Февруарчета се смеят и весело щуреят!

• 10 190
  • 263
  •   1
Отговори
# 60
Галя, честито, лека бременност ти желая   bouquet
Аз бях два дена отпуска миналата седмица, и с Никол заформихме, време само за мама и детенце. Отдавна не ни се беше случвало.
Изкарахме си страхотно, най-накрая подарих на малчо пастели и сега рисува навсякъде.
Дадох и едно малко кашонче бели листа, за да спра напъните и да изрисува стената. Цялата къща е в хартия, ако тръгна да хвърлям нещо, ми се кара. рисуваме балонче, хвърчило и цвете. Днес сутринта като дойде баба и, Никол изкара няколко листа и и ги показа, докато бабата се чудеше какво все пак е искало да каже детето, то и подзказа, миришейки листа, беше цвете  Wink
Интересно, че си знае на кой лист какво е нарисувала, и си ги подрежда на купчинки.

# 61
baby doll  и ние си го мислехме това... съгласни сме стиа да е съботен ден

OK
Ще се чуем smile3552

# 62
Хайде и ние да се появим в новата темичка. Не съм писала отдавна, но ми домъчня за вас момичета. Цветелинка какъв е този аватар, с моите диети безкрайни направо ме убиваш с тоз шоколад  Crazy Галя честито, толкова е хубаво, че ще изпиташ отново този вълшебен момент да погледнеш за първи път бебето, което девет месеца си се чудила как изглежда. То това и за Киша се отнася, на финала си Киша още малко остана  Grinning За дисциплината какво да ви кажа, и ние като всички останали, тръшкаме се, удряме, но аз тъпо и упорито говоря и обяснявам и вече започвам да виждам ефект. Кристиан най-много се тръшка ако вземе някоя чужда играчка, а те са най-интересни както знаем, и аз я върна на детето на което принадлежи. В началото се шашках да ви кажа, но вече съм претръпнала, просто я взимам и обяснявам, че не е наша и ако вика много просто го отстранявам от площадката. Тези дни за мое учудване обаче като вземе нещо и му кажа, че не е наше, той го връща на детето и си пляска и вика бавооо, та може и да имаме напредък. Да се похваля също, че вчера го кръстихме. Кръщенето мина супер, бяхме в Св. Пантелеймон в Бояна. Попа е супер усмихнат и ведър човек, а малкия се държа безупречно. Не плака дори като го събличах и попа го топна във водата. После се почерпихме с роднини и приятели в ресторант Добро в Лозенец. Избрах го заради детския кът, хем децата щастливи, хем ние си хапнахме и пийнахме на спокойствие. Много успешна седмица от нас и довечера ще кача снимки от кръщенето. За срещата съм за с двете ръце, сега ще помисля за дата и ще пусна и своя глас.  Hug

# 63
  • София
Здравейте и от нас   Hug
Гале, честито   bouquet Лека и безпроблемна бременност ти желая  preggo

# 64
  • Бургас
Вчера водихме Мери на куклен театър. След десетата минута набързо излязохме, тъй като се разплака. Донякъде обвинявам себе си, тъй като точно тази постановка не беше за нас. Като започнем с това,че се казваше"Малката Баба Яга", продължим с това,че актьорите се виждаха, загасиха осветлението и Баба Яга взе да се кикоти зловещо. Та нашето се разрева. С татко й се шегуваме,че от нея няма да стане театрал bowuu.
Но мисля след известно време пак да я заведа, но на по-"бебешка" постановка. И да питам майките, които водат децата си на театър куклите не са ли скрити зад някакъв параван или нещо такова. Че аз от малка имам такъв спомен.

# 65
Пламен е болен, и аз съм болна, и баща му е болен ...
Мразя яслата!
Сериозно се замислям дали да не тръгнем направо на градина...
Недопустимо е детето да ходи 3 дни, а следващите 10 да е на антибиотик у дома!!!
Не трябва да приемат болни деца в яслите.
Много съм ядосана... пак. Sad

Обяснения от рода на "заради зъбките има сополи" мен ме дразнят, виждайки жълтия сопол до брадата и магарешката кашлица на детето.

# 66
Калка, зависи от постановката, не е задължително актьорите да са скрити. Най-добре ще те ориентират в театъра, те си знаят постановките.  Peace

Отчетох се с доста снимки на Ясен в последните 2 албума, че отдавна не сте ни виждали.  Simple Smile Simple Smile

