, присъединявам се към sky - макс. 3 нощи, ако не си промени режима
ще трябва да почакаш. Леле как издържате, аз ако не спа от 2 до 5 съм като парцал, а месеци и години ...
Когато сме заедно Яско шофьорства в колата. Никога не му купувам шок. яйца и др. подобни и той не знае да си иска. Проблемът е в къщи, когато види батко си да яде нещо, което не му давам. Почват викове, писъци, идва и ме удря и аз по малко взех да се предавам. Вече яде шок. бисквити, нескуик, но гледам да не прекалява.
Ние като влезем в магазина и Ивка започва да вика "би'а, би'а" /бира-бира/
Нейната страст са бутилките във всякакъв вид. Научи си да си отваря мин.вода, пие, затваря я и пак си я оставя на мястото. Коша й за играчки е пълен с бутилки и задължително те трябва да имат капачета, иначе не им обръща внимание
Ивка го е нахапала на две места по бузката жестоко - всичките й зъби са изписани
Давайте акъл
лоша работа, незнам какво да те посъветвам. Петя на няколко пъти ухапа сестра си, но се разбрахме някак си, че не бива...но беше отдавна, сега обаче се завръща с пълна сила към мен
Май това е единственият път, когато я тупнах по дупето, но ми причерня, после поревахме двете заедно..дали е имало ефект, мога само да се надявам...но е ужасно/от позицията на ухапаният/ и трябва да я отучиш някак си.
Ивка го е нахапала на две места по бузката жестоко - всичките й зъби са изписани
Давайте акъл 
, ма нали не ходи на ясла и само мене ме хапе, та поне не се чувствам виновна, а само тихичко си страдам.
Иначе, в градинката е образцова с другите деца, тоест -- не е агресивна, доколкото контактува с тях, което не е никак много.
ужасно беше
Да разлива. Каквото и да му дам да пие, пие малко и другото разлива. А ако докопа бутилка, още преди да съм казала отчаяно "Нееее" и вече е изливаща се...Вчера сме седнали да вечеряме и той пие чаша сок (малка, че поне после малко да бърша), оставя си чашата и всички го гледаме в очакване да я разлее а той Точно като Алф потропва с пръсти и ни гледа уж невинно "Ама аз нищо няма да направя
). Не я разля 5 мин и спряхме да го наблюдаваме толкова съсредоточено и естествено си изля сока в лазанята

/ по добре и за мен, а мисля и за нея.

Само се чудя с тези смъкнати органи какво ли ще е след още едно раждане.
Или ако е трето момче
, за близнаци момчета няма и да споменавам.

. Наложи се да разбиваме стъклопакета.Препоръчани теми