Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мебелите от чам

 • 157 490
 • 526
 •   1
Отговори
# 510
 • Мнения: 2 216
Здравейте,
отдавна не съм надниквала, но да споделя одисеята ни с мебелите от чам или по-точно Лейзи, Велинград.
С една дума - дървеници. Всички мебели за детето са от там, боядисани в бяло. Да, но какво се оказва, че са боядисани и лакирани страните само, които се виждат. След 4-5пръскания и не утрепване на гадините, лекарства за детето, защото се обрива от ухапванията, вчера със съпругът ми разглобихме всичко. Дървениците са тръгнали от леглото и то, от снадката на двете страници, където не е боядисано или лакирано, като се махнахме металния панел  Sick.  Та сега се почва шкуркане, грундиране и боядисване на ново. Просто предупреждение, като си получите мебелите внимателно ги огледайте.Много съжалявам, че така се е получило при вас. Боядисахте ли ги вее? Аз имам един чамов скрин , който искам да боядисам в бяло, но той си е лак и не знам как да го боядисам. Обаждах се на една фирма, която поддържа мебели специално това не го правели защото било много трудоемко. Ако имате идея къде да се обърна за боядисване? Другия вариант е аз да се заема, но не съм сигурна във възможностите си. От тази фирма ми казаха, че трябва да се свали лака, дървото да се ''запечати'' ии след това да се боядиса и имало вариант боята на места да попие повече на др. не.


# 511
 • Мнения: 366
Да, боядисахме леглото и нощното шкафче. На татък и останалите.
Съпругът ми, първо минава с машинката с фина шкурка, и после директно боядисва. Боята е на водна основа, не мирише и бързо съхне.
Лака се маха с шкурка, но ако нямаш машинка си е трудоемко.

# 512
 • Мнения: 2 216
Такава машинка нямаме но ще даваме на ръка. А боята с мече ли я нанасяте? ММ ми казва че има пистолет за боядисване с него дали ще стане добре? Каква марка боя ползвате? Вие доволни ли сте от резултата, добре ли се получи боядисването?

# 513
 • Мнения: 366
Има евтини машини - http://www.praktis.bg/bg/Vibroshlayf-150W-90h187mm-RD-SA01-GT/5182/product/
Боята с валяче, съпругът ми е доволен. http://www.valenta99.com/images/5megahim_files/image010.jpg

Определено боядисването и по добро от това на Лейзи, не се пропускат никакви пукнатини, а всичко се запечатва.

# 514
 • Мнения: 2
В никакъв случай не правете поръчки в Лагера на Хризантема 2  ! Или ще чакате 3-4 месеца/в добрият случай/ , или ще си играете на криеница.

# 515
 • София
 • Мнения: 8 137
http://bogora.com/връзка-с-нас/мебелен-магазин-София
За тези ли, мен даже 2седмици ми казаха...но се отказах.

Спалня от чам удачно ли е? Мисля да се откажа от варианта с лепила/Пдч.
Други фирми да знаете? Търся не много скъп вариант, с поне 2 чекмеджета.

# 516
 • София
 • Мнения: 1 706
Нашата спалня и пак.
Тип ракла е, с газови амортисьори. Имаме и други мебели от чам на тази фирма, така че вероятно става и с чекмеджета. На гардероба и библиотеката механизмите са добри. Ползвам от около 5 години.
Мебелният магазин е в София, ул. Цар Симеон 221. На л.с мога да пратя телефон.

# 517
 • София
 • Мнения: 8 137
Прати на ЛС,колко ви струваше?

# 518
 • Мнения: 1
Четох хубавите отзиви в темата за определена фирма ,харесах си разни работи и една сутрин  се обадих да поразпитам за подробности.Останах доволна от условията им и след като по обяд го обсъдих с половинката реших следобяда  да поръчвам. Обаче човека отсреща явно беще доста подпийнал и както сутринта му разбирах перфектно следобяда направо фъфлеше.
Може и да е случайно,може и това да не се отразява на работата ,но ми светна една лампа ....и се отказах.Много е възможно да съм прекалено мнителна и поради това няма да спомена името на въпросната фирма.
Поръчах при хора дето съвсем нямах отзиви и подготвена за какви ли не ужасии зачаках.
При поръчката определиха размера на капарото и  срока .Оформихме всичко писмено и получих документ какво искам(рисунки с размери+ касов бон за внесената сума.Нарисувах им какво искам и какви да са размерите.Не съм искала нищо сложно или специално,а по скоро комбинация от различни техни неща но напълно изчистени ако ме разбирате.Няколко пъти наблегнах че искам всичко здраво и обезопасено защото съм родител на може би едно от най-палавите зверчета във форума.
На уречения ден отидох да доплатя,но не можах да видя какво плащам защото всичко бе натоварено в камиона и очакваше да тръгне.Платих ,получих си документите се прибрах у дома да си получа доставката.Мебелите бяха на елементи стовариха ги и тръгнаха без да поискат подпис Shocked ,а аз  до последно се питах къде е уловката кое няма да е наред.Уловка нямаше всичко пасна и бе точно каквото исках.Нямаше одрано или дефектно и размерите бяха такива каквито бях задала.Нещата са стабилни ,а не паянтови.Останах доволна.Хареса ми и че мога да си нарисувам какво искам и го направиха точно такова.
Магазина е на бул.Гоце Делчев,но номера не погледнах.Пазя телефона за връзка 952 33 78.
Фирмата е'' Мега-ПОЙНТ''


