Към последната третина мина февруарската дружина!

• 13 154
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте  newsm08
За мен този форум е начин да общувам с хора които се вълнуват в момента за нещо което и мен ме вълнува а именно бебчетата   ylinfant ,които очакваме.Все пак никоя от нас не е заобиколена от бременни за да може да общува с тях. Съжалявам че не мога да бъда полезна със съвети ,но на мен ми е за пръв път а допреди по малко от година дори не съм мислила, че скоро ще ставам майка. На мен лично ми е приятно да чета "безсмислените" постове защото именно те правят темичките по-интересни за чак толкова професионални съвети има все пак лекари към които да се обърнем.
Само моля ви да не решите, че омаловажавам съветите на опитните мами , напротив те са много полезни,   
но ако ги няма забавните неща мисля, че много по малко ще са тези които ще четат smile3529 толкова усърдно тема след тема.
Ами това е казах си мнението. И аз веднъж да напиша по дълъг коментар newsm47 

Едно подаръче за мамите, решили да се бракуват smile3525 vivi_mm и bibi_iv
За малко да забравя ooooh! . Аз съм навитак за срещичката във Варна, но убийте ме в момента пукната идея не ми идва за място  newsm78. Иначе като гледам ние сме по-малко, така че с побирането няма да ни е чак такъв проблем newsm53
Айде лека вечер за сега на всички  newsm08

# 136
честито на бъдещите булки ! Много весело да си изкарате аз бях преди 1.5 мес булка и беше мн весело. прибрах се от доки всичко е наред  си изследванията поне тъй каза. дано до края всичко да е наред.
деси от една чаша няма проблем. аз до сега отвреме на време по една чаша бира с позволявам е гледам да не прекалявам.

# 137
dessi06 първо на тебе да кажа,защото твоето е по-лесно за обяснение.. Като публикуваш нов отговор и като решиш че ще слагаш картинка просто цъкни бутончето под това за удебеляване на буквите...Дано си ме разбрала за кое бутонче става въпрос.Като сложиш мишока върху него ще ти излезе надпис "вмъкни изображение"...Натискаш го и на мястото,където пишеш се появява img   /img в скобички.Копираш си линка на снимката,която искаш да добавиш и го поставяш между вътрешните скобички ]тук[

Това е.То изглежда трудно,но не е.Дано да си разбрала,че и аз много подробно обяснявам...

iveto_1979 ти трябва да влезеш в съответния сайт,където си си харесала и направила линийката  и след като я генерираш трябва да копираш един код /ВВcode for forums/ и след като го копираш отиваш в профила си и в правоъгълника отляво на подпис поставяш гореописания код. И накрая натискаш най-отдолу на страницата,където пише "Промени профил" или нещо подобно беше newsm78

Ами дано да съм го обяснила като хората..Ако има нещо...аз ще ти сложа линийката,няма проблем Hug

# 138
Малко късно ,ама Деси newsm59  ura
Нека всичко което си пожелаеш се сбъдне и най-вече нека февруари ти донесе най- хубавото и здраво бебче.

# 139
Mомичета време е да почерпя аз накрая          и това специално за Фокси

# 140
  • София
desika това е адреса на пицарийката. http://www.pizzabg.com/classic/contacts/
Изглежда много добре и уютна.

# 141
  • София
Здравейте,мами!Най-накрая смогнах да ви изчета и се записвам в прекрасната ни тема-foxy81   Hug
dessi06,честит рожден ден!Да си жива,здрава и най-прекрасния февруарски бебок ти желая!
Поздравления на бъдещите булки с пожелания за дълъг и щастлив семеен живот!
Geia ,преди малко прочетох за твоите неволи.Представям си ужаса,който си изпитала.Важното,в крайна сметка,е че всичко е наред и бебка е жива и здрава.Ти само бъди спокойна и си почивай много! spoko
Виждам,че доста от вас вече са в 7-я месец.Вижда му се вече края.....Някоя от вас (не си спомням коя  Embarassed) спомена,че прехода от 7-ми към 8-ми месец е критичен.Бихте ли обяснили защо!Аз това го чувам за пръв път.
Аз пък миналата сутрин получих първата си "крампа" в прасеца.Болката беше ужасно силна и нетърпима.Мъжът ми веднага скочи и в просъница започна да ми разтрива крака,а аз виках от болка.Сега въпросния крак все още ме боли като от много силна мускулна треска.Абе,гадост!
Иначе всичко друго е о.к.Бебчето си ритка,когато му/и е кеф,а аз само си галя корема и му говоря! Heart Eyes

# 142
  • София
С моя бременилски мозък чак сега се заглеждам в адреса на пицарийката.Аз доста пъти съм я посещавала,но на снимките не изглежда същата.Хубаво е и не е голяма лудница.Запазват места и е вкусно  eat lalalala
Аз засега съм +7кг. но бебка също  едричък 1030г.  Laughing

# 143
Албенака,много точно обяснение си дала!  love001

Десика, душко и аз искам да знам колко струва ФМ при Марков, защото имам час за 11 ноември ( другата седмица) и изобщо нищичко не зная... колко ли ще ни одруса? Бях чувала нещо от сорта на 70лв., но преди два месеца, и не съм сигурна , че инфото е достоверно! Сега ще ровя, ако намеря нещо ще пиша!

