/ .
Във четвърти месец съм и очаквам малкото човече живи и здрави Април месец - термина ми е на 15.
.Нашата Т. се оказа от възпалени уши,правилно ми е показало детенцето,та бяхме на АБ и капки...Днес ходихме на контролен преглед,всичко е наред.Като се наспи сме на контролен и за пишата,но мисля,че и там няма проблем вече,макар че все още е наплашен и като я мажа,казва,че го боли...Момичета,Никола от едно известно време насам е луднал по всички видове ядки-бирен фъстък,орехи,нахут,по едно 50гр.си изяжда
Желая ти лека бременност и здраво бебче.

Страхотна новина!!! Побиха ме тръпки, много се радвам за вас! Да ти е лека и щастлива бременността! И да не ни забравяш!

Много се радвам за теб и мъничко завиждам. Аз от отдавна искам, но при мен засега почти няма шанс да стане -- с тая липса на цикъл. Все пак се надявам да "гепя" първото яйце (демек преди първата редовна М след раждането), при положение, че има такова!
Е, трудно е приспиването на цоклата, но се получава, с малко повече неудобства -- вчера тя заспала в скута на баща ми, сладурката, а той не смял да мръдне 40 минути.
Всъщност, вчера ходих за пръв път. 

-mas:Препоръчани теми