ВМ НВХ - О, диета, помогни ми да разкарам тез сланини! 37

• 28 326
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте дами  Hug
Извинявам се предварително че не пиша по темата, но въпросът е спешен и ми е нужен съвет. Обръщам се към дамите от Варна.
Знае ли някоя от вас телефон или адрес във Варна на дружество, организация, фондация или нещо подобно за подпомагане на жени преживели домашно насилие?
Става въпрос за моя позната, американка, живееща във Варна. Жената преживява непрекъснат душевен и физически тормоз от съпруга си българин. Не говори български и няма къде да отиде и към кого да се обърне за помощ, съвет, подкрепа или поне за една блага дума.
Ще ви бъда безкрайно благодарна ако с общи усилия успеем да помогнем на тази изстрадала душа. Praynig

# 166
  • Варна
Фондация "SOS семейства в риск". Не съм сигурна дали имат кризисен център, но може да потърсиш информация от тях хето тук -
Варна 9002, Ул. Славянска 32
тел/факс: 052 609 677; тел: 052 613 830
Надявам се да намерите необходимата помощ.

# 167
  • Варна
Да кажа и аз едно Здрасти
взеха ми шушуля, да мой да си изтуширам къщата, сега чакам да ми го върнат ,че много съм самотен без пристъствието му и обаятелния му гласец
Не съм диетичен, не мога да ям нищо вкъщи, с една ръка съм-как да си направя манжа аджеба?
Само сутрин съм на мляко с трици, ядки и орехи, после ям както сваря и каквото намеря
Туй е, явно докат са кърмим няма да стани мойта работа с отслабването
Обикалям света с количката, правя по 4-5 ччасови преходи, има движение, но няма намаление
Нищо, че дойде и туй време
Въпреки че сега съм ял печени крила за обяд, не съм доволен от менюто
Въглехидрация има само като шекер, хляб и картоф, както и ориз не консумаре
Обаче овесена трица, овесена ядка, орехи и вафли, шеколодави бисквити, сок, мок и цок, от сичкото това по много през деня
ъх  Outta Joint

# 168
Butterfly ,  Защо не звънне твоята позната в американското посолство в София? Мисля,че те по ще и помогнат.  Виж номера им в нета. И аз като Тон4о,не съм диети4на, недоспала съм си,обаче днес е моят ден и отивам навън къде ми видят очите.../за  подаръци..../   Хай сполай ви,ще намина пак,няма да ям много,обещавам..

# 169
off
Pinkito, жената по - скоро има нужда да поговори с някого. Наскоро е изгубила сина си - на 20г. Дипломацията не е решение на проблема. Тя не желае да се връща в САЩ, дошла е тук за да избяга от стреса след загубата на сина си. Не съм информирана дали там са имали проблеми, предполагам че нашия на местна почва е започнал тормоза.  Интелигентна жена е, преподавател по английски и съпруга и също. Всяко разгласяване на случая ще има още по - негативни последици за нея. Не ми е близка, а преподавателка на дъщеря ми по английски, но ми се доплака като видях как изглежда след последния побой. Никой не заслужава подобно отношение, а тя си няма никого тук. За мен тя има нужда от психологична помощ, за да намери отново себе си, да вземе живота си в собствените си ръце и сама да се изправи срещу проблемите си.

in
Мили дами, благодарение на този чудесен режим на хранене (не бих го нарекла диета) и разбира се на ценните ви съвети, за около 4 месеца свалих 12 кг. сланини. Тръгнах от 70.  ooooh!  В началото беше лесно, по средата се отчаях, че нищо не правя, защото имах застой, но накрая не усетих как свалих последните 3 - 4 кг. В момента си позволявам да похапвам почти всякакви въглехидратности и въпреки това, поддържам едни и същи килограми. Рядко варирам +- 1 кг., но това е от водата  Wink Съобразявам се единствено с калориите, като не смятам нищо, а просто имам чувството че знам колко трябва да хапна. Предполагам, че организма ми е имал нужда от малко помощ, за да задейства сам машинката.
Благодаря ви  Hug

# 170
  • Варна
Алооо мазните малини-къде сти бей?
вижти Армандо каква шапе си купи днесллл
http://picasaweb.google.bg/Tonimirkata/MoMo2m#5277797061313992562

ми то немой всеки ден да ходя на пътя и да ми студее кратуната
Деничкой......кака ти днес видя колкой изостанала,докат са шушулеше-ми то имало 6ти сезон на Лукас-Мукас,Джейми-Меййни,Пейтън-Меътън.... ooooh!
Днес,след разходката напрайх едно кино пред компа със сучещия грай и то мръкна напрау...много са въвлякох в сюжета
чакам свекито да дойде-опекла ми е пържоли  Mr. Green

# 171
Много сте хубави, Тонич! Марти направо се влюби в Момо - постоянно повтаря БЕБЕ, БЕБЕ и иска да му показвам снимките Grinning

За срещата никой нищо не казва.

# 172
Тони, имааааааааааа, всички сИриали имат много нови серии.
Аз като виден безделник дето не може да си намери работа гледам всичките.
Ето САМО днес гледах новите серии на Prison Break, Gossip Girl, Terminator, My Own Worst Enemy, Privileged, 2 and a Half Men.
А утре има House, после пък има Stylista и Ugly Betty.
След нова година си продължавам One Tree Hill и Smallville.
Aбе броих ги всички сериали дето гледам - последно бяха 18.
Мда.
Някой нямат кво да правят.
Аме не е тяхна вината..

