ВМ НВХ - О, диета, помогни ми да разкарам тез сланини! 37

• 28 321
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна.....
Ай - ай какви мисли ти се въртят в главата Тони. Я мислата си позитивно да насочиш за отслабване и неядене на сладки гадости.
 Невена   bouquet

п.п. Офф Тони това в което е грахон много ми хвана око- шезлонг, гимнастика или кво е??  И откъде се купува подобна красота (бебока си го дръж- не че не е красив ама...... ревлив, само за нещото, в което е легнал питам). Че хич не съм наясно с тия нововъведения по отглеждането на бебоци. Пък трябва да се пазари все пак.

# 226
  • Варна
Нев,благодарим за пожеланията   bouquet
Тайсе-шезлонг е кака,само там мълчи,от как го получих вече си беля яйцата с две ръце,ще пиша на ЛС
Днес удържам-няма сладко,само една чаша кола,за вечеря-кюфтета с доматен сос предвиждам

# 227
Здравейте Милички,Мазнички,по-малко замазнени,заслабнали и хапващи-като мене.. Embarassed
Идвам да ви пожелая Щастлива Нова Година,да бъдете здрави,красиви и много усмихнати! Не забравяйте,че килограмите не са най-важното нещо в живота ни,веселете се,обичайте се,изкарайте си една незабравима вечер!  И така,както ви казвам,че кг, не са най-важното в живота ни...само да ви напомня,че както всяка година на 1 ви или 2 ри януари / като в меню по избор../ Ви чакам на кантара сутринта...нали разбирате...така ,малко само да се попремерим.... Laughing    ,че моят кантар вече е хванал прах...срам ме е,ама май по-големият срам ще ми  е на 1 ви...   Весело изкарване на всички!
    Тонче,много сте сладки,Грахончо е пораснал много,голям банбончо е станал!   Hug
Весела и Щастлива Нова Година !!!!!

# 228
http://www.youtube.com/watch?v=C_A7Hu0uKNw
Весело посрещане малини и наздраве

# 229
Весело изкарване на всички ви  Hug
Щък, благодаря ти за поздрава, в последно време съм на руска вълна Wink

# 230
  • Варна.....
Честита НОВА ГОДИНА, момичета  Hug
Все така усмихнати и заредени с вяра в утре-то!!!

# 231
Честита Нова година на всички мазни дами! Grinning

# 232
  • Варна
Честита нова 2009 година мили ми малини, безкрайно се радвам,че за трети път на 01ви януари съм пак в темата и ви честитя
Е то не е много за радост,че имам да свалям мас,но пък ако нямах, нямаше и да ви познавам
Много неща ви пожевалам, няма да изброявам, от хубави по-хубави са-само това ви споменавам
Hug Heart Eyes Hug

Ние бяхме с грахи, доволна съм, татко му се обади от Сингапуря, той НГ не е посрещал, че там празнували по китайския календар и кой я знае га им е новта 2009, ако изобщо е 2009 а не някоя си 152009 година
Та залепени на телефона пяхме химна, после тропах хорото, грахи на рамото ми забил глава-ко да го прайш, аз го приспя-те гръмнат, та друс-друс и после ай...в леглото
Ох,днес най-накрай ще излезе на пътя май, пече слънце, изглежда топлинно, слагаме космонавтите и изчезваме

П.П Ванче,ти нали стигна 65тото кюло, не ти ли хареса, петака ли гониш... мисли за мъж ти, кой ще  му топли кълката в студа  Heart Eyes

# 233
О мило ми Тони,де да беше така. BlushЙо-йо си спретнах,сега пак  ги гоня  тези 65 ... Sunglasses

Hug

# 234
  • да има едно лесно - на мотора
Честита Нова Година приятелки  Hug
Благодаря ви , че ви има  Hug
Желая на вас и близките ви много , много здраве - има ли го , всико друго се нарежда  Hug

# 235
# 236
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

По-малко килограми
за "мазните" мадами.
Здраве и късмет
да ги водят занапред!

bouquet

# 237
Ето ме и мен.
Ха честита ви нова година
Сурва сурва година,
весела година
да сме живи,здрави,слаби
до година до амина!От утре съм в режима остро.Ади цунки   bouquet

# 238
...и от него пи Величке, калвадооос...    Stuck Out Tongue Winking Eye

Честита Нова Година, момичета!

Здраве и живот ви желая, на вас и на близките ви, мир и повече добруване за народа ни!

Всичко друго може да се постигне с вяра, любов и труд.

На всички ви. Heart Eyes

# 239
Честита Нова година!
Много здраве и любов да има в домовете ви!  Hug

Мхм, как сте с кантара? Моят показва +2. Ама айди, тез дни ще махна едното, натрупано покрай цикъл (мда, появи се гадината най-сетне) и ядене на въглехидрати, а другото ще го мисля. Хем съм вкъщи и имам възможност, а и знам как се прави: ядене по 5-6 пъти на ден, хем нещо не ми се яде и като седна да ям, си наваксвам за 3 яденета. Лошо, лошо  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт