Отговори
# 195
  • Испания и Стара Загора
Здравейте фиданки,
аз реших от днес отново да съм на 90-дневната,но по новата схема.С японската свалих само 2кг. Confused
И така днес ми е белтъчен ден.Сега пускам следобедното кафенце.

# 196
anita29 мерси за кафенцето и се радвам че си си само в нашите редици Hug
Момичета аз писах сега на модератора на подфорума с молба ако е възможно да се закове темата ни с рецепти, защото иначе за 2 дни и ще се изгуби назад. Надявам се модератора да изпълни тази молба-предполагам и вие сте на мнение, че трябва да се закове темата за да не бяга и да е удобно да пишем и четем в нея. HugСтискайте палци да заковат темата Praynig

# 197
Здравейте,мили момичета!
Да си призная благородно ви завиждам за волята ,която проявявате!Аз няма да мога да се справя! Сега не ходя на работа, седя си в къщи с детето и непрекъснато се изкушавам да си хапвам! Станала съм 95килограма.Направо се плаша и се отвращавам от себе си !Моля Ви ПОМОГНЕТЕ МИ![/color]Дайте ми съвет как да издържа на глада!Какво да направя,за да се погледна спокойно в огледалото без да се уплаша!
Благодаря Ви горещо предварително!

# 198
  • Испания и Стара Загора
Vania Jordanova заповядай при нас.Тук взаимно се подкрепяме и си даваме кураж.Диетата е лесна,няма забранени храни ,а всичко се яде в определен ден.Аз също съм си вкъщи и гледам детето,но с помощта на момичетата тук,успаях да се преборя с 2/3 от излишните кг.Ако искаш направи един 4-дневен цикъл и виж как ще ти се отрази.Ние сме с теб. Hug

# 199
Фиданки, преписах ви при рецептите един примерен белтъчен ден от книгата Peace

Предлагам целите рецепти да се оцветени в съответния цвят, по-пригледно става и разграничено.

Жанета, объркала си цветовете - и въглехидратният ден ти е син.

Кремвиршите по-добре го забравете. А за въглехидратен пък въобще не са! Имат соя.

# 200
Здравей,anita29!
Очарована съм от резултата при теб!Май трябва да се напрегна малко и да започна и аз с вас да постигам чудеса, а вие ще ме подкрепяте  и съветвате нали?Ще се настроя през почивните дни и от понеделник - ще бъда най-стриктната Ви последователка!

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 15:51 от Vania Jordanova

# 201
  • Испания и Стара Загора
Vania Jordanova  о,моя резултат не е нищо в сравнение с този на Elinor. PeaceТя като се включи довечера ще ти вдъхне повече кураж. Wink

# 202
Vania Jordanova заповядай при нас.Тук взаимно се подкрепяме и си даваме кураж.Диетата е лесна,няма забранени храни ,а всичко се яде в определен ден.Аз също съм си вкъщи и гледам детето,но с помощта на момичетата тук,успаях да се преборя с 2/3 от излишните кг.Ако искаш направи един 4-дневен цикъл и виж как ще ти се отрази.Ние сме с теб. Hug
Vania Jordanova Hug
Хайде скачай бързо при нас. И не е нужно да се настройваш за понеделник. Просто почни от утре. Направи си едни пържолки със салата за обяд, кюфтета или кебапчета на скара, пиле със зеле на фурна например. Пий супринта едно кафе и плод и на обяд си хапни белтъчна храна. За вечеря хапни от обяда. Аз съм очарована от тази диета. От 03.11 я започнах и имам 5 кг. свалени. Също като теб съм по майчинство. В началотона предния месец бях 91 кг. За 10 дни семейни проблеми свалих 5 кг. и тогава реших, че искам още да сваля. Известно време четех тук из всички диети докато не прочетох тази. И още на другия ден казах, че я почвам. И така с помоща и съветите на момичетата тук вече съм на 12-ти ден и с 5кг. по-малко. Направи 4 дни(белтъчен, варива, въглехидрат и плодов) и виж резултата. Аз имах за тези 4 дни 2 кг. по малко И реших, че няма да спирам докато не стигна целта си, която за сега е 65 кг. В момента вече тежа 81кг. Чувствам се супер и изобщо не гладувам. Вчера съм била на въглехидрати и цял ден съм яла Постни шоколадови квадрати и шоколад Crazy
Хайде започвай диетата при нас Hug
Vania Jordanova  о,моя резултат не е нищо в сравнение с този на Elinor. PeaceТя като се включи довечера ще ти вдъхне повече кураж. Wink
О, да-elinor80 е с невероятни резултати в отслабването. Иди на поста и на предните страници и в подписа й разгледай снимките от преди и след като е отслабнала. Просто няма да повярваш, че това е една и съща жена. Тя е невероятна и е моя стимул.

