Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 930
  • 637
  •   1
Отговори
# 105
Шанел,страхотни номинации е направила.
то това си е фен клуб направо
Не,просто Тони Сопрано ми обеща да ми купи нещо.И понеже не пия,ще ми купи нещо в София.

# 106
Никол,с най-добри чувства съм към теб,но броят на мнеията ти определено ме смущава и няма как да не си точкотрупец при толкова точки.

Да ама тя е регистрирана 2004, а ти 2006 и твоите не са малко Thinking Аз Никол много я харесвам Mr. Green

# 107
  • София
Шанел,страхотни номинации е направила.
то това си е фен клуб направо
Не,просто Тони Сопрано ми обеща да ми купи нещо.И понеже не пия,ще ми купи нещо в София.
А, добре, тогава!
Аз предлагам същата усуга на Селинджър и чакам оферта.

# 108
  • София
Никол,с най-добри чувства съм към теб,но броят на мнеията ти определено ме смущава и няма как да не си точкотрупец при толкова точки.
Това е обяснявано и преди.
В началото всички форуми отчитаха точки. Ако сега се отчиташе в клюкарника, моят брой точки също щеше да е шизофренно смущаващ Mr. Green

# 109
  • При хората, които обичам
Исках да номинирам Сряда, пазарен ден - да си отворим сергията за тема на годината, но, уви, тя е от миналата година. Защо сме я пропуснали, защо?!

# 110
Е добре,аз познавам много хора,регистрирали се през 2004 г.,но са далеч от цифрата на Никол.Как ги е направила толкова точки?Друг такъв потребител няма.

# 111
Тази прекрасна тема беше много късно пусната миналата година, затова.
 Crossing Arms

# 112
Ако се направя, че не съм видяла датата?  Innocent

# 113
Не беше ли пусната малко след като започнаха номинациите миналата година? В този смисъл, предлагам да се тестваме с номинация.

# 114
Е добре,аз познавам много хора,регистрирали се през 2004 г.,но са далеч от цифрата на Никол.Как ги е направила толкова точки?

С писане?  newsm78

# 115
Ако се направя, че не съм видяла датата?  Innocent
СЕРсем тайно обаче да бъде. Peace

# 116
Джей Джей, пусната е на 7 ноември. Ако Селинджър се брои за новак, честно е и тази тема да участва.

# 117
На мен ми се струва,че в някои категории се получи "юрууушшш на сиренето" и всички един след друг номинират едни и същи хора.

# 118
Малко гадно става за всички теми и потребители, появили се на бял свят от ноември натам. Това се вижда всяка година. Хем са нови, хем стари. Тъпа работа. Викам, да се тестваме с номинацията, пък съдниците да отсъдят.

# 119
Е добре,аз познавам много хора,регистрирали се през 2004 г.,но са далеч от цифрата на Никол.Как ги е направила толкова точки?Друг такъв потребител няма.

Далеч са, защото пишат основно във форуми, в които не се броят мненията Wink

Бу също ме конкурира, натрупала ги е в подфорумите за хранене и захранване на бебетата, както и аз Peace

11 мнения на ден за мен не са много, особено за човек като мен, чиято работа е на компютър, т.е. цял ден съм залепена пред него.
Ако исках да трупам точки, щях да драсвам 2 реда или да мяткам по една усмивка, не да ровя по сайтове и да пиша цели страници.

Това горното е м/у другото, не ти оспорвам номинацията, исках само да съм сигурна, че правиш разлика м/у черна и на всяка манджа Flutter

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 15:14 от Никол

Общи условия

Активация на акаунт