ВМ НВХ - О, диета, помогни ми да разкарам тез сланини! 37

• 28 322
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Честита КОледа мили малини !  Пише ви един преял тумбак ..но не ме е срам.поне веднъж в годината не трябва да ни е срам за 1 вечер пълна с прегрешения! Аз не,че съм се уляла с храната чак толкова,ама нали свикнах на по семпли количества и сега ми идва в повече всяко празнично меню....не,че се оплаквам де... Embarassed  Отивам да се поопъна,поизтърколя в хоризонтално положение...ох,чувстам се като един доволен морж...хлъц! Хай ще намина пак,да надзърна има ли и друг с такава съдба като моята..

# 211
  • Варна
Честита Коледа сладуни-маймуни  Laughing
Живи и здрави да сме,пийнете, апнете, че после пак в темата да цвъкнете

# 212
Честита Коледа!
Не е известно как се случи, но не преяде, нито на алкохола се поддаде! Thinking
От всичко взе по малко, но не му е жалко.
Въпреки мярката огранизмът реагира и таз сутрин за дълго в клекланд емигрира.
Сега се чувства строен, с коремец прилепен, с поглед див и боен, приятелят ви Фен.

Объркан е обаче- получи комплимент и то тъкмо на тема "боди-асортимент". Какво ли туй пък значи? newsm78 Нима е заслепен тоз фенов фен? Не види ли, че има меса и тлъстини, окръжности големи, безкрайни ширини? Учудващо различно ли гледат разните очи! Thinking
На всички ви. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 12:57 от Фен

# 213
Честита коледа момичета   bouquet Hug Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и успехи с всяко начинание Wink

# 214
  • Варна.....
Брейй, никакви ви няма, не ги ли изядохте тез сърми??
Почти съм режимна (ако не броя онова мааалко парче домашна торта).
Хай целувки милувки от мен   bouquet

# 215
Хъм, изгуби се мазното човечество. Може би отслабна? Или купон голям го грабна?

tais , не е ял сърми той, не е имало досега в менюто, те са в новогодишната програма. Ти домашна торта, той малко баклава, но няма да пра'им голям проблем от това. Изключение и туй то.

Днес е безапетитен. Ял е мляко, мандарина, мляко, осолено месо. Пил е кафета, колкото за всички китайски момчета. Сега е жаден, като смок, но няма да пийне ни глътка бирьок!

Днес е чел архивни теми и му домъчняло. Там Кейкито дума за Тихомировото тяло, перифразирам: "И 100 кила да стане Тихомир, пак ще е най-готин в целия мир!" Тъй си е, така е, но казвам без страх- По-сладък от всичко е малкият грах! Ухан муцам ммм....

Елате бе, сичкото друго народ. Или ядете тайно в мазата компот? Grinning

Хай ви, на сички от мен. Hug  Heart Eyes

# 216
Здравейте  Hug
Весели ви празници, не се съмнявам че са такива. Аз съм с червен тен по лицето от загар и същия на гъзината от пребиване, ама така е, който кара колело в снега  hahaha
Режим някакъв спазвам, торти не правя и на детето коледните торбички с лакомства цели седят, ама нали знайте моя проблем с алкохола, че покрай тези празници само изкушения.  newsm78 Кога ли ще се свърши туй виски в хладилника  Tired
Поздрав най-сърдечен  Peace

# 217
Ай, малини, мазни дружини  Heart Eyes Честита ви Коледа и Рождество Христово!!!
В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не ви отмине
с щастие и обич ви дари!
Прегърнете близките си хора и им кажете колко много ги обичате!
Ай, разчувствах се!
 Hug за всички!

# 218
  • Варна
Здравейте,
хич даже не съм заслабнал, набивам яко и вече трябва да спра,ама аде...
Сериозно, вече не ми се лежи на таз сламка,че докато кърмя не мога да свалям...че то той ще задмине стоте кила
Трябва да забранят сладкото, само туй ми е проблемът, иначе всичко друго ми е ВМ НВХ

Чеки ви пусна малко грахови снимки, ей тъй да разтурим напрежението....
http://picasaweb.google.bg/Tonimirkata/MomoKoleda#5284444873375888530

Хайди, чал до утре

# 219
Тончо младежа пораснал,а ти изглеждаш много добре.Относно диетстването,знаеш спирай сладкото. Naughty
Аз на теб ти се скарах сега да си се скарам и на мен.Спирай сладкото.Та да ви се похваля какъв съм стимул.Двама мой познати ги надъхвах,който имаха нужда да посвалят килца и единият за 4 месеца е свалил 30 кила.И сега нямам търпение да го видя,а другия е в процес на сваляне,аз що не мога себе си да надъхам да му се невиди.Хайде цунки   bouquet

# 220
Много съм надъхан, чак задъхан.
Вече пих 2 кафета и разтегнах дългите крачета!
Чувствам се лек, но и днес съм ангажиран човек.
Затуй пък утре, ако се случи, в край далечен ще се зафучи.
На всички желая весело посрещане на 2009-то лето и разбира се, накрая- новата да е по-добра от тая!
Всичкото дето не списвате, без изключение- му липсвате!
Чал.  Heart Eyes

# 221
  • Варна.....
Малии, Тони,  страхотен грахон, направо да го нахрачи човек  Hug
Ти си знаеш, но това, че не може да се свалат кг. докато се кърми не мисля че е вярно. Аз свалих най- много през първите месеци, докато кърмех баткото- а бях качила доста кг. общо 30  Embarassed И за около 5-6 месеца останала 4-5, които след като спрях кърменето подиетствах и махнах от себе си. Пък и едва ли сладкото (еспешъли фафлита) имат принос за кърмата и неиното качество.
Фен ти кога спа бе??
Щък как ги надъха тия хора бе човек???

п.п. Тая тема на сладкарска ще заприлича скоро- Кой повече мас натрупа, със сладко като се нарупа??  Joy

# 222
Фен ти кога спа бе??
п.п. Тая тема на сладкарска ще заприлича скоро- Кой повече мас натрупа, със сладко като се нарупа??  Joy

tais-чо, 'ма той спи бързо бе, туй е отговорът. Е, то според зора де, някогиш са разлага от сън, ама то туй рядко щастие му викат.  Grinning

Как го ядете туй сладко толкоз често?  newsm78 Тестото винаги му е било по-голям проблем от сладкото. Tired

# 223
  • Варна
Алю, здравейте  Grinning
Тайсе, аз съм си цоцолана по природа, с режима и спорт успях да се вталя и да подхвана един добър хранителен живот, но сега съм много далеч от новия Тихомир.Освен туй, може и да се сваля през кърмаческия период,но като ядеш сладко как аджеба...то всичко се залепя
Тесто не яде,ама хич, хляб не е виждал от незапомнени времена, ни баница,ни тиквеник-аа тиквеник май в 9ти месец ядох,обаче разни сладки....треперят ми ръцете като ги видя  #Crazy наркоман съм
ой, грахи се наспа...ай бегам

Закусил съм кисело с 1л лен, 1сусам, 3л овесени трици и орехи в млякото
Днес ще има кюфтета, ама да видим как и кога , че още не съм се научила да ги меся с една ръка,докато държа грахон в другата

# 224
Честти ви пържоло-винарски празници!!!!!!!! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт