Гоблени-33

• 62 591
  • 492
  •   1
Отговори
# 240
naiema   Grinning Много са хубави , БРАВО   bouquet   bouquet  bouquet

по повод възглавници, виж тези
http://wohnen.shop.ebay.de/items/Hobby-Kunstlerbedarf__W0QQ_catr … sid=p3911.c0.m282
сега гуди ще каже, я джи джи пак е яхнала ибея  hahaha
Ако сте на вълна възглавнички , аз имам едно много готино ярхивче с възглавнички  Heart Eyes

Ето , качвам го тука , изтеглете си го , който го иска  Simple Smile
http://4storing.com/sd58i/2917000ab42d03e216417e5a77cece79.html
Има и коледен Мечо Пух (на 1вия ред последната възглавничка )

п.п някой може ли да ми каже за какви жертви на подаръци говорите , че аз пропуснах почти цяла темичка , нямах време да чета във форума  Embarassed Embarassed Embarassed и сега не ми се чете толкоз назад  newsm78

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 10:39 от Мимито & Светла

# 241
  • Севлиево
Много съм впечатлена от последните показани гоблени. Страхотни са   bouquet

# 242
naiema, дамата в червено ми е фаворит  Hug много я харесвам, но не бих я шила  Peace
Мимито & Светла, имаше томбола за размяна на подаръци за коледа. сега всеки записал се ще изпрати подарък на жертвата си bowuu ако искаш имам вратичка да те включа  Peace

# 243
Наиема, много са хубави , браво , и рамките са супер !

Мимито и Светла, Дъмпи предложи да си разменяме подаръци за Коледа, изпратихме си адресите на нея, тя тегли жребий и ни праща жертвата за подарък на лични. Подаръкът да е  до 20 лв, свързан с хобито ни ,срок до 15 декември.

# 244
хора, простете, че нахълтвам без да ви спомена всички, ама само набързо да вметна, че ще поръчвам конци от ebay-я  bowuu и аз да се изпъча с новите си постижения  Joy ако има желаещи да ми пишат налични моля

пс: а пък утре съм нощна и ще ви изчета и почета всеки поотделно  Hug  bouquet

# 245
Наиема, много са хубави , браво , и рамките са супер !

Мимито и Светла, Дъмпи предложи да си разменяме подаръци за Коледа, изпратихме си адресите на нея, тя тегли жребий и ни праща жертвата за подарък на лични. Подаръкът да е  до 20 лв, свързан с хобито ни ,срок до 15 декември.
ахаа  Mr. Green
ама аз закъснях , понеже пропуснах да чета назад  Embarassed, и не съм пращала адрес Tired  Confused
пък и нашия вход е с обща кутия за всички във входа
  ooooh!

# 246
Благодаря ви много момичета!За вас   bouquet
Само да ви питам нещо - за първи път ще шия кръстат бод.Става въпрос за това гобленче Пак ли конеца е на два ката като при гобленов бод?
И защо на схемичката с конците        са дадени по два символа срещу всеки цвят?Това значи ли нещо?

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 10:52 от naiema

# 247
да, 2 ката
тарзанка, радвам че вече има кой да ме замества  Hug
Мимито & Светла, пише че файла не е достъпен  Sad

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 11:08 от Дъмпер

# 248
  • София
Момичета, пак да ви помоля за помощ.  Embarassed
Свалих този гоблен:
http://photo.163.com/photos/qiqi6108.ok/146872866/
Вчера конвертирах цветовете към тези на DMC в един от сайтовете, в началото на темата.  Оказа, че някои от номерата не съществуват (напр.13071, Salmon pink), а пък всички излизат с други имена!!! Чудя се какво да правя.
Някой в предишна тема го чакаше. Моля, нека сподели дали се шие лесно (и най-вече бързо  Simple Smile ).

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 11:24 от wesi.i.gogo

# 249
не го чака, тя вече си го получи  Peace на марулка е  Hug

# 250
  • ГР. ВАРНА
добро утро ,
честит имен ден на всички да са живи и здрави.
тази сутрин една приятелка ми се обади и каза че съм имала имен ден , аз си мисля че нямам но ако е така да почерпя

и нещо сладичко

а и аз си получих жертвичката.
като си изпращаме подаръците нали всеки ще се похвали за да знаем че е стигнало предназначението.

и нещо да попитам контурния бод най накрая ли го шието или веднага след като си свършите даденото мотивче

# 251
аз го шия накрая  Peace

# 252

Мимито & Светла, пише че файла не е достъпен  Sad
http://tranz.it/load.php?id=hHdrFwqnIiNmai0m182471
Опитай сега тук

# 253
стана, мерси  Hug

# 254
Добър ден на всички -ами да не се крия аз съм именячка така че се чувствайте почерпени   :beer0b      : Wine Glass      party023

Дъмпи аз си получих приятелчето ама вече съм му избрала подарък така че трябва да му хареса щото е от сърце     bouquet
Чудесни неща показвате,а на новите-добре дошли   Hug

Общи условия

Активация на акаунт