Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 888
  • 637
  •   1
Отговори
# 405
Имелда, закъсняла си малко с агитациите. Трябваше да вземеш пример от Сопраното. Рано пиле, рано пее. Почна от началото и победата му в кърпа вързана! Все още ми е интересно , какво ще получи Шанел, ама тя и Сопрано си траят. Twisted Evil

Сели, ти май ревнуваш , а Mr. Green Вълкът е обаче старо куче Peace

# 406
# 407
  • София
pasinet,нима се учудваш на номинацията си  Thinking
С този аватар(и)  ми е чудно,как не си се оплакала за сексуален тормоз все още... Mr. Green

# 408
Имелда! Не съм очаквала удари под кръста точно от теб!!!
Мислех да те номинирам в категорията благородна графиня, обаче категорично няма да дам гласа си за теб! Разочарована съм. Нещо повече, омерзена съм, че зад гърба ми отмъкваш приза за красавица.  Crossing Arms

# 409
И плейбой бих спечелил, но не се чувствах уютно като такъв
и възпрях фенките си. Което направи Сопрано плейбой на 2007-ма. И носът му се вирна като зенитно оръдие.

Дай си самоотвод, бе, Вълк, като не ти е уютно в тази категория.
А не бях забелязал и миналата да възпираш някой. Всъщност само ти си помниш, че си бил втори и непрекъснато го повтаряш.
Признай се за победен и се подготви да си пак.
И наистина ли смяташ, че тва може да вирне носа на някой?

# 410
Тия правила за номинациите, май не ги обмислихме добре.
Да си прадставим 9х2номинации + 20х1. Какво правим, а?
Тони, как не те е срам, караш ме да търся темата ли.
Ако ти е кеф, признавам се за победен за 2007-ма.
Аааа, вирнатото било пръстът ти.

# 411
Стасита, като си тук да попитам: Що за заблудена уфсъ би сложила един минзухар в мелодраматичната категория?  newsm78
щото минзухара постоянно киха ,а иначе не ми се рови за да ти дам линкове на някои твои теми сама да си отговориш.Последното нещо ,което си спомням е това
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340917.msg8984158#msg8984158

ooooh! ooooh! ooooh! по-добре да замълча..

Паси, мен са ме натряскали сума ти мацки в една друга категория, което донякъде  ме изненадА, ама щом така изглежда.. да сме живи и здрави (не е като да няма връзка с казаното от теб де)

# 412
Мъжете,особено един от тях,вземат много насериозно номинациите.Може би не е оценен където и от когото трябва.....Споко бе,хора,това е майтап все пак.Сега някой да не си загуби съня заради номинации във форум.

# 413
  • София
Исках да ниминирам за Златен запъртък и една тема ,но не успях да я открия.Беше в Здравния ,може и да е изтрита.Беше свързана с "пещерата на сперматозоидите"
бел.ред. за басейна в Панчарево

# 414

Флор, Имелда, дами!
Конкуренцията ще е жестока, не мога да се реша, обърквате те бедната ми ,малка главица ! Опиянена съм от невероятната ви красота, затова....номинирам и двете ви! А пък да не се сърди и Джулито, номинирам и нея, само мир да има Peace

# 415
Kölsches Mädel  Shocked
Защо бе жена ме изплющя в тая категория?
Въй, освен че дразня на нотар женицата, сега и това.
Ще се надуя и ще се пръсна накрая.

# 416
Джули, коя е на нотар женицата?

# 417
Хохохохох, минзухар, кво ти стана бе моме  Laughing

Нищо ми няма бре. Ама "МЕН"-а на форума нещо не може да преглътне факта, че е номиниран  за дразнител (от мен).

# 418
veni9, Флор.

# 419
Може ли някой да ми даде линк с победителите от миналата година, не с номинациите, а кой в коя категория е спечелил. Че нещо с търсачката не можах да се справя.   Praynig
Да видя за какво е толкова голяма дандания, нова съм все пак.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт