ВМ НВХ - О, диета, помогни ми да разкарам тез сланини! 37

• 28 333
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
  • Berlin
здравейте!
аз уж отслабвам, но то е защото съм намалила храната и водата тия дни. в зимна летаргия съм, скоро и зимен сън ще ме налегне.  Mr. Green не е хубаво човек да стои много време без работа. Grinning

# 151
Не е...!!!! Веднага си намери нещо ,с което да се занимаваш,някакво хоби,ходене на фитнес,подреди някой забравен шкаф във вас,виждай се с приятелки...каквото се сетиш! Аз така от липса на работа и пълна неизвестност+ ред други проблеми ка4их килата...от 58-60  на 76 на 2 месеца и половина...и после години наред не мога да ги сваля..е,ве4е се оправих де,ама има още малко..само,4е аз не намалих храната,а я увеличих... Embarassed   много внимавай,тези състояния на духа, негативните мисли дето ти минават през главата,направо могат да те довършат в един момент...Направи си списък с неща,които искаш да направиш и прави по 1-2 на ден,обади се на стари познати,ако ти се иска нещо по нестандартно и "ново",абе измисляй си каквото и да е,само да не стоиш в зоната ,която те кара да се чувстваш по този начин...като каза за зимният сън,бях го докарала до там,че стане ли 13.00  часа не можех да не си легна,заспивах веднага,само и само да не мисля...Направи нещо! Хубаво е,че отслабваш,ама си обмисли нещата....дано не съм задълбала с този отговор нанякъде където не е редно,но просто искам да ти помогна,защото съм била 10 месеца без работа,със всичките му екстри... Hug

# 152
Здравейте, в събота сме във Варна, но ще пътуваме с влак, ще сме с малкия и ще купуваме цяло колело. Така че да ви кажа, май по-добре да не се изсилвам за среща  Confused

# 153
УРА!УРА!УРА! -Няма кафяво, ша-ля-ля-ля-ля, а-ля-ля-ля-ля-ля-ля-ааа. Grinning
Закусих- омръзнала смеска с мляко.  Confused
Пих кафеТА.  Simple Smile
Обядвах свински бузи и салата-домати и лук, магданоз, сирене.  Rolling Eyes
Изсмуках 1 малък лимон.  Peace
Сега съм свеж и готов за диет и либоф. Flutter

Къде сте?

# 154
  • Berlin
Пинкито, благодаря! Hug
не е като да съм се закотвила вкъщи, но друго си е да знаеш, че всеки ден си имаш работа.
засега гледам да ходя 3 пъти на тае бо, събота и неделя задължително сме някъде с приятели + 4-8 игри боулинг, през седмицата също 1-2 пъти. по цял ден премивам чиниите и готвя, подреждам, почиствам. ма то и това е до известно време.  Blush чувствам се малко изморена, но може да се разболявам..  newsm78
а да се похваля, че купих 3 кутии чай на пикуик с разни аромати - чудни + чашка във форма на боровинка.  Grinning много си падам по разни такива подаръчета и с кеф си пия чайчето.

# 155
Обядвах свински бузи

Въй аз се чудя къде са ми бузите...............

# 156
Дзаги маги Hug цунки мунки.Много съм добре,ама със спорта съм нередовна.Да чукам да дърво дятито май оздравя, вече ми е малко по спокойно и мога да почна да правя нещо за себе си.Позагубих се защото нямах компютър и мъжу затрил всички снимки и сега се опитвам да възстановявам от тук там.Айде лека от мен

# 157
Обядвах свински бузи

Въй аз се чудя къде са ми бузите...............

ДеничкеJoy
Нищо не каза- ко ново из Албиона? Как е принц Уилям, пита ли за мен?

Щъки, привет!

Ай, отивам са прая на красиф, ша излизам с муж- чузд! Crazy  Flutter

# 158
Фенче,
ей сега бях на кафе и клюки с Уилям - много пита за тебе тоя човек, викам му "добре де ти сега с мен излезе, не защото съм ти най-добрата приятелка, а за да ме питаш за фенчето ли, аааа, чувствам се използвана", та го досрамя...
Ама кажи другия път като ме пита какво да му кажа...

