(надявам се да няма дни за отработване)
20 за който гласувах и аз, е работен ден, нищо че е събота
се запряхме в къщи и сега ще имам време и за форума.
Аууу писна ми от багажи и пранета.
Лятото изкарахме основно във Варна, имахме и малък престой в Инфекциозното на хотелски начала, но морето ни е мръсно и вече свиквам дори и с това. И да се похваля - след година на нощни маршировки, Ясен вече СПИ. Боже аз съм нов човек. Оказа се, че проблема е в нощното пиене на вода от биберон. Лятото бибата се скъса и докато се начудя да купувам ли нова, той порева малко 2, 3 нощи и спря да се буди. Иначе при нас борбата за оцеляване при децата продължава с пълна сила. Дани не спира да го удря, бута, взима му играчките и т.н., обяснявам, но май файда никаква. Отскоро Ясен дава сериозен отпор - хапе и скубе, ама яко. Много майки на деца момчета ми казват, че било нормално,
но на мен хич не ми се живее в сериала Малкълм.
но на мен хич не ми се живее в сериала Малкълм.
Карам виновника, да се извини, да целуне и прегърне сестра си /независимо коя от две е/...резултата... сега рядко ми се налага да се намесвам, инцидентите са по-рядко, но когато ги има, те сами действат по познатата схема целувка+прегръдка=мир...учудващото за мен е, че го прилагат и двете, а започнах съзнавайки, че ще успея само Криси да науча
Сега цяла нощ спи и нищо не пие.
/ след много борби и увещания от играчка стана плачка. Петя си беше ударила крачето в стената и понеже не могъл да я успокои ме викна на помощ...сменяме се и аз започвам да я разпитвам, къде е ударила крачето и кое краче...Петя естествено показва, а аз целувам...да ама малката хитруша реши, че и другото краче има нужда от целувка, е зави ми се свят.... ту вдигне едното краче, след малко вирне другото
...но я успокоих за отрицателно време, даже се посмяхме 

Или поне на

, ма то перфектни няма на тоя свят.

Препоръчани теми