 

На вниманието на всички, които желаят да поръчат мебели от Мега-Пойнт. Проучете предварително некоректната фирма за да не останете един от многото прецакани погледнете тук http://registarbg.com/targovci/uslugi/magazini/registar/Sofiq.html

# 519
 • Мнения: 2
Четох хубавите отзиви в темата за определена фирма ,харесах си разни работи и една сутрин  се обадих да поразпитам за подробности.Останах доволна от условията им и след като по обяд го обсъдих с половинката реших следобяда  да поръчвам. Обаче човека отсреща явно беще доста подпийнал и както сутринта му разбирах перфектно следобяда направо фъфлеше.
Може и да е случайно,може и това да не се отразява на работата ,но ми светна една лампа ....и се отказах.Много е възможно да съм прекалено мнителна и поради това няма да спомена името на въпросната фирма.
Поръчах при хора дето съвсем нямах отзиви и подготвена за какви ли не ужасии зачаках.
При поръчката определиха размера на капарото и  срока .Оформихме всичко писмено и получих документ какво искам(рисунки с размери+ касов бон за внесената сума.Нарисувах им какво искам и какви да са размерите.Не съм искала нищо сложно или специално,а по скоро комбинация от различни техни неща но напълно изчистени ако ме разбирате.Няколко пъти наблегнах че искам всичко здраво и обезопасено защото съм родител на може би едно от най-палавите зверчета във форума.
На уречения ден отидох да доплатя,но не можах да видя какво плащам защото всичко бе натоварено в камиона и очакваше да тръгне.Платих ,получих си документите се прибрах у дома да си получа доставката.Мебелите бяха на елементи стовариха ги и тръгнаха без да поискат подпис Shocked ,а аз  до последно се питах къде е уловката кое няма да е наред.Уловка нямаше всичко пасна и бе точно каквото исках.Нямаше одрано или дефектно и размерите бяха такива каквито бях задала.Нещата са стабилни ,а не паянтови.Останах доволна.Хареса ми и че мога да си нарисувам какво искам и го направиха точно такова.
Магазина е на бул.Гоце Делчев,но номера не погледнах.Пазя телефона за връзка 952 33 78.
Фирмата е'' Мега-ПОЙНТ''


  

На вниманието на всички, които желаят да поръчат мебели от Мега-Пойнт. Проучете предварително некоректната фирма за да не останете един от многото прецакани погледнете тук http://registarbg.com/targovci/uslugi/magazini/registar/Sofiq.html

Има още подадени жалби срещу Ренета и Илия.

# 520
 • София
 • Мнения: 10 450
При мен цялото обзавеждане за детската стая е от Лейзи чам, но нямам проблем с дървениците.
А мебелите ги поръчах необработени и съм ги минавала лично само на места с масло осмо бяло.
Явно зависи от периода на поръчване.
За съжаление ще правя ремонт и най-вероятно ще се наложи да сменя сегашните мебели, защото не са функционално разпределени. На 5-6 г са вече доволна съм.

# 521
 • Мнения: 3 826
 newsm78Наистина  с огромно огорчение чета как някои фирми започват добре и после го подкарват през просото.
Съжалявам ако с поста си съм подвела някого!Самата истина е че по времето когато поръчвах аз всичко си беше ок.Въпросните мебели у дома  са си здрави и в употреба.
Не отдавна ходихме на гости на приятелско семейство,което се похвали с чисто новата детска стая.Направи ми впечатление ,че плоскостите от които е направено леглото бяха почти наполовина на това на моето дете. ooooh!
През 2012г стандарта на дебелина на дървения материал за легла бе 3см  сега е наполовина  ooooh!
 Thinking Tired

# 522
 • Мнения: 2 220
ще съм благодарна за прясна препоръка за изработка на мебели в софия.

проучвам и мнения за елица-велинград. повечето от картинките им на сайта са катинки, а не изработки от тях и това ме притеснява. това притеснително ли е изобщо или нормално  newsm78

дали пък да не пробвам и лейзи, ако и някой друг се включи. мога може би да ги помоля да лакират всичко...

# 523
 • София
 • Мнения: 1 706
Малко по-напред съм писала за магазин в София, в който могат да се поръчат мебели от Велинград. Към нашите стари (5 год.) скоро добавихме бюро. Също без забележки. Правиха по мои модели.

# 524
 • Мнения: 2 220
о, много благодаря, макар че гледах - явно не е достатъчно Peace
отивам на място там Peace

Общи условия

Активация на акаунт