Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 773
  • 637
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм опулена, Калинушка, че ме няма номинирана при крсавиците.  Crossing Arms

# 31
Да бехте мрънкали в темата, където се обсъждаха категории и условия. Имаше и анкета. Мблях беше фаворит. А на ви ся. Играйте темпово, следващите са догодина, тогава ще имате шанс за промяна.
А баш.
100 страници глупости се изписаха в онази тема, сега - мрън.
Догодина да блеснете с нови, хиперинтересни, меганемазни и ултра забавни предложения за номинации.
Тони, отивам да те номинирам за Черпак./емотикон с разперени ръчички/

# 32
Има много полезни потребители, които помагат на останалите с информация и подкрепа. Не виждам подходяща за тях номинация?  Thinking

# 33
Има много полезни потребители, които помагат на останалите с информация и подкрепа. Не виждам подходяща за тях номинация?  Thinking

Точно така - аз съм такава потребителка  bowuu

# 34
Много добра идея, Борисе, браво. Хем да не се разводнява другата тема, хем клюкарките да си чешем езиците.

На мен не ми са интересни самите номинации, но ми е интересно да наблюдавам хората как се държат покрай тях. Даже се притесних за момент за хората, които толкова се развълнуваха в пред-номинациооната тема дали ще са номинирани, че нямат друго какво да ги занимава. Тони и Лиска пощръкляха, за теб да не говорим.

В моята проста главица голяма част от категориите всъщност са за Оттегчена Домакиня На Годината, защото се „награждават” празнословците. Някои иначе интелигентни хора, които заради мързел и инерция дремуцат ежедневно във форума, не усещайки, че прекаляват и се излагат.

Потребители като  Judy, anette101, crazy chick и Деметра за мен са много по-смислени и мненията им –по-значими от цъкащите семки в Клюкарника. Бих ги номинирала, но няма смисъл да се хвърлят бисери на прасетата.

Последно, искам горещо да благодаря на номинаралите ме, че ги дразня. Моля дишайте дълбоко и не се пукайте по шевовете. Целувки и реверанси.

# 35
Нямам вдъхновение да номинирам.Накрая на всички редове ще насвяткам по едно тони сопрано.

# 36
Нямам вдъхновение да номинирам.Накрая на всички редове ще насвяткам по едно тони сопрано.

Ти си любимата ми съфорумка! Just do it!

# 37
  • София
Алиса, тъкмо мислех да те слагам в една от категориите.
При хумора.
Ама може и да остана неразбрана. Thinking
Затова клонях към цялостния принос.
При краткия ми престой в чужбинския форум, ми беше крайно полезна.
Освен това, аз просто те харесвам, та ме влече да те сложа.
От друга страна, разбирам, че теб такава идея хич не те екзалтира.
И не си само ти така.

И сега размишлявам как да впиша наистина хубавите хора в тези номинации, защото си имам своите фаворити. Те знаят колко ги харесвам, де, но у мен изкристализира идеята да взема и тук да си изпиша всички, които заслужават собствени категории в моята лична класация.
И като оформя мислите си, ще взема да го сторя с наистина подобаваща сериозност.

# 38
  • София

Аз пък хич няма да те номинирам, щото ти си ме пропуснал Whistling

# 39

Аз пък хич няма да те номинирам, щото ти си ме пропуснал Whistling

Клонка, спокойно, пазя те за финала. Имам бутон редакция, все пак, а?
Хайде сега, накарай ме да го използвам, знам, че знаеш как.

# 40
  • Кацнала на едно дърво.
Много сте сериозни.
Тъжно е, ако животът някому се върти сал около изсмислени награди и пр. виртуални четки. Абе, лузърско си е. Като Мис Тиква - Алабама 92. Mr. Green
Това са си клюкарски номинации, откъдето и да ги погледнем. Няма начин да са други, пък и по-добре. Все пак критериите са доста несериозни - номинираме се по симпатии, това е ясно. За мен номинациите са малко, форумските симпатии мои са твърде много, оказа се.
П.П. Калино, много си хубава на снимка. Мисля, че на живо ще си още по. Я да не скромничиш, ама ха.  Laughing А Флор да не се оплаква, плаши наред с тези ножища и кървища.  Joy

# 41
Василиса, стига спам! Номинирай ме и после гласувай за мен. Ако взема черпака, обещавам да ти готвя 2 седмици и в бонус ще мия и чиниите.

# 42
Не знам кого да номинирам, скубя си косата тука в опит да извлека познание изпод нея. Василисо, номинациите са важ-ни, утвърждаващи и консолидиращи форомската общност, не се закачай!
ПП Приемам подкупи за номинации на лични.

# 43
пак ще има априлки срещу целия форум  Joy

# 44
  • При хората, които обичам
Номинациите са важни - посетих тортената тема и правих торта. Само по себе си, това е събитие. Имам доволен съпруг и щастливи деца, което не е новост, но сега са по-...
Въобще...ползи много, победителят - само един, то е ясно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт