Февруарчета се смеят и весело щуреят!

• 10 175
  • 263
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Нека не ви отчайвам, но Криси беше същият случай като Никол и Ники, вода/мляко нощно време не е пила, но продължи да се буди по 2-3 пъти на нощ до 3 г. възраст. Деца, какво да ги правиш, толкова са различни, но им трябва време да пораснат. Сега Кристина спи като пън, много трудно се буди...дори когато сестра й реве на една ръка разстояние от нея Laughing
Един колега веднъж ми каза нещо, което много ме впечатли "Децата оцеляват, въпреки родителите си" Laughing това по повод как си реших проблема с мрънканията на Петя нощно време Blush

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 15:06 от Anim

# 31
joya, много си експедитивна  Peace, присъединявам се към sky - макс. 3 нощи, ако не си промени режима  33uu ще трябва да почакаш. Леле как издържате, аз ако не спа от 2 до 5 съм като парцал, а месеци и години ...
С пазаренето при нас е лесно - засилвам мъжо към Пикадили със списък в ръка и готово. newsm71  Когато сме заедно Яско шофьорства в колата. Никога не му купувам шок. яйца и др. подобни и той не знае да си иска. Проблемът е в къщи, когато види батко си да яде нещо, което не му давам. Почват викове, писъци, идва и ме удря и аз по малко взех да се предавам. Вече яде шок. бисквити, нескуик, но гледам да не прекалява.

# 32
  • Стара Загора
Хич не се се оплаквайте за пазаруването с децата.  Naughty Ние като влезем в магазина и Ивка започва да вика "би'а, би'а" /бира-бира/  Mr. Green Не се впечатлява ни от шок.яйца, ни бонбони. Какво ли си мислят за мен  ooooh! Нейната страст са бутилките във всякакъв вид. Научи си да си отваря мин.вода, пие, затваря я и пак си я оставя на мястото. Коша й за играчки е пълен с бутилки и задължително те трябва да имат капачета, иначе не им обръща внимание  Laughing
И да споделя днес колко ми дожаля едно момиченце от нейната група Cry Ивка го е нахапала на две места по бузката жестоко - всичките й зъби са изписани Rolling Eyes Госпожите как не са видели навреме, незнам. А аз мислих, че този период е минал, скоро не беше хапала. Представям си майка му как ще реагира - много е неприятно, чувствам се виновна пък в същото време знам, че полагам усилия срещу това с много говорене и обясняване как се чувства ухапания, но явно няма ефект. newsm78 Давайте акъл Tired

# 33
  • София
Тази страст /бутилките/ отминава Laughing поне Петя вече не се сеща за тях, и не й прави никакво впечатление вече, нито форма, нито цвят Laughing

Виж за хапането Thinking лоша работа, незнам какво да те посъветвам. Петя на няколко пъти ухапа сестра си, но се разбрахме някак си, че не бива...но беше отдавна, сега обаче се завръща с пълна сила към мен Rolling Eyes В момент на игра, с усмивка на уста ми удари такава захапка, че почти седмица си носех следите #Crazy Май това е единственият път, когато я тупнах по дупето, но ми причерня, после поревахме двете заедно..дали е имало ефект, мога само да се надявам...но е ужасно/от позицията на ухапаният/ и трябва да я отучиш някак си.

# 34
  • София
И да споделя днес колко ми дожаля едно момиченце от нейната група Cry Ивка го е нахапала на две места по бузката жестоко - всичките й зъби са изписани Rolling Eyes Госпожите как не са видели навреме, незнам. А аз мислих, че този период е минал, скоро не беше хапала. Представям си майка му как ще реагира - много е неприятно, чувствам се виновна пък в същото време знам, че полагам усилия срещу това с много говорене и обясняване как се чувства ухапания, но явно няма ефект. newsm78 Давайте акъл Tired

Няколко поста по нагоре писах, че и аз си мислех, че сме преодолели хапането. Хубавото при нас е, че вече два дни не е хапал, баща му и аз постоянно му говорим, че така не се прави. Вчера дори разбрах кое е едното детенце, което е охапал - момиченце Ивана. Казах му, че днес ще намерим едно цветенце за Ивана и ще й го даде, за да й се извини (туй не че го може ама важна е идеята). Та сутринта отивам аз към яслата, ама съм забравила за цветото, но Марти не е... Видя едни малки хризантемки в някаква градинка и като почна да сочи и да вика "Ана, Ана", та занесохме цветенце на Ивана.

# 35
  • Стара Загора
.. Видя едни малки хризантемки в някаква градинка и като почна да сочи и да вика "Ана, Ана", та занесохме цветенце на Ивана.
Много сладко, браво на Марти Heart Eyes
Ще видим какво ще правим, аз ако не успея госпожите в яслата ще я отучат. Като ги гледам днес как бяха насядали на столчетата до масичките за хранене и като отворих вратата само едни очички се извъртат - никой не става се чудя как го постигат. В къщи само да се звънне на звънеца е преди мен, телефона вече само тя вдига ... пък уж имам някакви принципи - дръжки  Mr. Green

# 36
  • offshore & overseas
За хапането, и Халята е много стръвна devil, ма нали не ходи на ясла и само мене ме хапе, та поне не се чувствам виновна, а само тихичко си страдам. Laughing Аз и на сватба ходих в края на август цялата в синини (най-вече по рамената). Щото тя като ме ръфне, първо става на зъбки, после синьо, после зелено, лилаво, въобще, преминава през цветовете на дъгата. Мислила съм за психологичското обяснение, но не можах да го изнамеря. Аз дори не реагирам правилно -- в повечето случаи я целувам и галя и я моля да спре, но два-три пъти плача от безпомощност (хеле па, че ме заръфа по зърната неколкократно и нарочно) и, типично в мой стил, се питам "Къде сгреших!".  hahaha Иначе, в градинката е образцова с другите деца, тоест -- не е агресивна, доколкото контактува с тях, което не е никак много.  Twisted Evil

