Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 964
  • 637
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Някъде по пътя са изпаднали предложенията ми за категории "Самотен ездач" и "Форумски хор".
Изобщо, подлагани ли са на гласуване тези категории?
И въобще категориите, де.
Аз нещо липсвах и пак не схванах какво се случва, но имам усещането, че тези номинации са традиционни, така да се каже, защото комай са като миналогодишните.

# 286
НиноТино, ако имаше такава категория, бих Ви номинирала за на най-учтив потребител.

Е, кво да се прави. Нищо, аз ще си го броя и това. Благодаря Ви.

# 287
  • София
Тино Нино, теб като водолей, мисля да те сложа в оперението.

Де Ваня я допълних в прозорливите.
И една от любимите си съфорумки писах - Искрица надежда, която не съм срещала скоро, но си е мод за милиони.

# 288
Изобщо, подлагани ли са на гласуване тези категории?
И въобще категориите, де.

Не знам. И аз липсвах.

# 289
Аз очаквах да ме номинира за цялостен принос поне.
Ако не за всичко.

А не си ли помисли, че дори него
го е страх от Liska, и го оправдай.

# 290
  • София
А не си ли помисли, че дори него
го е страх от Liska, и го оправдай.
Но и от Марадона.

# 291
Какъв психолог си, като намери най-неподходящите
хора за производство и пласмент на творбите ни, хм.

Бе не съм психолог, но пък ти личи, че те няма в тънките сметки и бизнеса. Joy
Излъсквам люспи всякакви, разбира се прфесионално. Wink

# 292
мами, я си насочете енергията към нещо по-полезно.. .и марш в предизборния ми щаб! Таз година ше трябва да победя сопраното... аз съм своего рода Обама  Crazy

# 293
Имаш цялата ми подкрепа фиатаджия  Hug

# 294
Имаш цялата ми подкрепа фиатаджия  Hug

да знаеш обаче.., че в моя предизборен щаб са само ентусиасти - кинти нема да вземе нито една орт вас... правим го с идеална цел.. .неква неправителствена организация го раздаваме Simple Smile

# 295
Аз и не търся пари. Ти ме спечели с дар слово и ум на бръснач  Grinning

# 296
Хм, тази номинация за липсите е много двусмислена. Гледам - номинират хора, които по собствено желание не пишат във форума и такива, които липсват принудително, т.е. имат бан.
Дано не забравя за догодина да предложа разделянето ѝ, че така просто не е честно.

# 297
Хм, тази номинация за липсите е много двусмислена. Гледам - номинират хора, които по собствено желание не пишат във форума и такива, които липсват принудително, т.е. имат бан.
Дано не забравя за догодина да предложа разделянето ѝ, че така просто не е честно.
Имам предложение...  ше трябва със сопраното да се явим на балотаж... шото много се разводняват гласовете!  Crazy

# 298
Явете се. Но да знаете отсега, бонбони не пием.  Naughty

# 299
Ок, аз спамя, Фиатаджия.  Laughing Разбрах. Златните катерички и умопрачителните теми на разговор са само фасада.

Да попитам нещо - в златна кукувици повече + или - смисъл се влага? Гледам, че хората различно тълкуват и гласуват.

Общи условия

Активация на акаунт