Отговори
# 30
Desitka, аз на Плазмон кус-кус-а го правя вече с 4-5 лъжички сухо в-во, защото и на мен първия път ми се видя много малко, както е написано на кутията. Peace

# 31
  • София
пу и за мене близнаци - две момиченце или момче и момиче моля. Mr. GreenИ без това съм на Коледна вълна,та си го желая от сега! Mr. Green

# 32
  • BG
Здравейте,на всички които си пожелават бебчета им желая успех.Дано да се сбъдне мечтата им скоро и да се похвалят.
Ето и от мен някое клипче ако ви се гледа http://vanisyr.multiply.com/video/item/3
Много ви завиждам за срещичките,които си правите.Сега правя грис на момата,че ще видим дали ще й хареса,като стане.
Айде после пак ще се включа.

# 33
Зори, Жораче е много сладък на подписа ти. Вие вече го раздавате Коледно, браво  Heart Eyes

# 34
Дианка, Ангелче, пожелавам ви двойната радост от сърце!! А Жори е неотразим в коледната си премяна  Heart Eyes
Виви Ан, влюбих се в очите ви, пу пу, тези сини безоблачни небета на Виктор на Дианка и вашите огромни, красиви бадеми,сякаш отразяват цялата им малка детска вселена на искреност и чистота Hug
Мами, нищо не казвате за утре, продължавам да упорствам аз  Blush Laughing
Губи ми се Ането, май ще се глобяваме Grinning

# 35
  • София
vivi_an ,ама много е сладка,направо ми иде да я нагризкам цялата ,тази пухкава буболечка! Heart Eyes

***Cvete*** ,мерси.Мен вече ми е много коледно,тук всички магазини са украсени и са пълни с невероятни красоти.Вече започнах да пазарувам и ако продължавам така до Коледа,ще ме изгонят от нас накрая. BlushСега изнудих мъжът ми да ни заведе до един магазин и да купим играчки за елхата,че мисля да я слагам. Laughing

# 36
  • Sofia
Ето къде била срещата вчера, може ли чак сега да прочета за нея!!! Sad А ние вчера обикаляме Южния парк и се надяваме да срещнем някоя позната мама.  Wink
А утре ще идва у дома, инструкторка  по плуване за бебета и няма да мога да се присъединя към вас.
Много хубави снимки. Страхотни бебоци и елегантни майки.
Как отслабнахте? Кажете... Още кърмя Алек и съм 70 кг, а като забременях бях 60кг. Отидох да раждам 67кг. Направо като мина пред огледалото и  #Crazy
Зори и на мен вече ми е много Коледно. Даже бях питала какво мислите да подарявате на дечицата, но нямах отговор. С това хубаво време, ясно защо.  Laughing

# 37
  • BG
Polina13 , много исках и нашите да са сини като моите,обаче не са.Благодаря ви за хубавите думи.Всичките ни дечица са супер хубави.А Цвети на каката ще ми правиш ли нещо,ако трябва по-нови снимки да ти пусна.Сигурно вече ти се повдига от мен. Heart Eyes

# 38
  • София, Борово
Полчице, благодаря ти от сърце и да ти се връща Hug
Зорииии, абе Жори е много сладък - да го нагушиш хубаво от мен Heart Eyes
Вивиан, прекрасно ти е момичето - голяма пухкавелка Heart Eyes Целувки от мен и Вики.

# 39
  • София
Честити месечинки на Любомил-на - мама desi.a,Виктор-на мама viza;Кристина-на  мама ger4opiper4o,Димитър-на  мама grubby,Виктория-на -  мама mariel ,Евелина-на мама mandarina07,Ради на мама mimela6ka!
 Ех, колко много щастливи мами и бебета видях на снимките Heart Eyes! Ние, освен че имахме проблем с превоза, не можахме да дойдем и защото Раличка ми е малко болничка Sad. Зъби ли са, какво е незнам. Кашля и не спа цяла нощ и има лека температурка. Той и батко й изкара нещо подобно, така че може и вирус да е.
 Ради, и ние стискаме палци всичко да е наред Praynig
 Айде, Диди, Зори, действайте и догодина Вики и Жори да станат батковци ви пожелаваме!!!!

# 40
  • София, Борово
Поли, аз ще дойда утре - дано само не вали, че ще слизам пеша от Борово без кола.
Аз слизах в понеделник и във вторник ме хвана мързела, но утре съм на линия Peace

# 41
Аааа, без такива Naughty Ането си е тук и ви следи изкъсо  Grinning

Страхотни снимки разгледах, много хубава среща е било Hug И мен като Диди, нещо ме домързя и после съжалих, естествено Embarassed

Зори, Жори е страхотен в подписа ти, голямо момче Heart Eyes

# 42
  • Тук и там
Честито на всички месечинковци празнуващи днес!
Зори - браво за отмяната на Цвети и темичката ни!
Всички, които вече имат желание за братчета и сестричета на мартенчетата ни да пишат до Дядо Коледа или Дядо Мраз /кой както го разбира/ и междувременно да действат  Crazy
Ама много се радвах на снимките от срещата ви - разгледах ги няколко пъти с желание  Laughing Определено сте си изкарали страхотно всички - и мами и бебоци  Hug
vivi_an - Дара ти е голяма пъргавелка  Mr. Green Добре, че нямам този проблем и си оставям малката да ритка докато се преобличаме без да ме е страх, че ще потегли някъде  Peace

# 43
  • София, Борово

Страхотни снимки разгледах, много хубава среща е било Hug И мен като Диди, нещо ме домързя и после съжалих, естествено Embarassed

Ането, утре е поправителната сесия Wink

# 44
  • около Варна
Записвам се, че ще изтърва темичката с вашето темпо.

Софиянки, страхотна срещичка на готини бебоци и мами!

Исихия, честито ти християнче и венчавка!

При нас нищо ново, момата взе да става доста шавлива с тая проходилка, аз само ходя зад нея  с думите "тука не" и тя горката къде да пипа. Имам ужасно много цветя и не знам какво да ги правя, жал ми е да се разделя с тях, ама Ева направо не издържа да ги дърпа, че и да хапне.

Ангелче, направо зарязяваш с коледен дух!

Сокове давам по 60 - 70 мл. , но не всеки ден и като водичка по малко, не го изпива наведнъж.

Месото въведох с цяло бурканче, в което има 8% пуешко.

Сега като прочетох какво съм написала установявам, че съм започнала да говоря в умалителна форма, съвсем съм се издухала ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт