Решетки не прескача, защото сме й отворили дупка, но се опитва да прехвърли Бертони кошарата, засега неуспешно, ама е на милиметри от туй постижение (то и там има една овца с цип, която й отварям, за да влиза и излиза)...
.Аз днес купих пазарската количка,пълна с продукти и съм много доволна,радвам й се като дете.Набелязах си още куп неща-трактор,дърпащ комбайна...детски лаптоп,разни книжки...замислям се за книгата на Мечо Пух с прожекционния апарат,но ще видим.Оказа се,че Никола съм го постегнала горе-долу,ама Паола не съм,добре че поне съм измислила нейните подаръци и няма да се шляя като муха без глава.Никола пък днес за първи път остана да обядва на яслата,казаха че всичко си е изял(което малко ме съмнява),но не беше гладен като го взех,значи е закачил оттук-оттам...доволна съм.Проблем се оказал лигавника и след няколкоминутна борба да му го сложат,се отказали и го хранили без.Сега ще трябва да настоявам вкъщи да го носи,за да посвикне.Е,това е от нас...
Аз не съм много радостна от факта, ама си е време.
Виж тук и за кукли: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/45_609_608. Макар че една позната е купила таралежчето за около 9 лв. Ще питам откъде.
За няколко часа стана като в приказка, много е красиво, само хората с колите да му мислят. Сега вече ще търсим детски кътове на закрито, свърши се с царството на пясъчниците. 

.
може да изплаши някои деца. Препоръчани теми