Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Защо обсъждаме промяна на заглавията на темите?
Как участниците реагираха на заглавията на темите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Защо обсъждаме промяна на заглавията на темите?
-
Как участниците реагираха на заглавията на темите?
-
Как реагират участниците във форума на загубата на бебета на други участници?
-
Какви действия могат да бъдат предложени за подкрепа на участниците, които са преживели загуба на бебета?
Но има една снимка, пак в гръб, но с по-светла коса, не е надписана, тя на кой е?Да не е преди да се подстрижеш?

Не можах да се снимам отзад, обаче

или
. Ако си разчистиш кутията, ще ти задам само още един въпрос
Мерси много на всички за поздравленията и пожеланията ви! Страхотни сте, много се привъзах към вас и подфорума ни!!! 

... ама, да си кажа и аз като слънцето си мислех, че тя “върви” пред нас...

Сега ще пробвам някаква професионална от салона, италианска е, но не запомних марката, за пръв път я чувам. Няма да се постригвам, решила съм да пускам дълга коса, като наближи да раждам може да я пооформя малко.
Знам, че няма кога да го нося, сега няма да ми стои добре, а за после...като сядам по пейки и градинки, като гушкам беба и ме повръща и се оливам с какво ли не, трябва постоянно да го нося на химическо. Друго си е да го пъхнеш в пералнята и готово. Позволих си само 2 пуловера да си купя, които ми стават и сега, пък и за после, стига да не ги разтегна много на корема.