(термин - 23.02)

И моето зверче ме ядосва, пошляпва, та нито приказки, нито зрителен контакт помагат. Смешно ми става, че като ме шляпне, аз го погледна лошо и той веднага започва да ме гали и да казва "О-о-о". Обяснявам му по 100 пъти, ама без резултат. Играчките си ги прибира, не ги дава...
Ами през деня за малкото зверче по разходки на обяд сън и след обяд пак бяхме по разходки, а през това време тати работи на компютъра. А вечер към то 23 като го преспя по това време влизах да си свърша работата до към то 2-3 и после лягах умряла, че зверчето ставаше в 7 и така. А малко и с болежки я бях позакъсала нещо черна серия ми се беше заредила. Ту аз ту Алекс редувахме се само тати издържа стоически. Добре поне че той не беше болен. И се убедих за пореден път в едно ако сте сигурни, че имате проблем си настоявайте за направления и т.е. дори и личния да смята, че сте добре защото после проблемите стават много по големи.
)) И мерака му голям от както сме я взели без нея не излиза. Аз бутам неговата количка той количката за кукли. Голяма сме картинка. Естествено има постоянни коментари, че му объркан пола и как можело да си играе с играчки за момичета, но въобще не им се връзвам. Гледа детето, че тати бута количката като излезем иска и той да бута. Лошото е, че като трябва да пресечем улицата искам да го сложа в неговата количка и се почва едно пънене и рев и сълзи.
Обаче с тати не заспива. Тази вечер пробвахме приспиваха се към час и нещо. Аз влязох и след 5 минути беше заспал. За жалост не заспиваме сами в стаята. При нас си играем на добрия и лошия. Аз съм познайте кой
естествено
Предварително благодаря!

/
Най-редовно си гепва шоколадово яйце и моменталически започва да го бели
, ако я сложа в количката обаче, роптае и се залъгваме със солети
/ с две думи, избягвам да пазарувам сама с нея, иначе решението е да е гушната, ревяща и да влезем за малко 
Препоръчани теми