Февруарчета се смеят и весело щуреят!

• 10 181
  • 263
  •   1
Отговори
# 210
Sier браво на Ивето че така добре се справя с яслата..
Киша ние от 6месечна възраст на Ники см без решетка.. но прилепям леглото за спалнята.. не е падал никога..
baby за срещата на 14ти преди обяд към 10,30 ме устройва.. ще минеш ли да запазиш.. ще звънна на другите..
Дъска с тебешири не ме изпъва като идея че току виж ги изял пък и вдигат прах.. мисля че за рисуване най безвредна е магнитната дъска..
Мила мама винаги ме шашкаш колко близко ти е мисленето до моето. И аз за театър се сетих снощи.. Много добра идея дори знам на кого ще поръчам да ни купи..

# 211
  • offshore & overseas
Калина пък от край време спи на голямо легло -- на моето Wink Решетки не прескача, защото сме й отворили дупка, но се опитва да прехвърли Бертони кошарата, засега неуспешно, ама е на милиметри от туй постижение (то и там има една овца с цип, която й отварям, за да влиза и излиза)...

# 212
Здравейте,мацки Hug.Аз днес купих пазарската количка,пълна с продукти и съм много доволна,радвам й се като дете.Набелязах си още куп неща-трактор,дърпащ комбайна...детски лаптоп,разни книжки...замислям се за книгата на Мечо Пух с прожекционния апарат,но ще видим.Оказа се,че Никола съм го постегнала горе-долу,ама Паола не съм,добре че поне съм измислила нейните подаръци и няма да се шляя като муха без глава.Никола пък днес за първи път остана да обядва на яслата,казаха че всичко си е изял(което малко ме съмнява),но не беше гладен като го взех,значи е закачил оттук-оттам...доволна съм.Проблем се оказал лигавника и след няколкоминутна борба да му го сложат,се отказали и го хранили без.Сега ще трябва да настоявам вкъщи да го носи,за да посвикне.Е,това е от нас...

# 213
Честит Пъври Сняг! Nature Snowman

# 214
Сняг ли имате ? newsm78. При нас е 10 градуса...

# 215
  • София
Дааа, честит първи сняг Simple Smile Аз не съм много радостна от факта, ама си е време.
По тоя повод още една идея за подарък: http://hippoland.net/catalogs/chr2008/Christmass2008-full.pdf - на 2ра стр., вижте шейната! Изглежа 1:1 като нашата, която взехме миналата година за 230 лв. Само дето е друга марка (малко по-китайска), но ако е толкова здрава и леко вървяща, определено си заслужава Simple Smile
Скай, и аз съм забелязала сходството Hug Виж тук и за кукли: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/45_609_608. Макар че една позната е купила таралежчето за около 9 лв. Ще питам откъде.

# 216
И тук вчера беше топло, но през нощта духа вятър и времето се смени.

Да ви питам пак за партито, да има ли анимация/Дядо Коледа или да е като миналата година? Днес сигурно ще звъня в трите клуба (за Снупи не открих сайт). После ще пусна една бърза анкета, за да доуточним къде и кога.

# 217
baby за срещата на 14ти преди обяд към 10,30 ме устройва.. ще минеш ли да запазиш.. ще звънна на другите..

Принципно не се резервира (освен ако не е за р.ден). Но ще мина да проверя другата седмица дали няма планирано нещо за тогава.

# 218
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!!

Моят мъж е във възторг даже излизахме на вън, Кристиан само вика "туденооо туденоо"  Grinning За няколко часа стана като в приказка, много е красиво, само хората с колите да му мислят. Сега вече ще търсим детски кътове на закрито, свърши се с царството на пясъчниците.

# 219
При нас преди час два задуха и заваля дъжд..не вярвам сняг да вдим в скоро време.. обикновено трудно натрупва да речем след НГ.. За ден два.. за туй обичаме да ходим на планина.. в този ред на мисли таз година ще почиваме на Рибарица.. с две приятелски семейства.. та купих на любимия ски екип за РД.. мисля че много ще се зарадва..а аз с нетърпение чакам края на януари.. от две зими я бленувам тази почивка..

# 220
  Здравейте на всички Simple Smile

Честит Първи Сняг santa2 Nature Snowman  madnoel

Тези дни се прибрахме вкъщи и това да оправя, това да измия и ми оставаше време само да ви прочета, но днес почивам и ви пиша.
  Сега гледам бебока на мъжа ми на сестра му, който още няма 2 месеца и много му се радвам.Оттатък малката спинка, а с него сме на компютъра.
  Бадемче стискам палци операцията да ви се размине newsm17
  Маичета да ви питам /аз все едно не съм била бременна, но ... / от около седмица само като легна и си опъна краката ме стяга ниско долу.Това сигурно са някакви контракции.В петък съм на ЖК и ще му кажа на доки.Понеже с Янето не ми се е случвало / освен когато тръгнах да раждам / да ме боли и за това ви питам дали е нормално.Малко ме хваща страх като ме заболи  Sad.
  За подаръци никаква идея си нямам, имаме толкова играчки и така си седят.
  По повод празненството и аз съм за 21.12, където кажете, само да мога да се предвижа до определеното място с малката  #Crazy
  Да питам понеже миналата година не бях, вие не си ли подарявахте подаръчета и ако "да" как става номера?

Имам предложение, ако сте съгласни разбира се - някои да направи едно списъче с имената на дечицата, който ще са на тържеството и всяко едно да е някакъв номер, който ние ще виждаме и всеки ще си избере едно число, което съответно ще е някое детенце.Имената ще се научат когато всеки избере своето номерче.Дано да сте ме разбрали какво искам да кажа, че така го нахвърлях...
  Естествено ако вие вече си имате някакъв начин ще действаме по него.

Лек спокоен, малко студеничък , но весел и изпълнен с хубави емоции ден на всички newsm51

# 221
Мак, ако ти се звъни и на други клубове - предлагам Бъни, просторен е и ми харесва.  http://www.bunny-bg.com/

Форумските купони ги правят в Острова на съкровищата и са много доволни.
Ако се събираме около обяд може да поръчаме и лека почерпка за децата. Дядо Коледа  newsm78 може да изплаши някои деца.

# 222
аз докато продумам и заваля един мокър мокър сняг..  кишаааа

# 223
Направих нова анкета, гласувайте за да знам предпочитанията ви.

# 224
Ми...оттези гласувах за Приказката. Другите някак не толкова уютни ми се видяха, не знам може би защото само там съм била. Но мнозинството решава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт