Към последната третина мина февруарската дружина!

• 13 144
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
[ b] mjeec [/b]   newsm59    party023   party023    bigdance2
  Всичко най -, най, ти желая , да си много обичана, много обгрижвана и много подараци пък най-важния ще почака малко  Wink
 А на всички останали  добро утро и един прекрасен есенен ден. Кафета и закуски не предлагам защото и аз като дидерончо съм от председателите на кръжока "ръцете ви пречат" та картинки няма  smile3534
 Днес сме на диета  hahaha
 Малеее колко съм зле само дори и обикновените екотикони не са се качили  ooooh! ама мнооооного ми се спи още  Embarassed

# 166

Дам, с това вече съм съгласна- на мен лично ще ми е много приятно а се запознаем Simple Smile Това вече ще е съвсем различен контакт от този във форума...истински...(не лицемерно да пишеш на някой непознат ежедневно колко ти пука за него  Joy ). Надявам се да се съберем голяма група Simple Smile
Айде моля ти се да спреш с класификациите и определенията, никой не ти ги иска! Ако сме ти толкова лицемерни и неприятни с нашите писания просто не влизай тук, така няма да се дразним взаимно newsm10

Добро утро на всички! Съжалявам за резкия тон за закуска, ама някои хора очевидно нямат мярка или просто не се усещат newsm78
niunia, давай инфо за въпросното заведение, само да уплашим клиентите толкова много приятно закръглени дами, че във "Виктория" ни гледаха като голем камик #Crazy
mjeec, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm51 Пожелавам ти да си здрава, щастлива и да получиш най-прекрасния подарък след няколко месеца Wink
Моята мама също има рожден ден днес така че и аз имам повод да почерпя  party023 newsm24 Wine Glass beer2
smile3510
Пожелавам ви приятен ден, отиваме да водя малката на градина Wink

# 167

Добро Утро  Hug

Закусчица от мен, че съм освирепяла от глад.

Честито на всичко с повод!

# 168
  • София
Добро утро!
След като нощес се будих милион пъти, тази сутрин се поуспах! Та Албена, благодаря за закуската /макар и малко калирочна  Laughing/
mjeec,  newsm59 Да си жива и здрава!

Emym, да е жива и здрава и твоята майка!

# 169
добро утро и от мен мами
хубав и изпълнен с много положителни емоции ден
 Hug

# 170

Добро утро, симпатяги!

Аз много-много бързам, но исках да ви почерпя с една персничка (и специално за рожденничката, разбира се  smile3525 ). Дано да ви допадне моето чувство за хумор:

http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=41725

Ще се включа по-късно със снимки от изписването на юнак Стефчо  newsm32

# 171
добро утро и от мене  love001  love001  love001  love001
Относно килограмите,бях 53 кг когато забременях,сега съм 68 кг.... Weary
Гадничко ми е,и д-р Минев всеки път ми казва че трябва да се ограничавам,последния път ме помоли даже да спирам сладкото и тестеното...да ама пак си качвам като отче наш:)незнам как ще я избутам до края.И сега както вече съм си вкъщи,не ходя и на работа,сигурно ще стана топкаааааа #Crazy

# 172
teodora_popova Не се притеснявай за килцата.  Ще ги смъкнеш после.  Не остава много.  Времето лети бързо.  Още 2 месеца и ще се подготвяме упорито за рождениците да се появят.

Аз нещо пак съм се разпяла тази сутрин и поздрав и от мен за всички  smile3514  Hands Clap   superuu 

Момичета дали сте се замисляли за кръщене на бебчо?  Аз вече съм си избрала църква, но чак Януари ще се запишем.   bishop

# 173
 Мила ми Златинче,Господ е дарил живите същества с едно нещо,наречено сърце.Разликата между отделните същества със сърца е,че едните усещат,/СЪ/чувстват,съпреживяват,вълнуват се,обичат и т.н./все думи,които на теб явно са ти непознати/,а други изобщо не познават смисъла на тези думи...Сега изобщо нямам намерение да ти отделям такова голямо внимание,за да не вземеш да си помислиш,че си много велика! Имам обаче един въпрос към тебе...Ако ти имаш истински приятелки,с които да споделяш всичко, на които да можеш да разчиташ във всяка една ситуация и които биха ти помогнали винаги със съвет,щеше ли изобщо да се включиш във форума? Явно, за да влезеш тук е имало причина,така че не ми обяснявай НИЕ колко сме лицемерни...И понеже не искам да говоря от името на всички,а лично от мое...ти мислиш ли,че аз влизам ежедневно тук,за да се мазня на останалите,да им разправям колко са ми симпатични,да отделям почти цялото си време да "разговарям",макар и виртуално с тях,да се опитвам да правя нещо красиво за тях,нещо което ще ги зарадва...Знаеш ли,че когато аз казвам на някого,че ме е грижа,то е защото наистина ме е грижа и защото си представям,че и аз може да попадна в същата ситуация и да няма кой една добра дума да ми каже? Мислиш ли,че щях да правя това ако не ми пукаше?!? И с какви очи се съгласяваш на лична среща с някой,когото преди малко си нарекла лицемер? Не е ли точно това лицемерие е двуличие? Е,мене определено щеше да ме е срам...
Не ми се пише повече по тая тема,защото доста ми кипна,но не заради тая кукла Златинчето,ами заради намесата на такива хора като нея в споделянето на такива хубави моменти като бремеността...
Опитвах се да бъда максимално културна,само заради добрия тон на форума,но повярвай ми,Злате,на живо едва ли щях да бъда толкова културна... Научи се да общуваш с хората и се научи да чувстваш...
emym и ^desika^ са си изказали много добре мненията,затова няма да повтарям и техните думи,с които съм напълно съгласна.
И...о,да...тези мили момичета ме радват ежедневно.Това е и причината още със ставането от леглото да "ги търся" и наистина да им се радвам...Знаеш ли,че точно с хора,които не познаваш,можеш да си споделяш много повече неща,отколкото с тези,с които си всеки ден? И не бъди толкова сигурна,че в обкръжението ти НА ЖИВО няма лицемери...Просто си затваряш очите според мен...
Хубав и нелицемерен живот ти желая!!! Искрено,повярвай ми!

