ВМ НВХ - О, диета, помогни ми да разкарам тез сланини! 37

• 28 325
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Тончоооо, че нямаш някой доброжелателен колега като моя бившия дето като ме видя и ми каза аууу каква свиня си станала!Да видиш тогава какво се казва стимул.Сладко лии... верно ядях по една кофичка кисело мляко с лен и овес, и по една огромна салата с 4 яйца за обяд,нооооооо кантара веднага почна да слиза надолу.И се хранех за 2-3 минути макс,защото по същият начин дятито не ме оставяше.И бадеми и орехи и лешници по 100гр. на ден опатквах и вода по 4 литра.Абе ще стане работата не ти е дошло времето  Wink
Аз не диетствам трудно дъвча месце.Докато не си оправя зъбчето тъпча манджи дето мога да ги дъвча.Картофени пюрета оризи и такива на нережимни неща.Ади цунки   bouquet

# 181
Моля моля, аз съм мазен!  Crossing Arms
Само че малко ям та ще трябва калориите да увеличавам. Досега готвих манджа за цяла седмица, направих 9  #Crazy омлета, всеки с по 2 яйца, 50-60 гр. сирене и масло. На наребрения тиган стават едни на лентички красивички   chef Иначе готвя пилета, сметани, супи, масла...пирфектни менюта.
Много банкети идват обаче таз седмица, не знам как ще я сколасам с алкохоля пак... Правя само кардио, но заради това пък честичко: колело, плуване, качване на стъпала с малкия на гърба...
Хай със здраве и по-режимни бъдете, няма сама да си пиша тука Wink

# 182
Ей ме на пак съм аз.Днес да се похваля имам половин нормално хранене.Много ми е бадема имам предвид.Вечерята ще ми е яйца май  newsm78 че друго не измислям.Ади цунки

# 183
И аз да се появя най -накрая...не съм режимна от никъде.. Embarassed, Имам мнго работа,заета съм непрекъснато с нещо и нямам време за комп, освен да си видя пощата набързо. Навън е страхотен сняг,всичко е в лед,днес съм се връщала от работа 2,35   часа...полудях..Трябваше да ходя на парти,и не можах да отида,защото нищо не бе в състояние да ме изкара отново на улиците...и сега се чудя как утре ще ходя на работа? Трябва да тръгна в 5,00 сутринта за да стигна навреме...Пооплаках се,отивам да хапна една супа,че пак съм гладна... Cry,само ми се яде..и то все сладки неща ми се ядът,след тях ми се иска нещо соленичко,а след соленичкото-сладичко....хай Бай,пак ще намина,ама кога точно не знам... Hug

# 184
само ми се яде..и то все сладки неща ми се ядът,след тях ми се иска нещо соленичко,а след соленичкото-сладичко....хай
И аз съм така значи.Що така да му се невиди newsm78

# 185
Всички ви прегръща,  Hug
бавно, но към себе си се връща. fingerscrossed

Като намери по-удачно време, ще доде да обсъди с вас, житейските дилеми.  Simple Smile

# 186
  • Berlin
тук съм.  Mr. Green
след нова година почвам работа! (да се радвам ли, да плача ли, не знам Laughing).
сега внимавам с яденето, че идват празници и трябва да се свикна да ям по малко и да не се опрасвам на трапезите. ще ходя при манджите на мама. Crazy замислила съм само едни коледни бисквитки с ядки и яйца, без брашно. ето рецептата - какво ще кажете?

# 187
Аз ще кажа- ХвалА, absенце, благодаря много! Той, дето не обича сладко, се зариби и реши, че може да пробва да произведе таквиз бисквитки за предполагаемо-благодарното шалмуйско човечество. Само трябва време да му остане..., което чудо може и да стане...но бъдете разумни, не се обзалагайте на много пари за това.  Wink

Но рецептичката е интересна и много готино представена. Peace

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 21:49 от Фен

# 188
Само аз ли виждам 200 гр пудра захар за глазурата и още 250 за тестото...
Или нещо не чета като хората, защото ми се спи.

# 189
  • Berlin
оо, да, да има пудра захар, но аз я пренебрегнах леко.. и не глазирах. станаха готЯни. Grinning

# 190
Ох, Деничке, сичко видиш ти, сичко Laughing 'Ма то изключение, бе джанъм, то празничност, то разкош. Ще погледнем през куп за грош. Wink Хади, иди тука и кажи- как си, що си, дай малко диетичен устрем на осталото мазно общество.
И ко са говори по ваше село- ся, Уилям ли ще става крал или Чарли още не се е дал?
(God Save the Queen)
Да пускам връзки, нали разбираш? Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 07:34 от Фен

# 191
Хораааааааа, много искам да ви пиша, ама едва намирам време да си измия зъбите, на работа съм до 2ри януари.
А вчера както си работех се озовах говореща с 3 държави и координираща купуване на кърпи и списания - една приятелка влезе неочаквано в болница....
Най-тъпото е, че на работа имам нет, имам и средно по 3 часа на ден, в които няма никаква работа, но те били на трафик и не може нета да се ползва, затова седя и гледам в една точка като изкопаемо...
Блякс!

# 192
Дени спокич ще влезеш в час.
Аз започнах днес вече сериозно режима.Закуската е точно Довечера доклади Wink
Фен абс
  bouquet Heart Eyes

# 193
само ми се яде..и то все сладки неща ми се ядът,след тях ми се иска нещо соленичко,а след соленичкото-сладичко....хай
И аз съм така значи.Що така да му се невиди newsm78

Мацки,ми щот е зима и студ и тялото си го иска Wink
Да се разпиша и аз че само ви чета,а не съм се включвала цяла вечност Crazy
Мойта закуска беше мляко,лен,орех канела и малко череша от компот,за разкош, Grinning
До Нова година ще съм цялата сюрьозност,че после ще му отпусна душицата с мамините гозби smile3508  eat

# 194
Минавам да пожелая красиви празници и много щастливи усмивки на всички вас! Здрави и лъчезарни!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт