Отговори
# 210
Лори, ами наяжда се, като ги дам следобед около 16.00 и после яде АМ чак къъсно вечерта. Ама тя и с плодово пюре се наяжда 190 гр, така че явно не сме критерии.
pepe_80, и при нас е така с проходилката - стъпва на цяло краче без опората между краката, не знам дали е правилно.

# 211
  • София
ммм Лори,много апетитни тези палачинки. Heart Eyes

Аз цяла сутрин се опитвам да кача клипчета на Жори,но нещо сайта ми създава проблеми.Уж качих този клип :http://jorigree.multiply.com/video/item/23/23 (отваря ли ви се на вас ?),а като отида на клипчетата го няма сред другите. Close

Нашият тати още не е ставал,а Жори заспа до него преди час и половина и още си спинкат. Grinning

# 212
На мен ми се отваря  Peace Голям е сладур, как се кефи само и лиги точи от кеф  Heart Eyes

# 213
  • София
сега качих още едно мъничко и то се вижда сред другите клипове,а този не и ми е странно кво става. newsm78

# 214
   Здравейте и от нас. Лили заспа и дано да не се събуди след 30мин., а да си оспи добре.

ЧЕСТИТО НА БЕБЕТАТА С МЕСЕЧИНКИ.

За проходилката - и Лили се изправя и блъска проходилката с коремче, защото е на пръсти. Тя така си върви и когато я водя за ръчички. Като балерина е.

Май ще се откажа от кухнята и ще си й готвя аз. Така или иначе въведох прясното мляко и ще й правя десерти, но поне ще знам колко захар съм сложила и ще ползвам кафява такава.

Зори, после ще гледам клипчето, че да не събудя малката.

Тези проходилки като на Жори ги има и в Ларедута и са с по-различна предна част, а и дръжката ми се струва по-удобна за хващане. Може да ги погледнете, ако ви интересуват.

За тези каишки - не са ли вредни. Май бях чела такива неща, защото детето винаги е наклонено напред. Ако имате инфо споделете.

Ето и още нещо интересно за бебоците ни:
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-robe-et-chapeau-bebe-fill … tegoryid=49154507

http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-et-bonnet-pere-noel-bebe-fi … tegoryid=49154507

В тази връзка как поръчвате дрешките? Сантиметри ли гледате? На 74см. пише годинка, а ние преди 2седмици бяхме 75см. Следващото е чак 81см и го дават за 18месеца.

И като сме на вълна коледни подаръци набелязала съм и тези:
http://toytownbg.com/index.php?toy=10.4.496
http://toytownbg.com/index.php?toy=10.4.475

# 215
Тинче, за панталонки или цели гащеризончета - сантиметрите, защото все са й къси крачолите. Иначе за блузки гледам месеците.

Ние имаме подобно http://toytownbg.com/index.php?toy=10.4.475, но нашето е на Чико една костенурка и формичките се слагат в черупката й.  Това е за доста по-големи, според мен. Али поне, въобще не схваща каква е идеята. Заиграва се с частите де, но не по предназначение.  Laughing

Много хубави идеи давате, ще разгледам сайтовете и аз.

# 216
   Ането, благодарско за бързия отговор.     bouquet

За играчките с формичките и аз мисля, че е раничко, но мисля в переспектива.    Laughing

Да попитам за сядането от поза пълзеж. Лили го прави много странно. Както си пълзи, изнася едното краче в страни (почти прави шпагат), сяда, другото краче е свито назад (понякога си седи и така) и после приплъзва и него. Не знам дали ме разбрахте. Не се накланя настрани, за да си седне, а направо си прави шпагат. Леко съм притеснена за крачетата и затова питам дали има и други бебчета да правят този номер.

# 217
  • София
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
 Момичета, притеснена съм и имам въпрос. Раличка вече четвърти ден е с разстройство. Ака по 4-5 пъти на ден и акитата са зелени. Нищо не й давам за ядене, освен кърма. Пие оризова вода, но няма ефект. Започнах и аз да пазя диета за да не преминава нищо, което я дразни в кърмата. Но ми се струва, че нещата вече продължават доста дълго без да има подобрение. Знам, че обсъждахте преди подобни проблеми и ви моля да споделите как се справихте и колко време продължи цялата работа. Съжалявам, че ви занимавам с проблеми, а вие вече сте в празнично настроение. Благодаря ви предварително Hug Hug Hug

# 218
Здравейте,

Честити месечинки

Надето, аз бих говорила с лекар по въпроса, за да се изясни причината за разстройството. Зелено ако сме борили още в самото начало само с Нормофлор. Ето малко инфо за него http://framar.bg/product_review.php?id=30000057&from=0&p … 50+%EC%E3.+%2A+10. А 4-5 пъти на ден не ми се струва много. Поне и Марти си ака по толкова, но не е рядко  newsm78

За проходилките - и Марти си стъпва на крачетата, но за щастие на цяло стъпало.