# 67
  Здравейте на всички Simple Smile

Искам само да споделя, че веднъж / в първото тримесечие / ходих на БХС и резултатите излезнаха - Граничен риск.Личния ми лекар, който ми води ЖК ми обясни, че ако имало нещо, още като съм взела резултатите, докторката щяла да ме прати на някакво друго изследване, което се правело като се взима биопсия и т.н..От там само ме насочиха за повторно във второто тримесечие, което вече съм направила, резултатите са излезнали, но в четвъртък имам час при д-р Мазнейкова и тогава като отида ще ги видим и ще ми ги разчита Rolling Eyes.Само се моля всичко да е ОК и да няма нищо. PraynigДоктора ми  казва, че с детенцето всичко е ОК гледаме си го на всеки 2 седмици всичко си върви нормално и ме увери, че няма за какво да се притеснявам просто повторното изследване е за по - голяма сигурност.
  Иначе, с Янето се гледаме по цял ден, което малко ме поуморява, че то и детето си иска внимание и някой да си играе с нея.Излизаме по пързалки и катерушки въпреки хладното време / не се крием много от него Simple Smile / .
  Тази година не ни се отвори късмета за ясла, защото не успях по рано да влезна в сайта и да регистрирам малката, но да се надяваме другата да сме вътре, ако не измислят някакъв нов начин за прием / както се говори / .
  Е, напълних ви главите с малко глупости ама и аз да споделя Wink

Лека и спокойна вечер на всички  newsm51

# 68
  • София
Галя, честита бременност. Не се притеснявай Hug! Тези изследвания не съм убедена, че изобщо има смисъл да се правят. Само стряскат #Crazy Всичко ще е наред  bouquet

# 69
Най-накрая и аз да сколасам да се запиша в новата тема. Да си призная и аз леко завиждам на бременелките Галя и Киша ( с най-добри чувства  bouquet) Мен отдавна ми е влязла подобна муха в главата, но съм на изчакване, у нас си има ред - първо кучето, после аз Joy Само че, за да пуснем кучето трябва да се преместим в по-голямо жилище (по възможност с тераса или двор), а това кога ще стане един бог знае Confused Но се надявам  все пак.
Ние вече сме втора седмица на детска, но едва днес оставих за малко Стоян сам в стаята, колкото да отида до вц, обясних му че за малко излизам и той уж се заигра с играчките, ама много бързо го чух как се  залепи за вратата и мрън мрън, проблема е че лелките много му обръщат внимание, а той хич не обича да го заговаря някой ако той не е решил. Даже и на баща му се репчи ако му каже нещо в неподходящ момент. Прави една много смешна физиономия като отваря уста, сбръчква нос и затваря очи и така почва да крещи около 30 сек след това застива така и само се ослушва, ако някой му проговори пак почва да вика Rolling Eyes Миналата седмица го сгащих пред огледалото да репетира Twisted Evil

# 70
 Joy :35:Roroana Това с репетирането пред огледалото го минахме и ние.Ако знаеш как е задобрял нашият Joy JoyТакъв театър изнася,че понякога се чудя дали наистина реве или се прави.
Вчера отивам да извърля в кош4ето боклука,че готвих и нашият се качил на плота в кухнята ,пуснал си водата  и си топнал краката с чорапите.Нямам думи,замръзнах като го видях.Само бели си измисля

# 71
  • София
Добро утро момичета,

Крайно време ми е и на мен да се разпиша в новата тема.
sisa788, голям беладжия твоя Симо - да ти е жив и здрав Simple Smile.
Аз пак с моите "дертове" относно хапането - след едноседмично затишие Марти отново се е проявил и като капак установих, че и 2-та пъти хапал само момичета. Този път явно е отнесъл шамарче от някоя от леличките, защото вкъщи като почнахме да му говорим, че не се хапе, че е лошо и боли, той започна да си бие сам шамари... Сега сме малко в шах-мат как да реагираме. Той продължава да ходи спокоен там, но ако се повтори това със шамарите не знам каква ще е неговата реакция.  Продължавам да се надявам, че вкъщи ще успеем да се справим по-бързо с тази агресия.
И сега нещо офф: ако някой от вас се интересува от нова работа в сферата на финансова небанкова институция да свирне на лични за подробности. Стартова заплата около 750 лева чисти за изпитателния срок и повишаване след това. Осигуровки на пълна заплата.

# 72
Днес Вики има имен ден!
За това кафето е от мен тази сутрин:

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 10:00 от Radostche

# 73
Radostche, да ти е жив и здрав малкия именик!

# 74
Честит имен ден на Вики , ей добре че е форума да разбера какъв ден е, на кумовете ни детето също има имен ден, да е живо и здраво Simple Smile
За огледалото и при нас е така, вратата на банята е с огледало от двете страни и Никол седи, репетира муцунки, а когато е особено любвеобилна, се целува. Цялата врата е мазна, има пръстчета, заврънкулки, бузки, устнички Simple Smile
А когато я къпя, винаги се извърта така, че да се гледа.

Вчера пак имахме гости какички, и беше лудница, решиха да играят на криеница, и обърнаха къщата надолу с главата. Новите ни стени, са целите надрани. Хем ми е приятно да гледам, как Никол играе и се радва на децата, хем като си спомня как правихме ремонт една година, и с колко любов избирахме всичко, а сега го гледаме как се унищожава, ми е мъчно. Но май ще прежалим всичко материално, то се видяло, в името на щастието на детето.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт