Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 906
  • 637
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моля ви, госпожи...в кой подфорум се намира толкова номинираната тема "В услуга на милото"? ДиС?

# 91
Профил: селинджър 
Име:  Марадона

# 92
Моля ви, госпожи...в кой подфорум се намира толкова номинираната тема "В услуга на милото"? ДиС?

В Клюкарника.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319905.0

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 14:23 от Мария Лу

# 93

Имам сериозни подозрения, че този човек е и Селтакис, ама може само да си въобразявам, модовете щяха да хванат досега двойния акаунт  Laughing

# 94

Имам сериозни подозрения, че този човек е и Селтакис, ама може само да си въобразявам, модовете щяха да хванат досега двойния акаунт  Laughing
И аз имам такива подозрения  Peace

# 95
  • София
Имам процедурно питане и то е сериозно.
Наистина ли Марадона е бивш Селинджър?

Toй бе!
А така!
Значи промяна - моят плейбой ще е Марадона Mr. Green
Досега беше Селинджър Joy

# 96
  • София
Е, не е честно значи, то, ако е Селинджър, Марадона и Селтакис, тогава значи се е разклонил и ще обере всички награди Joy Joy Joy

# 97
Черна мерудия ми звучи като на всяка манджа мерудия.Ти напълно отговаряш на условията ,ако означава това.Ако пък означава нещо друго,значи може да съм се объркала и ще се коригирам.

Ами то си е обяснено в скобите - точкотрупци.

Това са потребители, пускащи "празни" мнения в подфорумите, в които се борят, с цел увеличаване на бройката. От рода на "Запис", " Peace", "И аз" и т.н.

# 98
  • София

Това са потребители, пускащи "празни" мнения в подфорумите, в които се борят, с цел увеличаване на бройката. От рода на "Запис", " Peace", "И аз" и т.н.
Да именно .Беше пълно с тях в КМ,докато се отчитаха мненията и имаше коментари от рода "Ах" "Въй,въй.com".Сега по последни данни на Как' Сийка видна и професионална клюкарка Wink Blush се подвизават в готварският

# 99
  • София
Черна мерудия ми звучи като на всяка манджа мерудия.Ти напълно отговаряш на условията ,ако означава това.Ако пък означава нещо друго,значи може да съм се объркала и ще се коригирам.

Е, пак си ти, де - я виж колко точки си натрупала. Егати, колко ли "запис-чета" си пуснала Joy Joy Joy

# 100
  • София
Сега по последни данни на Как' Сийка видна и професионална клюкарка Wink Blush се подвизават в готварският
Затова отчетен трябва да остане само здравният, да им избуи хипохондрията, значи. Колко ли теми за пъпки и патологично никнещи косми ще има там Mr. Green

# 101
  • София
Сега по последни данни на Как' Сийка видна и професионална клюкарка Wink Blush се подвизават в готварският
Затова отчетен трябва да остане само здравният, да им избуи хипохондрията, значи. Колко ли теми за пъпки и патологично никнещи косми ще има там Mr. Green
Айде нема нужда.Аз и сега срещам безумни съвети за самолечение,какво остава за по нататък ooooh!

# 102
Много сте сериозни.
Тъжно е, ако животът някому се върти сал около изсмислени награди и пр. виртуални четки. Абе, лузърско си е. Като Мис Тиква - Алабама 92. Mr. Green
Това са си клюкарски номинации, откъдето и да ги погледнем. Няма начин да са други, пък и по-добре. Все пак критериите са доста несериозни - номинираме се по симпатии, това е ясно. За мен номинациите са малко, форумските симпатии мои са твърде много, оказа се.

Много много си права.
Аз в този форум се забавлявам, затова и съм в Клюкарника. В други подфоруми и сериозни професионални, регионални, здравни, майчински и тн теми не влизам, не спамя, не се заяждам с потребителите им и не ги дарявам с безграничната си любов и либидо.
Тези номинации и най-вече коментарите около тях са ми забавни и малко ме е яд, че точно последните седмици и предстоящите такива имам адски много работа и нямам време да следя всичко.

Освен това искам да благодаря на Бианка и всички останали, които ме спасиха от Дисквалификация. Целувам ви. Ако спечеля в някоя категория, ще ви благодаря и от трибуната.

Искам да се извиня и на всички, които заблудих със смяната на ника си от Селинджър на Мараадона. Временно е.

# 103
Никол,с най-добри чувства съм към теб,но броят на мнеията ти определено ме смущава и няма как да не си точкотрупец при толкова точки.

# 104
Шанел,страхотни номинации е направила.
то това си е фен клуб направо

Общи условия

Активация на акаунт