Забравих днес да ви кажа, била съм при д-р Марков в на 25.09. - струваше 80 лв., не ми е давал диск, но много подробно огледа бебчо. Много съм доволна, но не мисля да ходя пак на ФМ след 30-та седмица, не виждам смисъл.
    Колкото до писането и четенето - ми да, свършват си темите бързо, какво от това? И аз не съм от много пишештите, но пък ми е приятно да ви чета, така че съм с две ръце за "свободата на словото"
Айде целувки!!!

# 144
Десинка колко съм щастлива и доволна,че успях да ти помогна и аз също МЕРСИ Hug

# 145
Деси, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много, много щастлива!
Наскоро имаше пусната тема в клюкарника, че по малко алкохол по време на бременност всъщност е полезно за бъдещото бебе Simple Smile Не знам колко е достоверно цитираното изследване, но не се измъчвай че си се почерпила!

foxy81, благодаря за прекрасната тема и за всичко, което правиш!

Аз днес нямам време, така че утре ще прочета какво сте писали и тогава ще напиша нещо по-смислено!

# 146
  • София
desika, аз ще ходя на късната ФМ на 15 декември! Като си записах час при Марков, ми казаха,че прегледа струва 100 лв., а със запис 120 лв.

Shocked Shocked Shocked
Стига бе , тоя човек на всеки различни цени ли казва. Моя позната ходи преди два месеца и й взе 90 лева със запис на диск.

На мен по телефона ми казаха 100! newsm78 #Crazy

# 147
  • Sofia
Здравейте, мами! Simple Smile
Аз чак сега се включвам, добре че темичката е на средата Simple Smile
Аз съм абсолютно съгласна с всички, които намират "безполезните" коментари за много полезни даже! Това е начин да се чувстваме близки и не виждам нищо лошо в поздравите и стиснатите палци, и благодарностите, и просто хубавите лафове! За мен е много разтоварващо да ги чета и да виждам, че всички сте добре (дори и да сте в лошо настроение или тъжни) и ако мога да помогна с нещо, макар и по интернет. Това е по тази тема, че се разпених нещо!  Mr. Green

Десси06,   Да си жива и здрава и много  щастлива!!!

(хайде сега да видя загряла ли съм на Фокси обясненията за вмъкването на картинка  hahaha. Много съм зле! Фокси, жива да си, че обясни, че направо ме беше срам да питам  Embarassed)

Честито и на госпожите! Много да ви слушат мъжленцата и къщата ви да е пълна със щастие!  bouquet

Аз също съм си записала час при Марков за 27.11. Цената е малко.... Crazy , ама мен повече ме притеснява, че все по нещо лошо казва... Confused Ама ще ходя, какво да се правя! Laughing

Ох, още неща исках да кажа, ама..... #Silly

А за срещата - аз съм с две ръце за и предлагам дата.....15.11. (събота) то все отнякъде трябва да се почнем Simple Smile)) И пицарията изглежда супер! Браво, Карбо! Hug

Хайде целувки на всички и хубава вечер!

ААААААААА, УСПЯЛА СЪМ С КАРТИНКАТАААА!!!!!

# 148
Лелееее, момичета, ама аз съвсем се отказвам да науча цената на ФМ при Марков ooooh!. То всички са различно, една с една няма, какво е това? Аз допреди малко се рових насам натам има разни форуми, но са много стари и нищо не ми върши работа, а все пак 100лв. са си 100лв.
Аз досега не съм ходила на ФМ и затова трябва да отида, но честно казано ако доки не ме беше пратил там може би нямаше да изобщо да отида! Е, хайде да не лъжа толкова Blush имам желание, и любопитството ме гони, но и цената, която ще трябва да платим не е малка! Но, нали е за бебчо  Heart Eyes!
Чудя се дали да не се обадя, но така както сте писали, то... Rolling Eyes Дали има смисъл? Или просто да си приготвя "около" стотина лева и така! Mr. Green

# 149
  • Стара Загора
За крампи-изпънете пръстите на краката в  контрашпиц-действа безотказно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт