ВМ НВХ - О, диета, помогни ми да разкарам тез сланини! 37

• 28 324
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, Де'ВивА ! Подобно и на теб! Hug

Ям, режимно и най- хубавото е, че ми е вкусно. Но ям прости неща- общо взето основните продукти в основен вид. Wink Резултатът засега е тайна. Нъл ме разбираш, майна. Wink Wink

# 196
Опа,ето ме и отчет до момента
Закуска кисело 4,5% лен и трици
Предиобяд 30гр.филе елена
Обяд 3 яйца на зъркали+ пиперена салата със зехтинец
Следобяд 40гр.бадем
Вечеря миш маш + краставица.
Вода 2л.
Надут корем като на бременна хлебарка.Ще чакам да ми мине надутото и влизам в банята.Цунки от мен  bouquet

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 20:59 от Щък

# 197
Здравейте Прекрасни! Пак нямам време за нищо,а уж все правя нещо...Днес имам парти...6те показвам козметиката ,на която съм дистрибутор...Преди бях по-слаба,ама грозна,сега съм станала по-хубава,ама по-дебела...е,има ли угодия ми кажете? Има и едни неща за гъз целулитен,ама и аз като Дени,нямам време да се мажа,ама то как и да се мажа,като съм нападнала една кутия с банбони с цели макадамия ядки вътре..и то някак хич не се вързват нещата...изобщо някаква много динамична КОледа ми се очертава,а аз уж исках да си почивам...дрън! Отивам да се глася...до сега им правих баница на моите,абе провал,провал....Май на режим след Коледа....4е тез банбони...ама мога ли ги оставя така да мухлясат значи? И без това само аз си ги ям.../моите обичат солено-будали !/ Кво да им казвам ,че след соленото се яде сладко,и след сладкото-солено...ама като не разбират от дума,нека са кльощави,а аз секси.../с 3 кила нагоре.../   Embarassed

# 198
Мале, какъв метод за отслабване открих...ама по неволя и не ви го препоръчвам  ooooh! 2 вечера поред банкети, недоспиване и разбира се, много пиене. И ядене де, ама режимно. Резултат - 2кг за два дни. Ама се ошашках от твърде слаботелесния си вид и изражение и от два дни ям вафли, бАнбони и препечени филии с краве масло намазани, банани и меса. Сякаш възстанових изгубеното, то си беше и повече дехидратация отколкото загуба на сланина.
Така че, лейдис, към купона и алкохола  hahaha

# 199
Добро утро,  
Той още не е разбрал за купони и балони, кастрофони, мастрофони. Даже и не ще да знай, иска само на джобса да дойде край й да го оставят на мира до май, но това ще стане, кога се пресели в небесния рай, така че за сега му остава да бачка и трай.

Ух, да каже ли... Blush - по-слаб е, личи. Първа награда за стриктните дни. Щом тоз път се спрях от неправилното поведение, вярвайте, всеки го можи- туй е знамение!

Обаче, за да спре самохвалството Фенско, ще кажа мисълта на един человек, който умее да мисли- Не си ли продължил-не си започнал! Така че- вперьод!

Приятна ви неделя, люде добри.  bouquet

# 200
  • Варна
Привет, какво ми се е случило, още съм се увеличил, много мас съм натрупал....много
От днес съм почнал в мислите си нашия режим-закусил съм ярма с кисело мляко, ще трябва и лен да си купи
Ай, много е мазен,много
Де ги онез 9кила, станааа 13-бря  ooooh!

# 201
  • Варна
Алю, работещите-как са?
Таз година е много щастлив,че ще пропусне годишното приключване, малейй какъв ад преживя грахон в зародиш, а шушулата направо бе в дупка
Абе вий що не казвате,че Роса си сменили кутийките-гледам една оранжаво-червенееща кутийка Сметана -викам си, кой я знай на коя селска мандра е експеримент-няма да купувам, като турих пенджурата-ми то Росито бе, смятай от га не е ял сметань, че да сбърка толкоз
Ох, и сега-объркал съм си ярмата, обаче като подхванах кофичката сметана с орехи...въх,спрях някъде по средата, ама айде-няма да злоупотребява
Хайди

