Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 891
  • 637
  •   1
Отговори
# 390
Ако и това не помогне, мога и в стихотворна форма да го оформя!

После обаче да не те номинират за Пламтящи чаршафи.

Моят коментар иначе е, че що се отнася до категорията
Златоуста фраза, или както там се казва, трябва всяко
предложение накрая да влезе в анкетата и да се гласува.
Защото досега май само една или две фрази са номинирани
от повече от един потребител. Пък и борбата ще е свирепа.

# 391
Златоуста фраза, или както там се казва, трябва всяко
предложение накрая да влезе в анкетата и да се гласува.
Защото досега май само една или две фрази са номинирани
от повече от един потребител. Пък и борбата ще е свирепа.

Съгласен съм и аз. Важно ми е.

# 392
За мен пък номинациите за Вълка за "Плейбой" са ми малко странни. Все едно за Плеймейтка да номинирате Бабчето или некой друг бабиерос...
Ама кво се очудвам, след като видяхме Лили Иванова в Плейбой...

# 393
За мен пък номинациите за Вълка за "Плейбой" са ми малко странни.
Е, преди две страници направихме разграничения в категориите  Simple Smile

# 394
  • София
Темата се казва Коментари към Годишни форумски номинации 2008
Знам, че ви затруднявам, но моля, не спирайте да четете заглавието след първата дума.
Яжте пуканките внимателно и дъвчете със затворена уста.
Първото за да не хвърляте по земята, второто заради доброто възпитание.
Почиствах на няколко пъти, не ме карайте да включа прахосмукачката на мощност, от темата да останат 3 (три) страници и мъдростта на вековете в останалите страници да свърши злополучно в кофата.
Благодаря за вниманието!

Ако и това не помогне, мога и в стихотворна форма да го оформя!
Аууу рядко се намесвам в такива неща, но Татти, поне на мен ще ми е адски интересно как би звучало това в стихотворна форма  Embarassed  Blush
За да не съм съвсем офф... поред мен номинациите са предрешени, ако не си идвал по сбирки..никой не те знае  Rolling Eyes

# 395
  • София
Селинджър ходи по сбирки? Пропуснала съм.
А за Дона  и как` Сийка знам, че не пропускат. Яхнали метлите прелитат от парти на парти.
Не, rainy... , в объркване си.

# 396
Off off off : rainy, имах тениска като аватара ти, 1 към 1 на Don't Panic.. Умили ме!

Кога започва гласуването? В смисъл вечерта или сутринта, да знам да си лягам ли? Mr. Green

# 397
  • При хората, които обичам
Сбирки, но и индивидуален подход на ЛС!

# 398
  • София
Ами по коментари и т.н. изглежда, че повечето сте се виждали, или греша  Rolling Eyes? Някакси иначе е силно нелогично да има номинации за красота, купонджии, плейбой и т.н. Това си е лично мое мнение разбира се  Peace

# 399
  • Кацнала на едно дърво.
Ех, Марадона. Флавио Биаторе на колко години е?  Naughty

# 400
За да не съм съвсем офф... поред мен номинациите са предрешени, ако не си идвал по сбирки..никой не те знае  Rolling Eyes
Ми така е, ето, една сбирка пропуснах, и Флор веднага ми отмъкна номинацията за красота  Crossing Arms

# 401
Цитат
Ами по коментари и т.н. изглежда, че повечето сте се виждали, или греша  ? Някакси иначе е силно нелогично да има номинации за красота, купонджии, плейбой и т.н. Това си е лично мое мнение разбира се

Грешиш, но като натрупаш над 1000 мнения или над 1 година във форума (whichever comes first) ще разбереш защо. Не се шегувам. Международните сбирки ги правим на екватора - да е удобно на всички.

# 402
Райни, грешиш. Миналата година никой не бе ме виждал. Спечелих някакъв приз,
златен профил, ако не се лъжа. И плейбой бих спечелил, но не се чувствах уютно като такъв
и възпрях фенките си. Което направи Сопрано плейбой на 2007-ма. И носът му се вирна като зенитно оръдие.

# 403
  • София
Райни, грешиш. Миналата година никой не бе ме виждал. Спечелих някакъв приз,
златен профил, ако не се лъжа. И плейбой бих спечелил, но не се чувствах уютно като такъв
и възпрях фенките си. Което направи Сопрано плейбой на 2007-ма. И носът му се вирна като зенитно оръдие.

Вълчо, аз говорех за други номинации... за Профил е ясно, че само от форума става   bouquet А за плейбой..не съм съгласна с номинация на определен човек, без да е виждан F2F (тук пак да отбележа, че това си е мое мнение, но то е базирано на дългогодишния ми опит по чатове Mr. Green ) А иначе, колкото до профила ти, наистина ми харесват аватарите, които избираш, за това мисля, че напълно си заслужавал наградата  Hug

# 404
rainy..., грешиш, и аз не съм ходила на нито една сбирка, но се оказа, че някои ме номинират за страстна.  Laughing
А за плейбой не е нужно да си го виждал лично човека, просто да има такова виртуално поведение.  Laughing

Виж за красотната категория и аз не бих гласувала без снимка поне. Та Имелда няма ли да ми пратиш една поне на ЛС. Не е честно все пак за нас от провинцията е трудно ходенето по софийски сбирки.  Crossing Arms  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт