Ужасна аритмия! Помощ!

• 353 802
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Аз вземам половин таблетка от 5 мг. Вероятно не го сваля много, но пих и кафе сутринта. Не ми е сънливо, леко ми е отпуснато, но не мога да го измеря, защото са ми свършили батериите на апарата за кръвно, пък сега забравих да си купя като излизах...

# 166
Чувството е като, че ще си изплюя сърцето и когато прескока е по-голям, се получава спонтанно подкашляне.

Адски е гадно  Cry Мен ме плаши ужасно и имам чувството, че ще умра. При мен се получават след тежка вечер с пиене, както и понякога при смяна на времето. Общо взето не са чести, но достатъчни, че да ме държат все в страх. Иска ми се да успея да променя нещата, както е писала Мадам23, но засега неуспешно...  Confused

# 167
всички тези проблеми са свързани с недостиг на минералите Магнезий и Калий, жалко че лекарите са толкова неуки !! купете си магнеритч и калинор....и ще усетите разликата след една седмица...

# 168
купете си книгата Чудото на Магнезия и ще разбере защо и как ! 83% от хората имат недостиг на магнезий. Минерала срещу стрес е магнезий, минерала на сърцето е калий, търсете в нета повече инфо затова... имате недостиг на тези минерали в организма...

# 169
Не мисля, че можем ей така да си купим и пием магнезий и калий, защото предозирането е още по-опасно от липсата. И не се знае при кого на каквос е дължи.

# 170
И дали,ако отида в частна лаборатория ,ще ми намправят изследвания ,за нивото им  newsm78

# 171
moli84, от няколко дена мисля точно по въпроса с магнезия! Thinking Направи ми впечатление, че възобновяването на аритмията съвпадна с крампи по прасците нощно време и стигнах до извода, че имам нужда от магнезий!
Подозирам, че при мен се получава точно от липсата му. Peace

# 172
  • Враца
Magne B6 - сутрин, обед и вечер!  Peace

# 173
И дали,ако отида в частна лаборатория ,ще ми намправят изследвания ,за нивото им  newsm78

В частна лаборатория ще се радват да ти направят всичко възможно  Grinning

# 174
  • Абсурдистан
Изследвания за калий и магнезий се правят абсолютно задължително при такива оплаквания.
това бяха едни от първите неща, които ми провериха, когато лежах в болницата с пулс 180.

Пиенето безразборно и по съвет от форума на препарати съдържащи калий и магнезий, не само е рисково, но и опасно.

# 175
Момичета, и аз да се присъединя към вас, за съжаление. Sad

Мислех, че съм се отървала от този проблем, който ме мъчи от 10-ина години, но уви вчера имах ужасна криза.
Никакви признаци нямах през целия ден, бях весела, позитивна, не се ядосвах за нищо - така все се опитвам да гледам на живота.
И следобяда влезнах в един магазин със силен климатик. Усетих, че нещо не мога да си поема хубаво въздух и почувствах спазмив стомаха. Едва успях да притичам до колата, спряна на същата улица. Мислех, че всеки момент ще припадна. Седнах в колата и си измерих пулса, беше 160. Обзе ме познатата паника, че умирам. Добре, че имах валидол и диазепам, които веднага изпих и за около половин час спрях да треперя и успях да се прибера вкъщи.
Сега съжалявам, че не се откарах до някоя болница, за да ми направят изследвания, когато имам криза...
Иначе съм си правила май всичко - ехокардиография, два пъти кардиограма с натоварване, холтер за кръвното и все нищо ми нямало...

Сега се чудя какво ми предизвика тази криза. Май единственото, за което се сещам, са нервите, изхабени по кандидастването на моя седмокласник.  Обикновено, когато се мобилизирам при нужда, и когато всичко свърши,  рухввам...

Днес си обещах, че ако имам друг пристъп на аритмия, веднага ще отида в най-близката болница.

# 176
гледайте утре на кафе с гала,ще дават за магнезия!!

# 177
 paleto -след една случка с вентилатор ,имам възпалени нерви и мускули на цялата лява страна и винаги когато съм на по-силен климатик или пък изтина усещам болка и стягане от ляво и пулсът ми се ускорява,защото има засегната м/уребрен нерв.

# 178
Бях ви писала преди,но изглежда че никой не е обърнал внимание.Аз се оправих напълно от хомеопатично лечение-НАЯ-съдържа отрова от кобра.Две зрънца на 20 дни горе долу Имах прескачане със задушаване..Преди да започна моя приятелка ме беше молила почти цяла година.Тя спеше права, а беше на бета блокери.Сега е напълно добре.Наистина се поинтерисувайте за това.Идете някъде наблизо където има хомеопат.

# 179
Не прочетох цялата тема,но да питам: някой да е имал успех с билколечение и кои точно билки помагат при аритмия?

Общи условия

Активация на акаунт