птица мерси че ме коригира. Аз в бързината докато спи дребния и не съм доразбрала за цветовете. Но вече се коригирах Peace  bouquet

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 15:56 от janeta*

# 203
Vania Jordanova  welcome !
Аз също съм в майчинство и започнах миналия месец тази диета. После малко се оплесках и реших да мина на друга, ама не се получи. Сега съм пак тук и искам да кажа, че съм -2кг. от тази диета.  В момента тежа 60кг., а в края на април родих второто си дете и бях 75кг.  На всичкото отгоре не се чудя всеки ден какво да готвя в къщи и те се шегуват с мен, че откакто съм на диета се хранят всеки ден с различно.

# 204
Ехоооооо..., фиданки Hugкъде сте всички newsm78
Днес следобяд си пиша сама тук. Хайде бързо се отчитайте-кой и какво е ял днес, колко е свалил и дали е прегрешил с режимчето Hug

# 205
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте,мили момичета!
Да си призная благородно ви завиждам за волята ,която проявявате!Аз няма да мога да се справя! Сега не ходя на работа, седя си в къщи с детето и непрекъснато се изкушавам да си хапвам! Станала съм 95килограма.Направо се плаша и се отвращавам от себе си !Моля Ви ПОМОГНЕТЕ МИ![/color]Дайте ми съвет как да издържа на глада!Какво да направя,за да се погледна спокойно в огледалото без да се уплаша!
Благодаря Ви горещо предварително!
Здравей и заповядай при нас!
Тук всичко ще ти хареса!  smile3521 Режима е супер и е лек. Подходящ е за лакомници. Момичетата са невероятни. Самата аз отдавна щях да съм се отказала, ако не бяха всички невероятни фиданки тук!
 newsm51 Стегни се малко, мила и идвай!  welcome  Недей да си мислиш постоянно че си на диета и че си гладна, това е грешно.  newsm34 Можеш да си мислиш само колко е забавно и приятно при нас.  newsm10 Дано да сме ти от полза! Трябва си и малко воля, няма да стане без усилия от твоя страна. Но всеки път когато ти се прииска да се натъпчеш или да се откажеш можеш просто да влезеш в темата и да споделиш, ние сме тук и ще те подкрепим! Нищо страшно няма. Виж janeta* какви резултати има - невероятна е! Жани, много се радвам на успехът ти!  smile3501 Първият път когато аз правих тази диета имаше момичета свалили по 18 и по 25 килограма даже. Много от нас тук са повтарящи диетата - това е знак само за едно нещо - режима е добър и действа. Ако имаш някакви въпроси - просто питай. Знаеш ли аз съм на диета от 31.03.2008 и вече свикнах толкова много, че не ми прави впечатление. Всичко е въпрос на нагласа и желание, а помощта и подкрепата са от нас! Желая ти успех!   bouquet

# 206
Ехоооооо..., фиданки Hugкъде сте всички newsm78
Днес следобяд си пиша сама тук. Хайде бързо се отчитайте-кой и какво е ял днес, колко е свалил и дали е прегрешил с режимчето Hug
Ехоо, аз съм тук. Сега се върнах от работа.
Момичета при мен лунната диета не дава никакъв резултат и не знам защо. Няма да я правя вече аз нея. Продължавам си сега с японската и чакам с нетърпение да мине другата седмица и да си идвам пак тук.
Emili*, как е при теб положението? И имаш ли вече минусчета?
Момичета отивам да хапна, че ще припадна вече.
Хайде за сега толкова от мен!

# 207
Stelxen мила Hug. Виждам, че само ти си в темата. Кажи как си днес? Изкара ли и днес лунуването? Има ли резултати на кантара след толкова големи усилия за това лунуване. То и аз днес съм почти като лунатичка-яла съм 3 ябълки и чаша кафе. Но утре съм на белтъци Crazy Joy
Благодаря ти за милите думи и за поздравленията. Ти също имаш страхотни резултати с отслабването-като ти гледам лентичката колко много си свалила Hug Истината е само една: Без вас няма да мога да успея. Всеки път ако ми мине наум за нещо извън храната за деня се сещам за вас и за това, че трябва да успея. Вие всички тук сте много мили и страхотни Hug Hug Hug  bouquet

Ами само се чудя къде е elinor80, няма я да пише. Ели мила как си, хайде попиши  малко, че компанията ти е разкошна Hug

# 208
  • Испания и Стара Загора
И аз съм тук момичета,
Днес съм много режимна.Сега отивам да печа кебапчета. Heart Eyes
Ели,ще пише по-късно или утре. Peace
Stelxen щом няма резултат от лунната,по-добре ня прави да се тормозиш,защото така можеш да стопирашш отслабването. Hug
После пак ще пиша. Hug

# 209

Ели,ще пише по-късно или утре. Peace

Утре ще е мила!  Wink

Жани, няма ефект от лунната при мен, затова спирам да я правя. Виж по-нагоре, аз съм ти отговорила на въпросите преди да ги зададеш.  Peace
Хайде отивам да ям!   chef

Общи условия

Активация на акаунт