И едно въпросче - Мисля да захранвам с телешко месо тази седмица, но всички пюрета, които намерих съдържат сол. Някой друг захранвал ли е с телешко и с какви пюрета? Малко ме притеснява тази сол  newsm78

# 219
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
 Момичета, притеснена съм и имам въпрос. Раличка вече четвърти ден е с разстройство. Ака по 4-5 пъти на ден и акитата са зелени. Нищо не й давам за ядене, освен кърма. Пие оризова вода, но няма ефект. Започнах и аз да пазя диета за да не преминава нищо, което я дразни в кърмата. Но ми се струва, че нещата вече продължават доста дълго без да има подобрение. Знам, че обсъждахте преди подобни проблеми и ви моля да споделите как се справихте и колко време продължи цялата работа. Съжалявам, че ви занимавам с проблеми, а вие вече сте в празнично настроение. Благодаря ви предварително Hug Hug Hug

Надето:) при нас помогна единствено Лечебната Хумана, но пък Калоян е на АМ. След първия прием на лечебна хумана разстройството спря. Най-добре се консултирай с педиатъра си.

# 220
  • София
Благодаря за отговорите! Аз се консултирах с педито вече два пъти. Тя каза да й давам Смекта, но Рали не го харесва и със зор изяде няколко лъжички. Знам, че 4-5 пъти на ден не е сериозно разстройтсво, но Раличка иначе си ака по един път на ден и не е зелено и воднисто. Най- вече ме притеснява фактът, че не се подобрява вече толкова време. Затова ви питах колко време е продължило при вас. Педито каза, че причината трудно може да се открие, а пък аз обвинявам себе си и своята лакомия, понеже преди да се появи този проблем изядох доста голямо количество жито, което беше пред разваляне Embarassed

# 221
едно бързо включване и от мен по въпроса с разстройството-бяхме така цял месец.какво ли не опитахме-лечебна хумана,оризова вода,сока на хип и ентерол и хидрасек и.....а бе всичко възможно,но не и не и като се появи зъбчето ни разстройството изчезна като с магическа пръчка!!!

# 222
Благодаря ви за отговорите, момичета! Hug
Ще видим каква ще я свършим с нашата проходилка, вече едното ми цвете е без листа Sad

Наде, според мен това разтройство е от зъбките. Поне това си мисля, след всички разговори тук с нашите мами, както и с майките по парковете. Но най-добре се посъветвай и с друг лекар, за да ти е по-спокойно на теб.

Тинче, ами щом на детето така му е удобно, защо се притесняваш? Аз си мисля, че щом никой не я насилва, а тя сама така си сяда, че няма проблем.

Наистина много хубави идейки давате за подаръци. Ще взема и аз да се поразровя из нета. Heart Eyes

Ето и малко нови снимчици от нас, на който му се гледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234272&pid=8513744

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 19:30 от pepe_80

# 223
  • София
Ането, мерси за отговора   bouquet Още днес й дадох ябълка + манго с извара и се хареса  Simple Smile Не можа цялото да изяде и после си го дояде, но видно я засити!
Полим, аз давам телешкото на Хип. То и в други пюрета съм виждала, че има сол, ама се надявам, че е нищожно малко... Confused
Зори, много сладко се кефи Жори на волана  Heart Eyes

# 224
Наде, не се обвинявай, наистина може да е от зъбите. При нас проблема се реши за няколко дни на специална диета. Има един сок на ХИП за обезводняване ORS200, давай и от него, той е морков с ориз. И може да купиш лечебна хумана, едно ядене на ден да и го правиш, като каша. На нас ни бяха казали също може- картоф, морков и ориз, нищо друго и нищо млечно.
Дано се оправи бебка по-скоро Hug

pepe, много сте сладки, а Марти прилича на теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт