето всичко е ОК гледаме си го на всеки 2 седмици всичко си върви нормално и ме увери, че няма за какво да се притеснявам просто повторното изследване е за по - голяма сигурност.
/ .
) Мен отдавна ми е влязла подобна муха в главата, но съм на изчакване, у нас си има ред - първо кучето, после аз
Само че, за да пуснем кучето трябва да се преместим в по-голямо жилище (по възможност с тераса или двор), а това кога ще стане един бог знае
:35:Roroana Това с репетирането пред огледалото го минахме и ние.Ако знаеш как е задобрял нашият
Такъв театър изнася,че понякога се чудя дали наистина реве или се прави.
.

Препоръчани теми