Към последната третина мина февруарската дружина!

• 13 146
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,мами!Някоя от вас (не си спомням коя  Embarassed) спомена,че прехода от 7-ми към 8-ми месец е критичен.Бихте ли обяснили защо!Аз това го чувам за пръв път.

Аз споменах, че е критичен прехода от 6-ти в 7-ми месец. Знам го от лекари, не съм сигурна за причините, само предполагам. Докторите казват, че ако бебето се роди след 28 седмица /първата от седмия месец/ има шанс да оцелее, а преди това- шанса е нищожен. Вероятно това е причината.

# 151
За мамите,които искат да оплетат одеалце за бебо малко идеи http://picasaweb.google.com/soesca9582/MantasBebe#
http://picasaweb.google.com/gmarna25/PLEDI#

# 152
Момичета,аз ви казвма чао защото излизаме...ама как съм се нагласила..и със жертиери Embarassed Embarassed Embarassedдори...нали трябва да сме секси.Много ви благодаря че днес не бях сама..а вие бяхте с мен       означава 1.000.000 Благодаря.

# 153
  • София
Наiema, благодарско за идеите за одеялца - супер са.

Dessi, приятно изкарване  bdbaloni

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 19:35 от bobsi

# 154
  • София/Овча купел 2
Честит Рожден Ден,dessi06!
Всичко най-най ти желая!

# 155
  • София/Овча купел 2
naiema,не дей така бе жена.Усложняваш ми много живота,и без това се чудя от къде да започвам с плетивата че толко много са ми се насъбрали.

Сега да се отчета малко и от последната консултация.От последния месец съм +4кг,т.е като цяло вече са +14 ако не бъркам Tired FaceКоремът ми не е пораснал уж в см,а огромен ми се вижда.Явно всичко се е залепило на друго място.Интересното е,че вече 2 или 3 път се оказва,че матката ми е много пораснала много,а детето не било толкова голяма.Каза нещо от рода че за сега трябвало да е около 27-28см,а при мен е 32см newsm78.Иначе бебонко е хипер активен.Не ме оставя нито за секунда,само рита.И така хубаво се е наместил горе под ребрата ми,че е ужас.Не мога и седнала да седя,така ме подпира.Абе ще ги окрякаме още 3 месеца,пък каквото такова.

# 156
  • Бургас
Аз имам предложение към zlatina_1982, dida_p, naiema, siolina, и други мами, бургазлийки и ние да се съберем да се запознаем на живо! Rolling Eyes Ако желаете, разбира се!

И - естествено - dessi06  newsm51 smile3525 newsm59 nbirthday newsm67  party023  bigdance2 Tada

# 157
Привет момичета!!! newsm68
Честито на мами,които ще се омъжват-пожелавам ви прекрасна сватба,незабравими мигове,семейна хармония и пухкави здрави бебчета февруари!И разбира се много усмивки! baloni
Деси   ura честит рожден ден със закъснение EmbarassedПожелавам ти много здраве,късмет ,любов и разбира се сладурско бебе февруари. Hug
Аз днес съм в много добро настроение,обикалях натам насам из магазинчетата,пак направих малко покупки,разгледах количките отново и отидох на гости на една приятелка,която си има момченце на 3 месеца и половина-голям сладур.Подържах го,поиграх си и чувството е страхотно!!!След това се прибрах вкъщи и така се наплюсках,че още ми е надут корема Embarassed
Утре съм на док и надявам се пак да видя нашата принцеска!
Маертеничка-мерси за хубавата песен newsm10!
Ами това е за сега хубава вечер!!!и се обличайте-става хладно!

# 158
Аз съм "ЗА" тази пицария "Класик".Само кажете за кога!На мен обедното време ми се струва подходящо.На някой "на път" ли му е пицарията за да запази евентуално?

Утре съм на ЖК.От един месец не са ме гледали на УЗ и сега нямам вече търпение!Лошото е,че дребният се оказа с температура и се надявам да ни се размине само с това.. Praynig
Лека нощ и сладки сънища!

# 159
Карбо, за "Класик" не знам дали има салон за непушачи, аз ходих там скоро, може би преди 15-дни, а преди редовно я посещавах, защото живеех две преки по-надолу. Но от последното ходене спомена ми е ужасен- превърнах се в пепелник, така смърдях на цигари, че цяла нощ се наложи да си проветрявам дрехите на терасата Sick Иначе нямам забележки newsm10
Абе момичета, много скъп тоя Марков беееее, егати цифромана #Crazy
Отивам да лягам, че утре сме на градина, лека нощ и целуфани  love001

# 160
  • София/Овча купел 2
Като не чете човек всичко как изпуска.Място за среща ли търсите?Мога да предложа един много хубав ресторант пицария в Бъкстон.Изцяло обновен,наскоро отворен.Ако има интерес ще кача снимки някъде и ще покажа,сигурна съм че ще ви хареса.Ресторанта е на съпругът ми,та и отстъпка ще има Mr. Green.

# 161
Аз имам предложение към zlatina_1982, dida_p, naiema, siolina, и други мами, бургазлийки и ние да се съберем да се запознаем на живо! Rolling Eyes Ако желаете, разбира се!

Дам, с това вече съм съгласна- на мен лично ще ми е много приятно а се запознаем Simple Smile Това вече ще е съвсем различен контакт от този във форума...истински...(не лицемерно да пишеш на някой непознат ежедневно колко ти пука за него  Joy ). Надявам се да се съберем голяма група Simple Smile

# 162
[Дам, с това вече съм съгласна- на мен лично ще ми е много приятно а се запознаем Simple Smile Това вече ще е съвсем различен контакт от този във форума...истински...(не лицемерно да пишеш на някой непознат ежедневно колко ти пука за него  Joy ). Надявам се да се съберем голяма група Simple Smile

zlatina мисля, че с последните си няколко поста успя да обидиш доста от присъстващите тук./съжалявам момичета, че говоря в множествено число/ Това, че съчувстваме на някого или се притесняваме за някого и за неговото бъдеще детенце в никакъв случай не е провокирано от лицемерие, а от много добри чувства. Това, че ти не успяваш да съпреживееш чуждата болка или чуждото нещастие, а още по-хубаво щастие си е чисто твои проблем. Но не смятам, че е редно да класифицираш нашите мнения като лицемерни.

Може би ти доставя удоволствие да дразниш хората и да всяваш напрежение в тази прекрасна тема, в която до този момент определено всички бяха приятеслки настроени един към друг.
Но ти явно не си от тях  Sad

Съжалявам момичета за този пост, но прекалено много се ядосах  Crossing Arms

# 163
mjeec, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! Желая ти много любов, сбъднати мечти и здраво бебче през февруари!  newsm59  Tada   party023
Фокси, Господ здраве да ти дава! Добре,че си ти та да ни обясниш как стават нещата! Много хубаво и ясно обясняваш всичко!   bouquet А сега ще се пробвам и аз с картинка, пък да видим дали ще се получи!
С най-добри чувства към всички мами-февруарки:

# 164
   е не става и това си е! Няма да се пробвам повече! Обещавам! Явно не ми идва от вътре! Ама може ли да съм толкова некадърна?  newsm78 Абе голяма съм шматка! Много се извинявам на всички! Приемете мойте прегръдки  Hug
Отивам да си легна, явно днес не ми е ден за картинки!  hahaha  Embarassed  doh
Лека нощ и приятни сънища!  smile3524

п.п. и desika не се ядосвай! Права си, ама какво да се прави хора всякакви!  Hug

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 00:46 от dideroncho

Общи условия

Активация на акаунт