# 202
Алиоооооо, къде са мазните нахъсани мадами, яяя да се стягате, новата година няма да я посре6таме дебели я! Аз имам малко намаление, но не спирам да се боря. Малко развалих режима последните два дни, но няма6е как, бях на семейно събиране за съжаление по неприятен повод Sad и на хората не им бе6е то4но до моето диети4но хранене.
Тон4о, запо4вай режима само с правилно хранене за сега, пък ей го къде е март и спорта 6те дойде.
Буболе4е аз тоз метод отдавна съм го открила, ама не е много ефикасен за6тото е само обезводняване.
Пинки, я бързо остави бонбоните да не дойда ли4но да ги взема  hahaha Помисли си само - един бонбон 6те те зарадва  за около половин 4ас, а половин свалено кило 6те те радва цял живот! - ей каква мисъл казах само.
Мен ме няма6е известно време, но 4ак сега ни пуснаха интернета на новото място (нали ве4е сме в Кьолн), от днес давам обе6тание 4е 6те съм редовна тук.
Фен4о  Hug само така!
 Hug ви вси4ки и се стягайте!
съжалявам за 4 и 6, но не мога да намеря съответните букви на кредора  Embarassed

# 203
Оооо, Siiu , друже- добре си си дошел в темата! Hug

Ко да ви каже- сива, тясна дънка- 'зела да му дрънка.  Party

Смръкнал е бузите, корема прибрал,
ръцете пооформил, кракът поизтънял.
Но г*зот, да слабее, така и не разбрал.  Embarassed

Елате 'сичкото вий и си признайте, кой какви тайни крий.

Не му обръщайте фнимание, то не е совсем редовно, шалмуйското создание.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 15:11 от Фен

# 204
  • Варна
Аз мога да кажа, че участвам в дългосрочен турнир по надяждане с шоколад. Засега водя състезанието, мисля да спечелвам. Но не знам каквай наградата, аз нали съм честолюбив, не ме интересува материалното..  Laughing

# 205
Небесна  Heart Eyes изключително ми е драго, появата Ви е чудесна, а проявата /с турнира/- е някак...интересна.  Laughing
Обърнете фнимание, щом мен диетичната муза ме тресна- значи, скоро и за Вас ще е материя лесна.  Grinning

# 206
  • Варна.....
Малии, таз тема шоколадова станала  Mr. Green
Що така бе момичета?? Аз поне натова изкушение устоявам. Обаче със сърми и подобни не стоят нещата така. Да се похваля обаче (то не е май много за хвалене, ама нейсе) през последният месец не съм качила нито кило (пу- пу- пу на мен).
Фенски ти си наша гордост.
Тони, пътеводна светлина моя, недей така с тия фафли. На грахон не са му необходими.
Хай чао, отивам да се трудя.

# 207
Ах,Небсната,как ми хвърли ръкавицата само....ми то ние в един и същи кастинг се явяваме ,а аз да не знам. Небесна ,наградата е  1 мастербокс с шоколади или банбони-по желание... Embarassed
Не съм режина,Коледно настроение ме е обвзело,ама утре аз ще съм тази дето ще пазарува,готви,4исти..и такава проза значи....дано докато стане вечер не заспя на масата..хай пак ще намина,Весела Коледа момичета..

# 208
  • Варна
Бонжур  bowuu много ми е сън, много ми клепат очите. Туй грахови не са като нормалните бебета.Как се научи да спи при мен, не мога мога се наспивам....как да е, ще го дисциплинирам след Новата Година
Тайсе-дръж се, колкой то-две-три седмици и боба ще го изпръцкаш...тъй да се каже  Laughing даже съм убеден,че по-бързо ще свалиш от мен
Аз нямам напредък, само назадък
Подариха ни сокоизстисквач, и вчера стисках круши-сега има 3литра сон натуралитетен и ще се налива, че грахон е зле с ВеЦе-то
Па да видим
Весел празник на всички, оойй пак реве, айде друг път пак съм тук
И да гледате Ренето-Брижит, да си опрайте настроението, много действа таз женица

# 209
На всички-весели празници! Hug

Общи условия

Активация на акаунт