Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 56

• 33 846
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Rumia,  честита радост на всички вкъщи!!! Нека малката да расте здрава, весела и любопитна! А на вас много да й се радвате на пакостите!   bouquet

# 151
  • Пловдив
Руми, честито мила. Много здраве на малката. Да папка и пълни редовно пампите. А не теб бързо възстановяване   bouquet

# 152
Честита радост и от мен на мама Румя!

Момичета аз най-накрая се престраших да покажа едно мое произведение
Тази торта я правих преди 2 години за РД на сина ми . Тя е и последната , която сътворих , но сега съм решена да направя и една за първия рожден ден на дъщеря ми .

Имам един въпрос към вас, как да направя розички от маслен крем , но малки , съвсем дребнички?
И за тази meringue powder продължавам да си питам ...мога ли да я ползвам за залепване на орнаменти , като лепило на тортата. И как се покрива с нея , върху фондана ли се намазва ... Embarassed сори , но така и не разбрах как точно се използва , а изчетох толкова материали за нея Embarassed

# 153
Румя ,честита радост .Бъдете живи и здрави и двечките .Соро да порасне голяма ,като моити момичета за да ти помага   ylinfant..
Сладуранки на бързо вляза за да ви се похваля с тортите които спретнах ,но нещо става с нета така ,че ще остане за утре smile3515Някой искаше идея за близнаците (съжалявам ,че забравих името,но много бързам),но по начина ,който е описала Пепи имам в моят албум само,че беше за голями хора,ако иска да погледне.

# 154
  • ВАРНА морето сините вълни
tarlio-аз като бавно загряваща та значи имала си готов марципан варна и просто си добавила какао за да го оцветиш като шоколад така ли да разбирам
 гланцирането на тортата при всякакви покрития ли се прави или при определени

# 155
чудесни неща показвате,благодаря ви Hug

# 156
Maxi чудесна торта си спретнала с много хубави фигурки   bouquet  Merinque powder  се използва при royal icing, или с други думи това е сух белтък  Peace

betina33 гланцирането е по избор на тортоправещият  Peace

# 157
betina33 гланцирането е по избор на тортоправещият  Peace
... или тортоядещите......

# 158
РУМЯ честита радост! Много здраве ви желая  newsm07 и бързо възстановяване!

Mаxi тортата е много хубава. От какво направи фигурките?

Албена чакам с интерес тортите.

Tandoori и твоята чакам.

# 159
Макси, меринге паудър се използва за роял айсинг вместо пресни белтъци. Имай предвид, че този айсинг не се използва за покриване на торта!!! Изсъхва като камък и се троши и не ти върши работа за това. Използва се за триизмерна украса, както и за шприцоване на различни орнаменти, за рисуване, но не и за покриване.  Peace А и още нещо- не е много хубава на вкус, но с нея стават ефектни неща.  Peace

# 160
Руми честита радост и от мен    bouquet  bouquet  bouquet

# 161
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Здравейте!
Може ли някой да ми каже как се прави покритие за торти с бонбонки marshmellows
Моля ви за помощ Hug

# 162
Carmelina, на първа страница има линк към тортената библиотека, там е описано всичко, което ти трябва:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339926.0

# 163
Макси, меринге паудър се използва за роял айсинг вместо пресни белтъци. Имай предвид, че този айсинг не се използва за покриване на торта!!! Изсъхва като камък и се троши и не ти върши работа за това. Използва се за триизмерна украса, както и за шприцоване на различни орнаменти, за рисуване, но не и за покриване.  Peace А и още нещо- не е много хубава на вкус, но с нея стават ефектни неща.  Peace

Тандури , благодаря за подробното обяснение , значи  мога да шрицовам цветенца с него , защото в рецептата към тортата в Wilton, го имаше  като продукт , но не ми стана ясно къде точно се слага , може би украсата е роял айсинг. И тъй като съм я купила вече все пак трябва да знам и как да я приложа.

Стаси,  фигурките са от готов фондан

Благодаря за милите думи и помощта  bouquet

# 164
Тандури , благодаря за подробното обяснение , значи  мога да шрицовам цветенца с него , защото в рецептата към тортата в Wilton, го имаше  като продукт , но не ми стана ясно къде точно се слага , може би украсата е роял айсинг. И тъй като съм я купила вече все пак трябва да знам и как да я приложа.

Може ако ти трябват белтъци на сняг например, мисля, че е и за това се ползва, но аз никога не съм го правила. Казвам само, че за "кремове" за пълнеж и покриване на тортата не става.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт