Февруарчета се смеят и весело щуреят!

• 10 181
  • 263
  •   1
Отговори
# 45
    Здравейте Simple Smile

Може би вчера забравих да спомена за най - хубавата новина, която научих по време на отсъствието си / във форума Simple Smile / .

Пак съм бременна Hug  Във четвърти месец съм и очаквам малкото човече живи и здрави Април месец - термина ми е на 15.

Много се радвам и съм много щастлива.Моля се от сърце  всичко да мине както си трябва.

Поздрави на всички  newsm51

# 46
  bouquet  Четито galq86 !!!ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!Много хубава новина Grinning

# 47
galq86 ,честито!!!!!!!лека бременност и хубаво,здраво бебче напролет  bouquet  bouquet  bouquet

# 48
  • Бургас
galq86, Честито и от мен! Лека бременност! Взех нещо и аз да се замислям Whistling

# 49
Здравейте,мацки!Абе,Гале, голяма си фога,с това трябваше да започнеш-че си бременна,супер,лека и безпроблемна бременност ти желая Hug.Нашата Т. се оказа от възпалени уши,правилно ми е показало детенцето,та бяхме на АБ и капки...Днес ходихме на контролен преглед,всичко е наред.Като се наспи сме на контролен и за пишата,но мисля,че и там няма проблем вече,макар че все още е наплашен и като я мажа,казва,че го боли...Момичета,Никола от едно известно време насам е луднал по всички видове ядки-бирен фъстък,орехи,нахут,по едно 50гр.си изяжда Shocked.Вие давате ли ядки?

# 50
  • Стара Загора
Гале, честита бременност - да е лека , безпроблемна и здраво бебче напролет ти желая  Hug

# 51
  • София
Малиии  Laughing добре завърнали се Hug

Гале, честито Hug качи снимки на Яни да я видим колко е пораснала

Мяуче, да те пофАля за кафявата снимка...мнооого е добра Peace
И Блага колко много е пораснала, тя ще ни е рожденничка скоро..пу-пу красавица ще стане Heart Eyes

# 52
Emir, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици, да си жива и здрава и много сън ти пожелавам.

Гале честито, ти си храбро момиче, пожелавам ти лека бременност и мирно спинкащо бебече.

Благодаря на всички за поздравите и една почерпка със закъснение.

За ината и ний го имаме в повече, обаче тати- швабата ме научи на швабската метода за отказване от ината. Просто му взимаш каквото не трябва да има в ръце или го отместваш от където не трябва да е и туй то. Малкия се тръшка, даже си удря тиквата в земята и като види, че баща му не реагира започва да си играе с нещо разрешено и готово. На мен ми е напипал слабото място, ужасена съм ако не яде, побърквам се сичко бате давам само да яде. И ми скача по главата.
Хапе направо зверски ама в тези случаи като ме ухапе просто го пускам на земята и го оставям 2-3 минутки без гушкане та да разбере, че лошо е направил, май не е правилно, но е единственото безопасно и за двама ни, което съм се сетила.
За буденето и пиенето на вода хич не си и помислям да му спирам водата и чайа през нощта, понеже искам да спя. Ако му го дам си взима шишето пие си и после ми връща шишито с хвърляне, та веднъж вече го получих в главата. Ако не му давам или опитам с друго средство е страховито. Та до 3-тата година смятам да си му го давам. Хич да не говорим, че аз и до сега си ставам да си пия вода и да пишкам, верно че никого не будя ама си е нуждица. За буденето и игрането да ви успокоя и племеницата ми беше така и точно на 3-тия си рожден ден започна да спи. Днес навършва 5 и повече не са имали проблеми с нея. Така че има надежда още година и малко.
Вчера бях на училище за родители, в понеделник ако не ме нападнат хиените ще напиша резюме от лекцията.
Лек ден и преди всичко нощ.

# 53
Момичета,Никола от едно известно време насам е луднал по всички видове ядки-бирен фъстък,орехи,нахут,по едно 50гр.си изяжда Shocked.Вие давате ли ядки?

Не давам, защото нямам мелачка, а и не ми се занимава да ги начуквам. Цели не е желателно да се дават.