А за Лукас Мукас - май няма да има други сезони повече.

А ти как си?
Добре ли си?
Момо вече спинка ли повече, да можеш да вършиш туй онуй..

# 173
Тонче,много си сладка с шляпачка ! Но Момо си е  Number 1 !  Много е миличък... Hug
Аз да ви кажа реших да се попречиствам ...то уж на пролет се прави,ама аз сега... малко трябва да поизчиатя телесата,защото полседният месец много се изявих с прехранванията и диетите "До обяд".. Embarassed  Не съм се мерила,защото все още се обичам..Отдала съм се на ароматерапи....последната ми слабост,етерични масла и зареян поглед нанякъде си...опитвам се да релаксирам,медитирам,да се обновявам и да не разсъждавам,това може би е заложеният ни инстинкт за самосъхранение..че много ми прегаряха напоследък бушоните от ядове по простотии...Но сега вече ми мина и Пинко е ноФ,с нов хъс и мерак-ще подскача на един крак! - демек,утре съм и на фитнес....отчетох се,отивам да дръпна един душ и лягам  с една лавандула../етерично масло,не мъж! /   Ох,колко много лавандули сме се събрали в една спалня...

# 174
  • Варна.....
Въх, въх, нов режим бил открит тук "До обяд", а аз що ли спазвам "От утре"??
Тони, старохтни сте и двамата с грахон.
Няма да се хваля /щот няма с какво/, та да се наоплача- правя нещастни опити да спазвам нещо като режим, ама не ми се получава много успешно. Но май спрях лудото качване от преди месец. Сега чакам обобването и се стягам, щот ми омръзна да ходя с едни гащи и да мязам на кит.
Ай целувки  Hug
/Ако има среща ще гледам да се дотъркалям/.

# 175
Здравейте всички.
Не съм по-дебел, не съм и по-слаб /поне не особено/.
Ям 90% по режима, пия малко вино /все пак е зима/.
Нужна е повече строгост, сигурен съм в туй- дано затлъстелият, шалмуйски мозък ме чуй.
Доста съм зает, задачи навред, очаквам от дядо ни Коледа приличен колет.
Пинкич, и той се опитва от стрес да се спаси, батерии да презареди. Ароматерапията поне не вреди. Peace Сандалово масло- за сън и отмора; лавандулово- против стрес, за депресирани хора; ментово- за ведрост в душата и емоционален подскок, евкалипт- за мозък и добър мислопоток. (както и други смески я за косопад, я за луд мерак- мажи и смърка когат' се случи, пък квото са получи). Ха!Новост от последните дни- вечер в късна доба, пред елхата клечи. Светлинките гледа, наум си брои, ОМ и ШАЛОМ дума, белким убеди снагата да стане финна кат' преди. Туй е, за шалмуйските духовни практики! Резултатът за сега е-  #Silly но имайте предвид, че Фернандо е душа, странна и непостоянна.

На всички Heart Eyes

# 176
ФЕН  Hug голям съм ти фен   bouquet
Относно режимите.След рязкото прекратяване на Мазният Дюкан се оказва,че трябва да си правя кръвни изследвания.Зъболекарката ми мисли ,че имам проблеми с черният дроб или жлъчката И каза да си сменя диетата.Мат с пешката.Утре  ще пускам изследванията да се надявам,че няма да са лоши.Ади цунки от мен.Относно срещицата нямам идея как ще стане,няма кой да гледа дятито и трябва да съм с него.

# 177
Щъки, я кажи подробно за тази зъболекарка? Какви симптоми имаш?

А доколкото за срещата - и аз, и Тонката ще сме с децата, така че го вземай и ти. Може да си направим едно предколедно парти.

# 178
Ами за 2 месеца ми се е появил зъбен камък като за година и е оцветен в зелено.И другото което я притесни е че езикът ми бил бял! Shocked Ще видим като излязат изследванията.А за срещицата трябва да се измисли подходящо местенце?Щом сме и с децата

# 179
  • Варна
Как е дружината, от много ядене няма време за писане
бе то ясно,че никой не е мазен точно сега,ама поне два лафа да пишем,че на 3та страница чак са намерих
Днес търчах до Сп.зала на изложението, видях една колежка от старата работа, ма направо засиях....ох, толкова много си говорехме,че забрайх да си тръгна
Иначе съм все тъй дебел
Ясно е,че докато не си дойде джуниъра да поеме грахон няма да се вталя, абсурд е да правя някаква упражнения вкъщи, то не затваря очи за повече от 15мин, в които все върша нещо друго
И пак съм се отплеснала по сладкото, ама направо съм се омазала толкова много ,че еее какво да ви казвам

Купих си нова фуста, ама за бременни-горе е с една голяма платка-ластична  ooooh!, изглежда супер зле, пък в едно от магазинчетата на Спортна зала меря един пуловер и продавачката ми вика-
абе миличка, много хубаво ти стои, направо си модел  Laughing Пък на мен всичките  ми гънки нагънати като пандишпанено руло съм

Ужас, ужас....туй не е Тонимир, ама айде, ще се погледам още малко тъй дебеличък, че после га стана фидана, ще има да си гледам гигантските дрехи и да ги съжалявам самотни в някой куфар наврени в килера

Общи условия

Активация на акаунт