Ноемврийско слънчице пече, радва МАЙското дете (16)

• 12 361
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро

Благодаря майчета за топлото посрещане.

Заповядайте едно топло кафенце от мен за хубаво събуждане  Wink Маги, нали знаеш - винаги има по едно специално за теб!

елада - не се притеснявай и не го взимай много навътре важното е, че няма поражения,  сигурно си се почувствала ужасно, но пък от мен да знаеш - ще има и други подобни случки, просто са неизбежни  Hug

# 241
http://papa-bebe.com/
Много полезен сайт можете да намерите почти всички бебешки храни Simple Smile
Интересен е! Peace

# 242
Здравейте момичета с бебета!
Муци добре си се завърнала!и мерси за кафенцето!

Елада спокойно, случва се, Ако ще те успокоя Иван се заля със студена вода, дръпна покривката от масата.....

mu6muro4e
на патерици честит имен ден!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 09:38 от mmagy ( Маги)

# 243
Привет и от мен.Искам да ви питам за кашата Ориз с рожкови,какво е това РОЖКОВИ newsm78 за първи път го чувам?

# 244
Здравейте, МАЙчета!Някъде по-назад писах, че малката хич не яде и бях много притеснена.Но вчера бяхме на консултация-наддала е 450 г.и 3 см.Вече е 7200г и 70 см.Педи каза да не се притеснявам, че може и от зъбките да е, но на тегло и ръст е идеална и да не й бутам ако не иска.
Биха ни противохепатитната/ох, най-накрая последната засега/ и ни взеха кръв и урина за изследвания.Днес ми каза следобяд да й звънна за резултатите.Дано всичко е наред!

# 245
Привет и от мен.Искам да ви питам за кашата Ориз с рожкови,какво е това РОЖКОВИ newsm78 за първи път го чувам?
Ако не се лъжа рожковите са едни дълги шушулки!Приличат на граховите но са много по дълги и кафеви и вътре са с бобчета.Доколкото знам са сладки навскус.На баща ми племенника (женен е повторно)във франция се беше разболял нещо и специално от тук му пращаха някакво АМ от рожкови!
ето тук можеш да го видиш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=253902.msg6086178...а ако някой е имал късмета да отиде в Поморие на почивка...там има много такива дървета особенно в градинката на лятното кино!!

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 11:30 от ivanakostova

# 246

Клей от Рожкови е извлек от семена,което го има например в АМ Фризовом,което си е лечебно мляко-против повръщане,запек,колики.Това растение го има и в кашата на Нестле,която също се води по-лечебна/в сайта на Нестле има по-подробно инфо за кашата Peace/Аз лично не съм я взимала тази каша защото нямаме нужда.
Използвала съм само Ориз безмлечна-не беше особено любима на бебчо,затова добавях понякога и плодово пюре.Сега в нас имам Хумана ябълкова безмлечна-харесва се горе долу,на Милупа бананова млечна-доста я харесва Heart Eyes,и на Фризкрем зърнена с 5 плода съм взела но още не съм я отваряла.
Иначе за разнообразие на следобедната закуска съм давала киселче и грис-царевичен и пшеничен/т.е.давах ве4е глутен/домашно приготвени.Имаха голям успех моите творения-бебчо много ги хареса Heart Eyes
Писах малко по-подробно защото и една друга мама искаше повече инфо за кашичките PeaceСподелям личния си опит.

