Гоблени-33

• 62 589
  • 492
  •   1
Отговори
# 255
  • Benelux / Varna
Честито на всички именници, да са живи и здрави!!!

# 256
  • Бургас
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЧКИТЕ Hug

Бъдете живи,здрави и с радост да си носите имената smile3525  Party Time

# 257
аз бързам да ви кажа  Mr. Green че нашата съфорумка  Astera си има дъщеричка   Hug

# 258
За всички празнуващи
а на мама Астера,да и е жива и здрава малката кукла

# 259
Здравейте момичета!Как ми стоплихте сърцето.Имам си жертвичка Heart Eyes.Днес е празник да са живи и здрави именниците!
На АСТЕРА много радост и незабравими мигове и пожелавам smile3504 newsm51.Спомних си деня когата аз станах майка и малко newsm45ама от радост де!!!Приспивам малкото ми Мартинче и отивам да шия нищо че е празник не мога да се сдържам. Embarassed

# 260
Момичета, пак да ви помоля за помощ.  Embarassed
Свалих този гоблен:
http://photo.163.com/photos/qiqi6108.ok/146872866/
Вчера конвертирах цветовете към тези на DMC в един от сайтовете, в началото на темата.  Оказа, че някои от номерата не съществуват (напр.13071, Salmon pink), а пък всички излизат с други имена!!! Чудя се какво да правя.
Някой в предишна тема го чакаше. Моля, нека сподели дали се шие лесно (и най-вече бързо  Simple Smile ).
не знам дали се шие лесно, но със сигурност ще ти е интересно и няма да ти се приспи от еднообразие:)
Имам този дизайн , преработен с Паттерн макер. Конците са  ДМЦ, така ,че няма нужда да ги конвертираш-  според мен са подбрани много добре.
Ако искаш мога да кача някъде файла, за да го свалиш

# 261
Момичета, пак да ви помоля за помощ.  Embarassed
Свалих този гоблен:
http://photo.163.com/photos/qiqi6108.ok/146872866/
Вчера конвертирах цветовете към тези на DMC в един от сайтовете, в началото на темата.  Оказа, че някои от номерата не съществуват (напр.13071, Salmon pink), а пък всички излизат с други имена!!! Чудя се какво да правя.
Някой в предишна тема го чакаше. Моля, нека сподели дали се шие лесно (и най-вече бързо  Simple Smile ).

Виждам, че Хипатия ти е предложила алтернатива, но все пак ако решиш да го шиеш от оригиналната схема 13071 се конвентира в 3328 ДМС. Всъшност ето ти тук една табличка, която показва нагледно и цвета и името на конеца  :

http://prikachi.com/files/439808O.jpg

Честито на всички именници днес   bouquet!

Честито бече и на Астера, да и е живо и здраво   bouquet!

Имам си и аз жертва, на която много се радвам, тъй като си имам сметки за уреждане с нея  Mr. Green!

# 262
  • варненка от София
wesi.i.gogo, аз го имам наистина това гобленче, чака си реда да го шия за новата кухня. Много приятно изглежда и е средна големина. Този цвят е нюанс на розовото, буквално преведено е сьомгесто розово, до сега съм го срещала в почти всички неща на Дименшънс, които имам.
Ако го ушиеш преди мен ще се радвам да го видя готово  Hug

Честита рожбичка на Астера и от мен. Да е здраво и кротко бебче.  smile3504  ylinfant

Зори, чудесна е тази табличка за момичетата, които сами си комплектоват Диминшънс, много благодаря  Hug

# 263
Момичета,"минавам"само да поздравя  празнуващите за поводите и шиещите за показаните красоти  #Crazyдокато разглеждам всичко , а аз  Embarassed нямам нищо за хвалене и за показване
иначе си имам жертва ,ама наистина жертва-горката,щото се чудя в нашия град с 2 магазина какво да избера ,но за сметка на това ще е с любов и голям мерак подарено Hug

# 264
  • София
Благодаря ви от все сърце за отзивчивостта, момичета!  Heart Eyes
Хипатия, благодаря, но не съм качила програмата и няма да мога да се възползвам от предложението.
Зори, таблицата ще ми е от полза и веднага ще си допълня  цветовете.
Марулка, като гледам, че имам 2 гоблена за коледни подаръци, плюс "Невестата", та засега май само ще го комплектовам, но много ме сърбят ръцете за тези цветя.
Дано не забравих някой.   smile3525

И честито на всички, които днес празнуват!

# 265
Честит празник ,МОМИЧЕТА! newsm51
Честито stork-girl на Астера ! Да ти е здравичко и послушничко....и много умно!    bouquet

Аз да кажа,че също си получих "жертвата".... Blush и аз съм в затруднение,но все ще измисля нещо....
Спорен ден на свсички!....Много красиви творби имате!....ама вие си го знаете,де! smile3525

# 266
Честит празник на всички именници!    bouquet
Честита дъщеричка на Астера!!! Да расте жива и здрава мамината принцеска!  newsm59

Да са ни честити и "другарчетата по подарък" !   newsm44    Gift
Само като си помисля, че някой сега може да ме проучва... search  Joy
От сега си признавам, за да улесня този, който ще ми подарява, че за мен по-важен е жеста и изненадата - на всичко ще се радвам много, щом е от сърце  Two Hearts Kissing Heart Мисля, че всички ще се радваме като малки деца на подаръчетата си    Kissing Heart  remybussi Heart Eyes  jumpuu  jumpuu

naiema – гоблените ти са страхотни! Като гледам и този започнатия дето много го харесвам и той върви засега много добре! Хайде кураж да го продължиш и да показваш как става!

Зори и аз благодаря за табличката!

# 267
  • Пловдив
Честит празник на всички именници и наздраве от мен, да сте живи и здрави и много поводи за усмивки   bouquet

Добре дошла и на малката госпожица, която се е родила днес, да е жива и здрава и много весело бебешоруване й желая  newsm32

момичета, вече е след залез слънце, а някой спомена, че на празник след залез слънце може да се работи, да почвам ли  Flutter

# 268
Благодарности на Дъмпи, наистина, за времето, което отдели на организацията по подаръците - изненада. И аз си имам жертва, и ако знае какво съм й намислила......
Някой питаше за Воденицата на Буше - аз съм я шила с български конци, ужасна комплектовка на някаква пишман фирма, и доста труден за изпълнение гоблен - много единични бодове в долната половина. Успях да се насиля да го довърша само защото беше за майка ми. Резултата може да се види тук - тя обаче много си го харесва.
http://mai4eto.multiply.com/photos/album/17/17#1
На всички именници днес - много здраве и сбъднати мечти, а на Астера - честито здраво, весело и послушно бебче.

# 269
  • Пловдив
сестра ми в момента я шие тази воденица, нейната също е комплектовка с български конци, но ми харесва много как става. Ушила е една трета от гобленчето - лявата, но не ми е споделяла за трудността, пък и аз не съм питала  Blush Ние пък спорехме за онази жена там долу в реката дали пере или налива вода... всъщност какво прави  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт