Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 23 013
  • 637
  •   1
Отговори
# 165
ааааааааааа,аз следя!

# 166
# 167
  • София
Аз съм си написала т.10 още снощи. Пък. Смела, но и безотговорна.

# 168
Цитат
12.Златен запъртък (най-абсурдна тема)- Борис, номинирам всички абсурдни напъни на автора.

Вземи се напъни и ти малко и си харесай една от моите абсурдни теми и я номинирай както всички други правят.
Номинацията е за една тема, ако нещо не си разбрала.

# 169
Цитат
12.Златен запъртък (най-абсурдна тема)- Борис, номинирам всички абсурдни напъни на автора.

Вземи се напъни и ти малко и си харесай една от моите абсурдни теми и я номинирай както всички други правят.
Номинацията е за една тема, ако нещо не си разбрала.

Ами не мога, съжалявам.  Старая се да ги забравя колкото може по-бързо. Ти си избери, коя си харесваш най-много, пък аз ти обещавам да сложа линк към нея Peace

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 20:53 от звезделина

# 170
Искам да поясня - аз и Селинджър (сега Марадона) не сме една личност. Не сме чак такива шизофреници все пак!...Ще пропусна с пренебрежение обидно ниския брой номинации за мен (аз толкова се старах за вас, а така ми се отплащате, а?!), защото съм платил на внушителен брой ромски гласоподавателки тук, така че в кърпа са ми вързани поне 3 приза....дано поне ги улучат правилните категории!
Няма да си губя времето в пропаганда за себе си, аз съм сигурен в победата си, но ще използвам целия си авторитет върху електоралните маси за да ви кажа: Гласувайте за Клонка - ТЯ Е!!!

# 171
Ми дано фенките улучат брато JoyУспех!

Аз имам един процедурен въпрос:какво толкова е обещал потребителят Тони Сопрано на потребителките Звезделина,Калин@ и Шанел?

# 172
Аз имам един процедурен въпрос:какво толкова е обещал потребителят Тони Сопрано на потребителките Звезделина,Калин@ и Шанел?

Не е "много", а всичко. Има разлика.

# 173
Ще взема да си сложа един лозунг - Гласувайте в категория кукувица за Еовин!
Така малко предизборна кампанийка... Laughing

# 174
  • тъгата в мен

Не е "много", а всичко. Има разлика.
Аха...значи е малко!Халал да си им! Laughing

# 175
Преди доста време бях дал в деца с увреждания и хронични заболявания линк към клуба на социалните и обратно в клуба на социалните линк към деца с увреждания. Само katiABV дойде при нас, регна се и помогна на много родители с консултации. Какво толкова и в кои теми е успяла да раздразни съфорумките от БГ мамма, че толкова често е номинирана за най-голям дразнител. По брой на номинации ще е на първа позиция за гласуването.

# 176
сврачето  Drunk  какво ти пука

# 177
Подробности моля,подробности! С туй "всичко" ме лъжеха в 10 клас Embarassed

П.С. Ама виж,гласа ми  за Форумски плейбой го имаш вече!  

# 178
  • тъгата в мен
сврачето  Drunk  какво ти пука
Детенце ,не издавай вътрешно-градски порядки и табиети Wink
Пука ми на шишарката,дето се вика,ама си изгубих близо половин час време да чета номинацийките и реших,че тук ще ми е по-интересно!

# 179
Преди доста време бях дал в деца с увреждания и хронични заболявания линк към клуба на социалните и обратно в клуба на социалните линк към деца с увреждания. Само katiABV дойде при нас, регна се и помогна на много родители с консултации. Какво толкова и в кои теми е успяла да раздразни съфорумките от БГ мамма, че толкова често е номинирана за най-голям дразнител. По брой на номинации ще е на първа позиция за гласуването.

Странно, Вълк, в постовете си изобщо не показва такава толерантност.
Спомни си една нейна тема за неваксинираните деца и трябва ли те да бъдат приети в обществото (по спомен).
Тезата й беше написана с толкова жлъч, че не знам как не получи предупреждение от мод.

Общи условия

Активация на акаунт