# 247
  • Някъде по Дунава
Привет майчета!Честито на порастналите,пропълзелите и "озъбилите се "бебоци   bouquet Няколко дни не сме писали,но ходихме по лекари, насам натам и нямах време.На бебка от 2 месеца се появи на гръбчето нещо,което в началото мислехме за пъпчица,но после се оказа някакво доброкачествено образувание от рода на брадавиците.Педиатърката каза,че ако не се разраства няма проблем,но скоро и се появи още една,по мъничка.Ходихме на кожен лекар и той го гори с течен азот,след 2-3 седмици ще отидем за още една процедура и после това нещо щяло да падне.На вас случвало ли ви се е подобно преживяване и дали наистина ще падне  newsm78

# 248
Здравейте мами bowuu и ние да се отчетем вчера бяхме на косултация тежим 8500 и сме дълги 70 още сме на кърма ядем само плодово пюре но  по-  малко.............зеленчуковите не г и харесва но дано след време да свикне!Не иска да пълзи-мрази да е по-корем ...Вече слагате ли бебоците в проходилка? newsm78Аз вчера го сложих за 1 мин но още ме е страх

# 249
Здравейте!
Ние днес ходихме на ДК. Малкия е 8 кг. и 68см. Гледам, че има някаква табличка на първа страница, та ако има значение на 3 месеца е бил 6800гр. 63см.
Бихамо и последната ваксина за сега. Следващата е чак на година и половина  Party Радвам се, че скоро няма да го дупчат!

# 250
Здравейте! Мерси за успокоението. То вярно, че децата са различни и не трябва да ги сравняваме, ама някой път се притеснявам. Едно време каката нямаше с кой да я сравнявам и по не съм се шашакала.
nikolaeva Много неприятно, но знам, че така се оправят тези неща. Дано да се оправите бързо и с по-малко процедури Hug
Аз да ви питам като е яла ориз на пюре с други зеленчуци, трябва ли пак да я захранвам с оризова каша или мога да идам някакво количество, а не само 2-3лъжички. Дано ме разбрахте

# 251
  • ул. "Мечтание"
nikolaeva, ако това наистина са брадавици (или нещо от рода) ще паднат най-вероятно. Е, естествено, ако са изгорени както трябва. Не се притеснявай, не е нищо страшно! Peace
Когато бях в гимназията ми се появиха на ръката брадавици. Първо едно, после плъзнаха още няколко. Наложи се да отида няколко пъти да ми ги горят (гориха ми ги с ток), но те все се появяваха.  Sad Накрая помолих едно пирятелче да ми бае с върбова клонка за брадавиците. След време изчезнаха, но така и не разбрах дали от горенето или от баенето!

# 252
stoj4e, според мен вече е яла ориз, не трябва да я захранваш на ново лъжичка по лъжичка.  Peace

# 253
  • Варна

Аз да ви питам като е яла ориз на пюре с други зеленчуци, трябва ли пак да я захранвам с оризова каша или мога да идам някакво количество, а не само 2-3лъжички. Дано ме разбрахте

Не е необходимо да я захранваш с оризова каша постепенно, тъй като си въвела вече ориза.

При нас захранването върви бавно и славно, но не бързам. Кашите ги оставих за по-късно и засега сме само на зеленчукови пщрета по около 40-тина грама. Иначе бебката се поуспокои и ядните изблици са съвсем за кратко. Чудя се дали да не я слагам в бънджи вече. Най-малкото да гледа света под друг ъгъл, а мож и да и хареса.  За проходилката- ще изчакам още малко, да я усетя по-стабилна.

Със застудяването май се застояваме повече пред компютъра, а?!;)

Я да питам има  ли някое бебнце, което не се обръща още? Моята дебеланка не може, а вече чакам и да си захапе крака. Мързеливо чудо, ей Mr. Green

# 254
  • панагюрище
Добър ден на всички! Ние днес пак голямо спане му ударихме.  След като се наядохме в 8 и като сме заспали та до обед. Grinning   Страшна работа ви казвам.

Честито на всички бебчета с зъбки! Ние още нямаме, засега само са побеляли венците.

SVU_D и ние още не се обръщаме, само по  някога и то с помощ, не се притеснявай ще се научат- то пусти мързел... Mr. Green

Имам един въпрос за кашите- взела съм каша на Фризокрем, но видях че съдържат захар и сега се чудя дали да ги давам.Вие какво ще кажете?

Лек ден  !

Общи условия

Активация на акаунт