Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 23 032
  • 637
  •   1
Отговори
# 135
Номинирана съм в две много странни категории, хем дразня хората, хем съм толерантна  Mr. Green

# 136
Готова съм да харесам бандитките от тортената отчетна тема, но как без да съм консумирала творчеството им? Thinking

# 137
  • При хората, които обичам
Рони, за теб не е препоръчително да ходиш там. Просто няма да можеш да опиташ всичко. Което не пречи да ти предложат Mr. Green

# 138
Аз не ща да ги гледам, трябва да бъдат опитани одобрени всички. Ако съм прояла вече торти, щото малко се съмнявам във вкусовете си. ooooh!

# 139
Номинирана съм в две много странни категории, хем дразня хората, хем съм толерантна  Mr. Green

Тази, дето те е номинирала за втората, нещо се е пообъркала..  Mr. Green

# 140
И аз мисля да номинирам Сопрано навсякъде, само да обещае, че ще произнесе реч при награждаването.
Ета-та обаче ми е фаворит за купонджийка, нищо, че не съм я виждала да танцува.

# 141
  • София

Тази, дето те е номинирала за втората, нещо се е пообъркала..  Mr. Green

Джули и аз това си помислих като видях - викам си брей, някой се е объркал.
Много си ми симпатична, ама мисля, че си от хората право куме в очи, а това не се доближава много до толерантността Grinning

# 142
Още не съм номинирала, но има време!
Сега попрочетох малко от темата В услуга на милото. Мъ божке ле,боже, мъ кък съм пропуснала таквъз тйема !  Mr. Green като се замисля, май бях на морЙето тогава!

Нали имаше предложения за номинации за правописа #Cussing out Там имах някои супер кандидатки! Жалко! Не знам дали не е късно за въвеждане на такава номинация!

А относно отчитането на публикациите newsm78, нещо не мога да схвана логиката в КМ да не се отчитат, а в Здравословни или На път, море ... да се отчитат. Но пък , да не продължавам, че ще вземе някой да ме номинира за Черна мерудия Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 17:30 от Kölsches Mädel

# 143

Нали имаше предложения за номинации за правописа #Cussing out Там имах някои супер кандидатки! Жалко! Не знам дали не е късно за въвеждане на такава номинация!

Те са малините  Grinning

# 144
12.Златен запъртък (най-абсурдна тема)- Борис
                                              Звезделинаааааааа

# 145
Някой друг, освен мен номинира ли темата за продажба/размяна на съпружеството?

# 146
Имам поне седем любими писачи във форума. Кой да номинирам, кой е по-достоен от другия? И всеки е индивидуалност, и всеки ми е интересен. Само трима не мога. Би било нечестно.
Половината от споменатите в номинациите въобще не съм ги чела, предполагам повечето се изявяват в някакъв тип "клубни теми" и там другите са ги открили.
И изведнъж около номинациите във форума се появиха хора, чието присъствие не се усещаше отдавна. Много ми харесват, още не пишех тук, докато ги четях. Но въобще не знам тази година ли беше.

# 147
Нещо не светкам  - това номинации само за хора от Клюкарника ли са? щото се въртят има-няма 10 имена във всички номинации... newsm78

Нормално и логично е в "клюкарски номинации" да се номинират "клюкари" от други "клюкари Mr. Green

# 148
Нещо не светкам  - това номинации само за хора от Клюкарника ли са? щото се въртят има-няма 10 имена във всички номинации... newsm78

Точно за това има бутон за редактиране - аз също изтрих Ева и 10те цента от номинацията за Чужбинския и ги смених с други "атракции". Важното е при номинациите да има разнообразие, за да има после борба при гласуването Wink

# 149
Шанел,страхотни номинации е направила.
то това си е фен клуб направо
Не,просто Тони Сопрано ми обеща да ми купи нещо.И понеже не пия,ще ми купи нещо в София.

Не нещо, а всичко!

И аз мисля да номинирам Сопрано навсякъде, само да обещае, че ще произнесе реч при награждаването.
Ета-та обаче ми е фаворит за купонджийка, нищо, че не съм я виждала да танцува.

Реч, разбира се, дълга и патетична! Обещах.

Общи условия

Активация на акаунт