Гале, честито. Голяма, хубава и заразителна новина.  Joy Желая ти лека бременност и здраво бебче.  smile3541

# 54
  Здравейте мамита Simple Smile

Много ви благодаря за пожеланията newsm51
 Вече има качени  снимки на Янето. Да ни видите колко сме хубави #Silly
 За яденето - Янето си похапва от всичко и ядки и детско шоколадче.Понякога и тя си бие главата в земята, не знам от къде го е видяла или научила, но от инат си я бие, и се хапе,
 и вика много лошичка е станала .понякога ми избиват и на мен и аз си повиквам от време на време newsm53

Лека и спокойна вечер на всички. smile3525

# 55
Еее, Гале, с това трябваше да започнеш  Hug Страхотна новина!!! Побиха ме тръпки, много се радвам за вас! Да ти е лека и щастлива бременността! И да не ни забравяш!
Тъкмо си мислех, че в януарския отбор има толкова много бъдещи батковци и каки, а ние не се осмеляваме още в голямата си част  baby_neutral
Сетих се и за Нина, че се загуби...
Ние решихме да идем на Витоша с мъжа, за уикенда, без Мартин- за пръв път. Една приятелка подметна "Ооо, вие да не правите братче/ сестриче на Марти?" Ох, дано не ни мине котка път и да мога да се поотърся от дневните емоции. Хм, ще каже човек, че на Луната отивам... Tired
Мартин днес гонеше една влязла в стаята муха, като й викаше "Маш-маш"  Joy

# 56
  • offshore & overseas
Гале, AvrorA, welcome back!  Hug

Гале, честита бременност!!  preggo Много се радвам за теб и мъничко завиждам. Аз от отдавна искам, но при мен засега почти няма шанс да стане -- с тая липса на цикъл. Все пак се надявам да "гепя" първото яйце (демек преди първата редовна М след раждането), при положение, че има такова! Laughing

Аз не съм споменала, но набързо взех решение да ходя да работя в офиса. Е, не за цял ден, но пак ми се вижда доста с пътуването. Много ми беше трудно вкъщи да съчетавам работа с Калина, нищо не правех както трябва, а и всички разчитаха на мен, и само на мен, за всичко. Реших, че трябва малко да се тури ред и ако е възможно да се почувствам и аз човек. Crazy Е, трудно е приспиването на цоклата, но се получава, с малко повече неудобства -- вчера тя заспала в скута на баща ми, сладурката, а той не смял да мръдне 40 минути.  ooooh! Всъщност, вчера ходих за пръв път.  Blush

С кърменето продължавам все така (денонощно), но ефектът от отсъствието ми, в тая връзка, ще е естественото разреждане на дневните поцоквания, които преди бяха безчет. Вчера като се прибрах късния следобед, Кали ме дари с най-хубавата си усмивка "Ето я, мама Мими! Мама МимМи!", набързо ме събори на пода и се качи върху ми, за да се насуче. После всички бяхме много щастливи.  Heart Eyes

Цве, завиждам ти за Викенда (и на теб). Дано да си изкарате страхотийственНо!! Мойто време за екскурзии още не е дошло (и не е задължително да до'де). Не съм дорасла аз да си оставя дЕтето и да хукна по купони. Пък и не мога да причиня една неспяща Кали нито на маман, нито на свеки. Да не говорим, че те не са преритали, както невъднъж съм споделяла. Засега съм на принципа "само ако се наложи", да не дава Господ!  Praynig

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 11:11 от Мяуче

# 57
Пропуснала съм новата ни тема

Галя, честита бременност!  newsm18

Киша, и за тебе се вълнувам и стискам палци всичко да е наред с предстоящото раждане  Peace

bzepic, честит рожден ден със закъснение!  Tada
Бъди здрава и много щастлива! 

Мяуче, добро решение е това с офиса, друго си е да излизаш от вкъщи, макар и не за цял ден.

Забравих:
Предлагам да направим варненска пред-Коледна среща  Close-mas:
Одавна не сме се събирали.
За дата и ден нямам претенции.
Място - предлагам детския кът в мол Централ Плаза (Чайка) - много подходящ за малки деца. 
Ако има идеи за друго място, споделяйте!

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 17:15 от baby_doll

# 58
Честит Имен Ден на вчерашните именници! Нека името им се споменава само с хубави чувства!   bouquet

Почерпка от нас на патерица  Simple Smile

Галя, честито!!! Лека бременност и чудесно раждане ти пожелавам!  Hug

П.П. Еми, благодаря за номинациите!  Hug Heart Eyes

# 59
baby doll  и ние си го мислехме това... съгласни сме стиа да е съботен ден че ми е по-удобно.. айде да се чуем ида се уговорим.. не сме толкова много.. ще се разберем с Ирка, ще звънна и на Миленка, а тя може и на Преси да се обади, че кой знае колко са пораснали и те..

Общи условия

Активация на акаунт