А тук е стууууууууудено.
Обличам се с около 3-4-5, колкото успея, ката дрехи.
Исках шапка да си купя днес, ама не харесах, на тия цен идето ги пускат -МНОГО трябва да ми хареса тая ми ти шапка, за да я купя.

А режима - отиде у реката, при коня...
Мюслииии до дупка днес.
ОТ УТРЕ обачееееееее....!!!

# 159
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
 Heart Eyes
 Cry

# 160
  • Варна
Куку!
Аз май не съм писал тука нито дума. Последните дни ям мазно. Не ща да ям месо, опротивя ми. Консумирам без тестени и шоколадови, че почнах да дебелея от толкоз угаждане. Толкова е хубаво да се яде без задръжки. Тюх!
Тъй то. Нищо конкретно у нас. Hug

# 161
Ох ,и моят кон у ряката..таз ряка,прелива напоследък от коне..ко туй нещо не знам.. newsm78
И да ви кажа зна4и,на трета чаша страхотно Поморийско каберне совиньон съм пък! /така ли се пише не знам../  Един познат го донесе,жив и здрав да е човека,мъжът ми заспа много бързо,та за мен остана още..и сега си допивам полузаспала..Много ми е хубаво...аз защото изобщо не пия,може би много ,ама много рядко,и смятайте на 3 та чашка,какъв съм един пеперуд! Хвър,цвър...ох,те не цвърчът бе... Blush както и да е,цял ден бях на  режим,ама с таз добра душа....ето каква я свърших... Нищо ми няма..дрехите ми ги няма,парите ми ги няма,нищо ми няма..и коня ми го няма....нали имаше един такъв лаф?/без коня накрая/,аз знам къде е ,нали се уточнихме? При другите коне в ряката! Стига съм дрънкала,сега като ида в банята,дано не се капична,подхлъзна,изтърбуша...ароматни свещи няма да си паля,че ще заспя...и утре да няма :"Прясно,но не толкова младо свинско на хамериканският пазар, по принцип е с европейско качество, леко опърлено, пе4ено на ароматотерапевтична лампа,на бавен огън..." -кой колко даде....малей,изтрепаха се бе...и всеки вика: Вземи я Ти !

# 162
Привет-мривет! Минавам само да си кажа без бой, че след дъъълго премисляне и четене, реших последните килца да ги боря по дюкански. Около 8 килограма съм смъкнала последните месеци с режим близък до Дюкан, но искам да пробвам да го направя съвсем по правилата и да видим какво ще се получи. Имам по-малко от 3 килограма до 52, така че се надявам скоро да споделя опит.

# 163
  • Варна
Успех на слабеещото човечество!
Пенке, какви мътни гяволи са та обзели и настроенията са ти помръкнели? Важно е душа да има, всичко друго ветрове са. Тъй да знайш. Hug

Аз у тоз слабителен форун няма влизам, понеже не знам какво да ям и какво ми се яде и въобще дреме ми. Почивка на душата, с всеки изминал ден не понасям ограничения и последователност. Разхайтена работа, да ви призная. Никакъв стимул не подейства. Даже и върховна фуста с доста номера надолу, която нахлузвам до ..хм.. над коляното..  Joy  Ама много ми хареса и я купих. Бях почти убедена, че ще ми е тясна, но една приятелка бе тъй уверена, че съм си купила много хърбава пола, та опитах да я обуя..  Абе догодина, бе, алоу. Аз дан съм за един ден! Сега да мине каквото ще минева и ще го осветли прозрение. Надяваме се.
Хо!
Много ви здрави! Heart Eyes

# 164
Ох,не знам Небесна,нещо съм се слайносала,сгъбуцала,не мога май да се премиря с някои неща около мене,и се нервя,там ми е проблема.. трябва да си реша проблемите 4ас по скоро,за да спра да се тормозя. Иначе съм добре,и аз с диетите съм скарана напоследък,все ми се яде,ама и съм в цикъл.../оправдаия.../
Браво МИна ,щом си решила,стискам ти палци,да довършиш с Дюки последните килца и аз съм го замислила,ама много месо изядох на последък и сега хич не ми се лапат меса...ама ще погледна вариянтите им с по малко хапване на месища,4е не ги знам...добра идея...Хай,отивам на работа за 3 4аса.....а навън е студ,сняг..уф,че гадно.... тук сутринта беше  - 13 Целзий.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт