Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 897
  • 637
  •   1
Отговори
# 375
Идеята на КаЛейка ми харесва, но зависи какво ще се вложи в определението "кофти". Защото "кофти"-то за едни е талант за други и обратното. Laughing

# 376
Форумски петел-- Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 377
Ако има категория "Форумски петел" е редно да има и "Форумска кокошка"

# 378

Що, не е задължително, както се знае на един кокошарник един петел е достатъчен за n брой кокошки. Taka , че титулярка е излишна, всички са на едно ниво , кудкудякат и снасят. Laughing

# 379
Е, винаги има и една рекордьорка, дето вади по-големи Яйца  Laughing

# 380

Що, не е задължително, както се знае на един кокошарник един петел е достатъчен за n брой кокошки. Taka , че титулярка е излишна, всички са на едно ниво , кудкудякат и снасят. Laughing
Точно това имах предвид. Щото то е ясно, че борбата е кой да е петела Mr. Green

# 381
Посмях се на последните номинации за най-абсурдна тема - "Споделете". Преди половин година си мислех, че номерациите на темата обозначават възрастта на споделящите. И дълго време се чудех откъде толкова петдесет и отгоре годишни във форум за майки. 

# 382
  • София
 Както се изразява Класикът: мерна ми се един гущер в униформа....Носеше метла и противоотрова...

# 383
Абе, Сопрано, не те ли питах аз навремето
ти ли си на аватара, когато все още никак
не ми беше известен Милко Калайджиев, а
ти, разбира се, потвърди и ми чопна думите?
На Ботев ли ми се правиш?

# 384
 Лисицо, какво да ти е кажа и на мен ми открадна "важно ми е" и гледам, че го номинират за моята фраза, като негова. И нищо чудно и да спечели, плагиата му с плагиат. Ама така е с нас цветята сред бурени.

# 385
Започнаха се ударите под кръста, гледам.
Хейтърки!
На кой му пука кой е открил Америка, когато Обама е един?!

# 386
  • Sofia
Темата се казва Коментари към Годишни форумски номинации 2008
Знам, че ви затруднявам, но моля, не спирайте да четете заглавието след първата дума.
Яжте пуканките внимателно и дъвчете със затворена уста.
Първото за да не хвърляте по земята, второто заради доброто възпитание.
Почиствах на няколко пъти, не ме карайте да включа прахосмукачката на мощност, от темата да останат 3 (три) страници и мъдростта на вековете в останалите страници да свърши злополучно в кофата.
Благодаря за вниманието!

Ако и това не помогне, мога и в стихотворна форма да го оформя!

# 387
17.Мис Пламтящи чаршафи (страстна, тъй да се каже) аХ`Не!
 Shocked  hahaha hahaha

# 388
Лисицо, какво да ти е кажа и на мен ми открадна "важно ми е" и гледам, че го номинират за моята фраза, като негова. И нищо чудно и да спечели, плагиата му с плагиат. Ама така е с нас цветята сред бурени.

Кифлата, ами да беше изокала в рамките на 24 часа. Вече ми е късно да редактирам. Пък и той си затрая, мискининът му дебелокож.

# 389
Цитат
19.Мис Едисон (за изобретателност) Борис
  Laughing

Знаех си, че трябва да номинирам фразата му "мен само понякога ме вземат за мъж".   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт