Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 283 623
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 590
Горнооряховски суджук на "Димитър Маджаров" - по принцип харесвам продукцията на тази фирма, но въпросният суджук, държан в хладилник, в срок на годност, при отварянето вонеше ужасно на мърша! ooooh!
Аз също искам да изразя недоволството си от деликатесните колбаси на Димитър Маджаров, които се продават в Била на бул. България. Бих искала да подчертая, че съм голям любител на луканката и от около година си купуваме често от продуктите на тази марка. В последно време ми прави впечатление, че закупените от там колбаси са доста овлажнени. Имат горчив и кисел вкус, а обелката направо сама си пада. Единственото логично обяснение е, че изкуствено ги мокрят за да увеличат грамажа Thinking А пък когато сме си купували от магазинчетата, които продават продуктите неопаковани, луканките имат съвсем друг вкус и вид. Надали е просто лошо съвпадение!

# 1 591
  • София
За бозата:  спряхме да купуваме каквато и да е марка откакто преди няколко години мъжът ми разсипа боза на една боядисана с блажна боя повърхност. Боята се обели цялата след час-два.

# 1 592
За бозата:  спряхме да купуваме каквато и да е марка откакто преди няколко години мъжът ми разсипа боза на една боядисана с блажна боя повърхност. Боята се обели цялата след час-два.
И аз така спрях да пия ракията на баща ми. Прави я силна, над 60о[/size]. Като малка я пиех, ама сега вече не Simple Smile

Обаче нещо за експеримента "боза върху блажна боя". Аз лично бих спряла да купувам от тази боя. Или поне не бих извикала същия майстор Simple Smile

# 1 593
За бозата- не съм срещала боза без подсладител(искам със захар, ама няма). Ако срещнете свиркайте, че се навих вече да правя по рецептата от Гответе с мен. ooooh!

Случайно на пазара "Красно село" намерих боза със захар. Не си спомням името на продукта, но на етикета беше леля Вили - готвачката от BB3. Бозата имаше много хубав вкус.

# 1 594
Разни пакетирани кайми, опитах от всички марки и всички са гадост Close  Вече ще си меля месо в магазин.
единствено продуктите на "Еленските майстори"  си  заслужават парите.не ,че ги хваля,просто имам позната,която работо  във  фабриката и тя ми гарантира качество,аз вече избягвам всякакви други видове кайми и др. подобни ,уж от месо.предпочитам да дам малко повече пари,но да знам за какво!

# 1 595
Здравейте момичета. Ще се отбележа и аз за некачествените стоки. Снощи правих пилешки бутчета, но не помня марката. Миришеха на старо патешко месо, жилави си останаха въпреки  дългото печене. smile3516
След това, кайма на Чико-мирише на соя! и както каза приятелката ми- с магически способности за изчезва  [smilie=smile3516.gif
Незнам дали е подходящ продукта прах за пране Рекс-сода ефект, но нито ефекта, нито содата се виждаха.  Laughing
аз веднъж пържих кюфтета от кайма на ЧЕХ и миришеше на черен свински дроб.мислих,че си внушавам,но след като и мъжът ми опита стигна до същото заключение. #2gunfire

# 1 596
искам мили дами да добавя към вашият списък един пастет "Апетит", произведен от фирма Картел- гр. Варна- това е нещо отвратително, вътре ако се вгледате ще разберете че има пасирани боклуци... като хрущяли.. и т.н.... а след като ядохме от въпросния така апетитен пастет ни боляха коремите.

# 1 597
  • София
искам мили дами да добавя към вашият списък един пастет "Апетит", произведен от фирма Картел- гр. Варна- това е нещо отвратително, вътре ако се вгледате ще разберете че има пасирани боклуци... като хрущяли.. и т.н.... а след като ядохме от въпросния така апетитен пастет ни боляха коремите.
Май точно за същия пастет майка ми се изказа крайно отрицателно, че бил голям боклук... Аз лично така и не го пробвах.

# 1 598
Неизчерпаема тема,за съжаление.Ето от мен: краве масло в пакетчета на фирма"Вълчев",Асеновград.Пише "масло с намалено съдържание на мазнини"-че какво масло е тогава!Мирише на лой,като го разтопиш е още по-неприятна миризмата.Дали не може всички некачествени продукти в тази тема да се подредят в списък по азбучен ред ,например,и непременно да се пишат и техните производители.Или да се направи класация на най-често цитираните тук стоки и фирми,за да знаят хората какво да не купуват.Може пък този начин на контрол да се окаже по-ефикасен от разните уж контролиращи институции като ХЕИ и ДВСК които допускат производителите на храни да бълват боклуци! Mr. Green

# 1 599
Ето пак:десертно нишесте"Шоколад"на фирма "Елис"оод,Димитровград.Предполага се,че в нишестето с вкус на шоколад трябва да има какао,поне такова аз съм яла още от дете.Но във въпросното нишесте няма грам какао,а познайте какво-"оцветители за храни" и "аромати за храни".Когато го разтварям във вода, кафявата боя,която са сложили стои на гранулки и се размива постепенно,както когато разтваряш боя за яйца. newsm78

# 1 600
За бозата- не съм срещала боза без подсладител(искам със захар, ама няма).

Случайно на пазара "Красно село" намерих боза със захар.

Бозата която купувах с години също е много вкусна. Бутилката е излята с надпис на съдържанието- което включва захар. но  се срещат бутилки с етикети на които пише подсладител. След като попитах направо извора се оказа че е с подсладител. Sad

Предполага се,че в нишестето с вкус на шоколад трябва да има какао

не очаквай в нишесте Ягода да има ягоди  Wink и как иначе че струва 25ст. Такива са всичките- гадост. Аз купувам натурално когато ми  се налага или най- много с аромат- ванилия.

# 1 601
За бозата- не съм срещала боза без подсладител(искам със захар, ама няма).

Случайно на пазара "Красно село" намерих боза със захар.

Бозата която купувах с години също е много вкусна. Бутилката е излята с надпис на съдържанието- което включва захар. но  се срещат бутилки с етикети на които пише подсладител. След като попитах направо извора се оказа че е с подсладител. Sad

Много обичам боза, и понеже често купувам , Мимито също я обикна от малка .А днес майка ми като ме видя че съм купила боза , ми каза : " И аз много обичам , но преди време гледах репортаж по телевизията , че вътре слагали боклуци (стари кифли и т.н. - непродадените закуски) ги смилали и ги ползвали за производството на бозата И взех все по-рядко да купувам.."
А аз си мислех , че е полезна бозата ...  newsm78
Купувам все от боза "Здраве ". Веднъж купих боза "Босамакс" и хич не ми хареса на вкус  Rolling Eyes

# 1 602
ммм, не вярвам в бозата, от която купувах да слагат такива гадости, но със сигурност не е  и полезна, защото е брашно и подсладител. Тази от която купувах е в Стария Добрич  Wink. Не мога да кажа марката...че нямам етикет или бутилка сега...

# 1 603
  • В града на тепетата
За бозата мога само със сигурност да кажа,че не е от брашно, а от варено жито  Peace

# 1 604
  • София
И аз го гледах въпросното предаване за бозата, бяха спипали разни цехове, в къщи, в ужасни условия и наистина казаха, че използват сладкарски изделия с изтекъл срок на годност. Sick

Общи условия

Активация на акаунт