# 37
Ангел за щастие не хапе (и се надявам да не започне), но сестра му 2-3 месеца на тази възраст направо ме побъркваше - каквото не й хареса( дори да е това че навън вали) и ме хапе, ама яко и при това не пуска Close ужасно беше  ooooh!
Ангел обаче има друга страст, която на мен никак не ми се нрави  Crossing Arms Да разлива. Каквото и да му дам да пие, пие малко и другото разлива. А ако докопа бутилка, още преди да съм казала отчаяно "Нееее" и вече е изливаща се...Вчера сме седнали да вечеряме и той пие чаша сок (малка, че поне после малко да бърша), оставя си чашата и всички го гледаме в очакване да я разлее а той Точно като Алф потропва с пръсти и ни гледа уж невинно "Ама аз нищо няма да направя Whistling ). Не я разля 5 мин и спряхме да го наблюдаваме толкова съсредоточено и естествено си изля сока в лазанята  Crazy  ooooh!

Честит Рожден Ден, EmiR!  Hug
Много щастие и любов ти желая!   bouquet

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 18:43 от Maktub

# 38
Еми, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!
Аз пък съвсем забравих да гласувам отново...отивам  ooooh!

# 39
Мяу тя си го изкарва на теб за туй не хапе другите.. демек удовлетворяваш и всички копнежи..

# 40
  • offshore & overseas
Мяу тя си го изкарва на теб за туй не хапе другите.. демек удовлетворяваш и всички копнежи..

Хаха, сигурно!  Laughing Мен ме е страх да не гризне баща си, че той не прощава, а и лъв може ли да се контролира да не цапне в ответ.  fight

Maktub, Калина разлива по същия начин, а пък с храната се разправя на принципа на тарана и други древни метателни оръжия. newsm29

# 41
     Здравейте мили мами   newsm51

Извинявам се за дългото си отсъствие - много ми липсвахте , но и ние цяло лято не се задържахме на едно място, а когато можех да пиша или бях много уморена или се захващах с други работи и така до днес.
   И сега ми е малко трудно писането, в присъствието на Янислава , но мисля да я преборя  newsm53

Ние също лежахме в инфекциозна тук в София, но вече всичко мина и се моля да не се връщат онези дни.
Общо взето Яни е добре много е палава гледа само щуротии да прави не сяда и за една секунда.Дълго се борехме с гърнето или тоалетната чиния, но най - накрая успяхме и от около два месеца сме вече без памперс / само през нощта де Simple Smile /  по добре и за мен, а мисля и за нея.
   Друго какво да ви кажа, надявам се вече по - често да намирам време да пиша и ще се радвам да се видим на следващата сбирка. lalalala

Честито на всички празнували и празнуващи бъдете живи и здрави, весели и усмихнати.
smile3525

# 42
здравейте,ние се преместихме най-накрая и даже ми прекараха нет Heart Eyes
гласувах за 13.12 за Коледно парти,че после не се знае,може да ви поканя в Св.Лазар на парти Wink
Дари иначе се чувства добре в яслата,не плаче,играе си с децата.само където й излизат кътниците-един е избил вече и е много кисела,капризна и си иска постоянно биберона ooooh!

# 43
Киша, като ти гледам лентичката и благородно завиждам. От няколко дни ми е влязла муха в главата за трето, много ми се иска момиченце. Днес даже правих планове къде да наместя трето легло в детската.  Wink Само се чудя с тези смъкнати органи какво ли ще е след още едно раждане.  newsm78 Или ако е трето момче  Crazy, за близнаци момчета няма и да споменавам.  family6  smile3538

Киша, честито ново жилище и в него винаги да чувствате топлина, уют и любов.

Emir, честит рожден ден на патерици!  smile3525

Тъкмо си мислех, че вече сме приключили с багажите и мъжо вика: хайде за Нова година в Тайланд. Та сега гледа плажове и мечтая.  smile3549

# 44
  • София
Здравейте и от нас
Не сме се появявали от мноооооооого отдавна.
Симонката също много е пораснала. Засега отложих яслата за догодина, въпреки че постоянно нещо ме човърка дали не греша, защото колкото по-голяма става, толкова по-вече се привързва към мен и раздялата ще е по-трудна. Пък и по трудно се залъгва вече.
На избора ми повлия и фактът, че през 10 дена е я с темп, я с хрема . Заведох я на хомеопат - д-р Михайлов ( явява се в "Часът на мама") и ще видим ефекта. Искаше ми се да е  класически хомеопат, но пък д-р Михайлов е много близо до в къщи и след впечатленията ми от ТВ, това надделя в избора.
Разливането и е голяма страст. Като се започна от гърнето в центъра на хола, мине се през кафето ми и/или всяка чаша/бутилка оставена на видимо място.
Друго любимо занимание е отварянето на врати. За тези брави, които са и високи, подходът е :носи си детското столче, качва се на него и отваря. Последния метод бе открит след като ни заключи с баща и на терасата  #Crazy.  Наложи се да разбиваме стъклопакета.
Друго любимо занимание е висенето и люлеенето от некоя катерушка. Като маймунка е. Аз след едно подобно висене на Коколандия си разтегнах мускул преди 3-4 години и първоначално изтръпвах, но вече посвикнах да я гледам така.
Лека и безпроблемн нощ от нас

Общи условия

Активация на акаунт