Съжалявам за не много приятния пост още от началото на деня,но просто не можех да го напиша на едно място заедно с поздравите ми към всички останали...

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 10:07 от foxy81

# 174
  • София
Добро утро и от мен   bouquet
Днес поспах, но милото каза че бебето не е и дори когато аз съм хъркала като чичко е имало яки ритници...
Хубавото е че тази сутрин всичко е спокойно - има някакви мръдвания, но според мен са в просъница на бебо Simple Smile
Чудя се дали има нещо общо кафето дето го пих онзи ден сутринта... ама чак пък толкова време да действа....  newsm78

момичета, недейте така да нападете zlatina_1982 - така го мисли - така го пише... нали затова имаме свобода на словото в темата Wink Аз не се чувствам обидена от коментара й, защото знам че не се отнася до мен... а на златето ще й кажа, че НЕ срещата ми е променила отношението... как може да е лицемерно да съчувстваш на майка, която има проблем с бебето си-пък ако ще да е най-непознатата на света....
обаче колко по-яко е на живоо да си приказваме... просто няма място за сравнение Simple Smile

А за тая пизария Класик - даже не съм я гледала коя е - пуснах един сърч във форума и това излезе... Сега ще разгледам сайта /+ ще прочета как става цитирането  Embarassed/
niunia , кажи и твоята идея плийз Simple Smile
иначе и аз имам една идейка, ама може би за 3-тата среща ще стане
толо, аз за 15-ти съм навита, но ми се струва че няма да се организираме за една седмица... Ако днес ми остане време, ще се пробвам да пусна една анкетка и ще ви дам линк Simple Smile

mjeec   newsm59

Много   bouquet и  Hug за всички Simple Smile

# 175
Добро утро момичета,
от днес пак съм на работа... по този повод да поздравя работещите за хубавия петъчен ден,  smile3558 smile3558 smile3558.

Нещо съм изостанала с темите и не съм много в час на кого какво да честитя.

Хубав ден на всички.   bouquet

# 176
Хайде сега едно лицемерно добро утро и от мен на всички лицемерки Joy Hug

mjeec
Честит Рожден ден!!! Пожелавам ти здраве за теб и цялото ти семейство,най-хубавото бебче на финала и само усмивки от сега нататък!!! Hug

carbo,най-неприятното нещо за мен е попадам в такива ситуации...Никой не искаше да напада Златина,дори имаше две-три момичета,които се опитаха още вчера да разведрят обстановката,обаче тя малко прекали с този си пост и е нормално да се чувстваме засегнати,дори и да не се отнася конкретно за някого: "Дам, с това вече съм съгласна- на мен лично ще ми е много приятно а се запознаем  Това вече ще е съвсем различен контакт от този във форума...истински...(не лицемерно да пишеш на някой непознат ежедневно колко ти пука за него)".

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 09:21 от foxy81

# 177
хей момичета не така,станало каквото станало,казахте си каквото ви беше на устата,хайде сега напред с позитивни мисли,да не вземем да родиме нервни бебоци,
Foxy,скъпа успокой се,хапни малко шоколадче и се усмихни блаженно Heart Eyes

# 178
Добро утро момичета Grinning
teodora_popova изобщо да не ти пука за килограмите аз съм вече +16 Embarassedно док каза да не се притеснявам,че кг.се свалят.И аз сигурно зимата ще се търкалям ама няма как  Joy
mjeec nbirthday
По повод кръщенето на бебчо,когато започвах втория си опит инвитро вечерта преди сондажа беше ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК и аз отидох на църква.Помолих се този път да успея и мислено си обещах че ако имам бебче ще го кръстя в тази църква.
Момичета аз нали лежах в болница и вчера моя док каза че май нямам право на консултация вече  #Crazy ами кой ще ме следи докато родя?Знаете ли нещо по въпроса?
Сега пък се оказа че болничните ми за тази година са 180дни и вече нямам право да ползвам,ще ме пращат на ТЕЛК доколкото разбрах,започва се едно голямо ходене и чакане пред кабинети,но ще видим до къде ще я докарам.Абе луда работа като цяло Simple Smile Лек ден мамчета!

# 179
Foxy,скъпа успокой се,хапни малко шоколадче и се усмихни блаженно Heart Eyes

Теодорче,аз съм повече от спокойна Hug а шоколадчетата нещо не са ми по вкуса Grinning Само да ти кажа,че и аз ходя при Минев и ситуацията е същата...Аз му разправям,че изобщо не ям тестени и още повече пък сладки храни,а той всеки път ми казва да ги огранича.Горе-долу качвам средно по 2 кг на месец и той пак не е доволен.Та по тоя повод вчера се изказах в един от постовете си,че все пак съм бременна,а не се боря за титлата "Мис Анорексия",така че продължавам да си ям така както досега и въобще не ми пука.Аз и без да ям в момента си качвам,така че...Варианта е изобщо да не ям и да качвам по 0.5-1кг на месец,та да е доволен Минев hahaha

Общи условия

Активация на акаунт